8

Bulgatani

преди 9 години

Това е ужасно, ако САЩ иска повече демократизира и Йемен! Не е ли време да се успокои САЩ? Те са били в състояние да взриви целия Близък изток, и това е трагедия за тях и за Европа, но не и за САЩ, нали?

7

vale

преди 9 години

Съветът за сигурност прие единодушно декларация в подкрепа за йеменския президент--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Е що не подкрепихте ,Садам ,Кадафито и Асад,сега нямаше да има ИДИЛ?!Или в Йемен,демокрацията процъфтява!!!

6

Анонимен

преди 9 години

От тази територия някога са тръгнали арабите да се разселват. Яко се плодят.

5

Анонимен

преди 9 години

Точно защото е имало руски бази, затова сега ги тормозят. Разрешено е да имат само американски бази. 900 броя в над 120 държави по света.

4

456

преди 9 години

До До 3 АнонименИмаше ,това е ключовата дума и на никого не пречеха! Защо сега се оказаха пречка?? Ако си достатъчно умен ще си замълчиш! Ако си американско тъпо ***: Нека плюнките да захвърчат СЕГА!

3

Исти

преди 9 години

Нови територии за Ислямска държава!

2

До 1 Анонимен

преди 9 години

Доста си се объркал, младежо!В Йемен имаше РУСКИ бази! Отвори си Гугъл-а и порови малко за руските бази по света.Сигурно ще се изненадаш, но и в останалите три цитирани страни - Сирия, Ирак и Либия, имаше руски бази!

1

456

преди 9 години

Абе защо където американците се напънат да внесат демокрация,излиза че внасят раздор,кражби и кръвопролития?Нещо им и сбъркана на краварите демокрацията или пък алчността им е голяма и като оглозгат кокала вече забравят че са демократи!Апропо забравих,за нашите доморасли демонокроти,,,Путин е виновен!!