46

РАВЕНСТО

преди 9 години

По правилник депутатите могат да се возят в градския транспорт безплатно.А безработните да си дупчат билет!

45

Анонимен

преди 9 години

До нормален човекНе си намалят партийните субсидии защото не сме ги погнали с камъните.ТЕ НАШИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗАБРАВЯТ ЧЕ НИЕ НАРОДА СМЕ ТЕХНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ.НО И НИЕ НАРОДА ЗАБРАВЯМЕ ТОЗИ ФАКТ И ВСЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВЯТ.НО ТЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОБРЕ СЕ ОПРАВЯТ ВЕЧЕ СА С ПРОФЕСИЯ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ.

44

Анонимен

преди 9 години

А като пристигне кой ще му вади колелото бе 48?

43

Анонимен

преди 9 години

бойко нали направи цяла велоалея от банкя до софия, сигурен съм че всеки ден върти *** по нея

42

Анонимен

преди 9 години

Да им дадат персонални служебни мотриси и тогава.....

41

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ БСПА пък аз не само в метрото съм го виждал Бойко ами и на стоп от Банки за София.

40

нормален човек

преди 9 години

Парламентът трябва да има само една кола-за председателят.Всички други да пътуват като редовни граждани.Не стига,че коват калпави з-ни,които след някой-друг месец ги поправят,ами и привилегии ще ползват.Влязат ли в Парламента,забравят откъде са тръгнали и бързо се увълчват.Такова разхищение на държавна пара при повсеместна криза е КОЩУНСТВО.Лошото е,че нищо не може да ги промени.Дори не искат да си намалят субсидиите на партиите,защо ли?

39

работник

преди 9 години

Как не ги е срам да пътуват без пари,при тези заплати,които взимат.А ние простосмъртните трябва да си плащаме карта или билет.Е такава наглост няма!Уж няма пари,най-бедни сме-тогава като е криза всички привилегии се орязват.Къде е споделената криза?Когато става дума за цените на ток,парна-гледат Европа,когато става дума за привилегии,тогава не се интересуват.Май продължава соц.принцип-някои са привилегировани.

38

Анонимен

преди 9 години

Ех, как искам да срещна пчеличката Мая в 94, ама нямаааа. Страх я е от народната любов! Пък и ще вземе да си развали прическата в блъсканицата и какво ще правим тогава, а?

37

Анонимен

преди 9 години

Мартин Димитров също редовно се вози в метрото (червената линия).

36

Анонимен

преди 9 години

Представяте ли си Бойко да се вози в метрото. Че той в момента се движи с 30 охранители-гардероби и 5 коли го ескортират. Ще трябва за 2 часа да затварят метрото, че да може нашият премиер да се придвижва с него до работа.

35

Анонимен

преди 9 години

Уж световна криза, това онова, а депутатите си вдигат заплатите и привилегиите.Взимат пари от комисии, подкомисии, комисионни, сделки с тяхно участие и т.н. Имат безплатни коли, самолети, влакове. Общо взето комунизма си продължава. За комунистите най-доброто, а за народа...

34

Българин

преди 9 години

Защо изобщо сравнявате нормалните европейски депутати с нашите? Не виждате ли ,че ВСИЧКИ депутати, най -напред мислят за себе си,след това за партията - хранителница и за много други аванти и накрая - за избирателите си !Къде в света има такава субсидия за партиите като в България и толкова "бонуси" за депутатите ,погрешно наричани "НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ"!

33

Т. Георгиев

преди 9 години

Аз нямам нищо против политиците ни да ползват градски транспорт безплатно. Едномесечна карта струва 50лв, а поддръжката на служебна кола + бензин излиза поне 10 пъти повече.Отделно пък ако политиците започнат да се возят в градския транспорт, може да решат, че качеството на рейсовете не отговаря на техните стандарти и евентуално може да решат да закупят нови рейсчета и трамвай. И да ги направят по-редовни - знае ли човек?

32

Анонимен

преди 9 години

В България малко политици биха се престрашили да ползват градски транспорт или колело. Просто народната любов ги чака.А освен това в България битува мнението, че трябва да ползваш автомобил, за да стигнеш до работното си място. В противен случай си абсолютен *** и пропадняк.

31

БРАННИК

преди 9 години

Седи си робе, нали си роб, седи си дома там ти е най-угодно.

30

Анонимен

преди 9 години

Аз съм виждал и другаря Буда в метрото веднъж - носеше ножица и ряза лента. Оттогава не се е качвал. Същото се отнася и за асфалтовите пътища - Бистришките тигри летят със правителствен самолет и тях дупките не ги засягат.

29

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ МИЗЕРИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!

28

Бо

преди 9 години

Това е като другата бяла лястовица - осъден депутат в затвора!

27

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Нужно ли е да парадираш, какъв небългарин си и в теми, които нямат нищо общо с Русия? Иначе депутатите, са най-красноречивият пример за поощряване на гратисчиите. Значи, обикновеният работник, който се мъчи за няколко стотин лв. на месец, ако го хванат без билет, ще отнесе я глоба, я пердах, а депутатът, който взима хиляди, благодарение на обикновеният работник, може да се вози без пари! Къде е логиката, питам аз?