13

Анонимен

преди 9 години

планът Ран-Ът

12

123

преди 9 години

Дисциплинарно да се отстранят Директорката и учителя ВЕДНАГА.Каква е тази порнография в тази малка България, АЛО горе в парламента стига сте спали.

11

Анонимен

преди 9 години

От малки ги правят убийци.

10

Членска карта №7

преди 9 години

Вместо да хленчите по европейски тертип, станете учители или възпитатели в подобен дом! В нормално училище ще откачите за една години, а в зверилник като този ще ви е трудно да минете по коридора бе сопа в ръка и поне един колега, който да ви пази тила! И не ми разправяйте, как на запад нямало такива институции... Ще имат, ако приемат всички европейски граждани да пътуват свободно, вместо да ни ги връщат със самолет и 200? откуп в джоба.

9

Льольо

преди 9 години

Не съм съгласен. Искам и аз да ги бия с пръти, вместо да ги глобя по 1000 лева. Да видят хубаво ли е. Така ще ги налагам, че те ще се молят да спра и ще ми предлагат по 2000 лева. Бизнес ще правя. Ето ти далаверката :DНапрао ша им смъкна кожите от гърба докато не дадат по 2 бона. Бой яко и т'ва е.

8

Анонимен

преди 9 години

v tezi domove rastat prestapnizi i zatova triabva da badat vazpitavani s boi,a kato porasnat v zatvora do givot,ili da gi prodavat na evropa za zalesiavane.

7

gishena

преди 9 години

Срам, господа, срам. А се надявах в милото ми отечество такива неща да няма.

6

Веселин Узунов

преди 9 години

Директно в затвора за дето ги бие. Сега като пак им занеса мандаринки или блузка от втората не искам като пак карам ски в храстите да им гледам синините по задните части.Па ще викат- чича ,има ли саламец )

5

Смешковци

преди 9 години

Бе то половината България се храни нездравословно и няма пари за профилактични прегледи.Та тея ли *** се оплакват.

4

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

И мене, и други ни налагаха. И какво от това?Сега, грижи "немаме", и от нищо, почти от нищо. Не ни е страх! А това е практично.

3

Анонимен

преди 9 години

Подобни домове за деца раждат единствено престъпници ...не може едно дете да го биеш от малко и да очакваш от него да излезе нормален човеккогато порасне то ще бие, ще убива и нищо не може да го спре

2

БУТРАГЕНЬО

преди 9 години

Чел съм Макаренко, даже е хуманен.

1

Анонимен

преди 9 години

оправете си заглавието неграмотници , множествено число но думата ПРЪТ не е ПРЪТОВЕ а ПРЪТИ !