14

11

преди 9 години

Поклон пред светлата му памет! Трябва да има улици из цяла България, носещи неговото име! Един велик шампион и в същото време безкрайно земен човек!

13

atanas vasilev

преди 9 години

Почивай в мир приятелю

12

ceco prisdata

преди 9 години

NE PROSTO SHAMPION A BEZGRANICHNA DOBROTA I CHOVECHNOST VELIK CHOVEK V PALNIA SMISAL NA DUMATA . POCHIVAI V MIR DOBRI COVEKO

11

ДЕСАНТНИК

преди 9 години

Почивай в мир Милене!Отиди на небето при други велики шампиони като теб!Ние не те заслужавахме!Поклон!

10

Анонимен

преди 9 години

И на небето ще бъде голям шампион !!!! Поклон !!!!!

9

Волейбол

преди 9 години

Бог да го прости! Истински е обичал спорта! Чувам ,че е бил много добър човек и то му личи! След като е станал олимпийски шампион и то след Сеул, когато ни изловиха с допинг-значи е проверяван многократно и е бил чист! Това е достатъчно!

8

1

преди 9 години

Всеки, който дори 1 месец се е постарал да ходи да тренира нещо, знае как се става спортист. Жертви, много мъка и пот. Стероидите са просто помощно средство. Щангистите тренират двуразово 6 или 7 дена в седмицата. Всеки ден да ти минават тонове през ръцете не е шега работа. Поклон пред българския шампион.

7

ттт

преди 9 години

Как може да пишат, че е починал от инфаркт, след като не е правена аутопсия и причината за смърта не е установена; може да е починал от свръхдоза наркотици, може да е всичко друго, но не и инфаркт!Така, че причината или не се знае със сигурност или се прикрива!

6

ммм

преди 9 години

Пълни неудачници сте,как може да плюете по толкова долен начин.Зобил не зобил е прославил с нещо хубаво държавата,а вие мамини синчета дето цял ден се друскате с амфетки да сте сторили нещо добро а?Освн да висите пред компа и да се чудите като излезе някоя статия,как да наредите човека.Дано се удавите в плюнките си.Мнооогоо сте нещастни миличките

5

Анонимен

преди 9 години

Милиони зобят, единици стават шампиони. Човекът си е избрал какво да прави с живота си, а да го плюят разни озлобени неудачници по форумите малко след смъртта му не е нужно.

4

se 1

преди 9 години

Почивай в мир, Шампионе! Никога няма да бъдеш забравен! Избра да си отидеш в деня, в който закриха официално щангите в България :(

3

Бг

преди 9 години

почивай в мир шампионе

2

Анонимен

преди 9 години

Почивай в мир, шампионе!

1

antiES

преди 9 години

мир на душата му и бог да прости прегрешенията му