17

Пачата

преди 9 години

Гръцки *** !

16

Наблюдател

преди 9 години

Гръцкия тарикат излиза с N-a на нашите политици - иска да убеди ЕС, че "намерение за реформи" е същото като реформи!

15

GR

преди 9 години

Меркел заповядва, Гърция да реформира ДЕМОКРАЦИЯТА.Е, няма да стане тая.

14

Дженъри

преди 9 години

По стара традиция, криэите в ЕС се ПОТУШАВАХА с германски пари!!! Тоэи модел обаче се ИЭЧЕРПА!!!!:-)))!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Има ли АТАКисти да обяснят, защо Ципрас се бави с излизането от ЕС и другите реформи, които беше обещал.Той каза ясно - няма да има повече унижения, няма да има повече икономии. Хората ровят по кофите за ***, за да намерят храна!Добре е ако има там нещо, щото може и празни да стоят.Зависи колко струва драхмата!И Всеки нормален човек, много добре разбира това!

12

Анонимен

преди 9 години

а не сте :)

11

alika

преди 9 години

iagodi krastoska s riapa po 3 euro kiloto - ne e reforma za elinski bojestva

10

Анонимен

преди 9 години

До БГМи нашите популисти не са по-назд - някой да е видял нещо повече от имитация на "риформи"?

9

Това не е...

преди 9 години

... Испания, а един политик, от партия, която на следващите избори през септември няма да управлява повече. Партия, която легна тотално на финансовия сектор и прехвърли плащанията на народа си за грешките, които самата тя предизвика, заедно с цялата политическа върхушка в Испания

8

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 1.Защо се изказвате неподготвени? ЕС отпусна 10 млн за справяне с наводненията и свлачищата. Статията все пак е за съвсем друго, дори не е за Гърция, а за това че Испания, която Ципрас сочеше като евентуален съюзник в битката му с Германия се оказа дори по-строга от кредиторите. Това е логично, след като испанците си направиха болезнени реформи за да се стабилизират, няма как с добро око да гледат на някой, който само ***.

7

Анонимен

преди 9 години

Подемос скоро ще ви подреди и вас.

6

Сиртаки

преди 9 години

Защо се раздават потребителски кредити без надлежно обезпечение?И то не малки суми.В случая те са си направо крадци: нямат и намерение да върнат нито лев.Яли,пили и се веселили друг са плаща.Живеят си някои на семейни начала имат си деца и си усвояват кредита.После могат да отидат и да сключат брак с нищо неподозиращ жена/мъж.В Русия наскоро е приет закон,който забранява на неизрядни длъжници на банки да сключват брак. Или сключващите брак да бъдат уведомени за дълговете на бъдещия съпруг.

5

Анонимен

преди 9 години

Ispania da mulchi, zashtoto tehniat dulg e mnogo po visok, s nai goliamata corupcia, s 25% bezrabotica, visoka prestupnost. Kakvo mrunkat v ispania, kadeto 87% ot naselenieto NE viarva v pravitelstvoto, kadeto horata umirat zashtoto niamat pari da si platiat lekarstvata a prezidentut pecheli po 500.000 na godina ot edno zapazeno rabotno miasto koeto e napusnal predi 30 godini.

4

рикушет

преди 9 години

На гърците пак ще им дадат, може би пак ще им опростят, на нас кой ще ни даде, кой ще ни опрости?Нека да гледаме себе си, а не е луд този който яде баницата.

3

555

преди 9 години

Ципурас нали щеше да гони тройката от Гърция, да спре реформите, да взема заеми от Русия и Китай, пак да има 13та и 14 заплата, безплатно здравеопазване, нямаше повече да взема заеми от тройката и прочие революции, Гърция щеше да се управлява сама, щеше да връща драхмата, да излиза от ЕС - ама направи едно голямо нищо. Гърците отново показаха, че са просто едни мушмороци тарикати.

2

Шаран -БГ

преди 9 години

И у нас трябват рИформи! Да се почне от законотворците да станат 480 на брой и всекиму по два бронирани "Мерцедеса" ! Един за делник друг за празник! Велосипедите са за простолюдието. На богопомазаните не се полага и трамвай дори !

1

анонимен

преди 9 години

в паследната година ес само дава на гърция кога ще се връщат тези пари никогагърция има 3000 острова да почне да ги продава да ама нена нас не ни дадоха нищо за наводненията и сега за свлачищата ние сами си гласувахме16 милиарда заем