69

до 88

преди 9 години

Вродените заболявания могат да се разпознаят при аутопсията.При вродената дебилност освен психически има и физиологични промени които могат да се разпознаят при аутопсия.

68

до 73 онбашията

преди 9 години

Малката присъда за убийство на НОВОРОДЕНО ''с чудовищен вид'' се отнася САМО за извършител МАЙКАТА и само за период от ЧАСОВЕ докато е още в слвдродилен стрес.Мъжаги тука не играят.Някой,колкото и мъжага да се прави,не може да оправи всичко около себе си.

67

за 70

преди 9 години

Не беше майката! Беше мафиотска история. Тя стана изкупителната жертва. Спешно трябваше виновник, иначе правителството на Костов падаше същия ден.

66

Анонимен

преди 9 години

Детето е с психични отклонения и по-скоро с известна дебилност.--------------Това е интересно становище. Знае ли се кое е детето или не?

65

Анонимен

преди 9 години

До Julis Защо с труп през границата? Преминаваш като семейство с детето си, после обаче това дете е вече в тежест и го премахваш. Както експерти говорят за вероятни джихадисти сред бежанците, това е вероятна хипотеза...Но каквато и да е истината, фактът е достатъчно шокиращ, а да убиеш дете, трябва да си психопат, опериран от съвест и емпатия.

64

вере

преди 9 години

До Членска карта 7секта?

63

еее

преди 9 години

До Анонименако беше така, как Европа не се самоизяде през вековете?

62

Анонимен

преди 9 години

Така е в САЩ, свиквайте, скоро и тук ще стане така, ще плъзнат и серийни убийци, ще има и канибализъм, защото народа е гладен, ще оцеляват само най-приспособимите.

61

не

преди 9 години

До Крайне е вярно

60

Neli, 43

преди 9 години

DETETO SE OBICHA PO EDIN I SASHTI NACHIN, NEZAVISIMO DALI E UMSTVENO NEDORAZVITO ILI SAS SINDROM NA DAUN. NE SI I POMISLIAYTE, CHE KATO NE E BILO "BARZO RAZVIVASHTO SE" DETETO E BILO OBICHANO PO-MALKO. EDNAKVO E. SAMO, CHE VSICHKO TOVA VAJI ZA NORMALNITE RODITELI, NE ZA *** I MALOUMNITSITE.

59

Neli, 43

преди 9 години

PUBLIKUVAYTE SNIMKA NA KUFARA!!! MOJE NIAKOI DA RAZPOZNAE KUFARA!!!

58

онбашията

преди 9 години

До Julisами ето, виждаш ли. ще ставаме повече както изглежда, докато вие интелектуалците си пропилявате живота в зубрене и кариера

57

Julis

преди 9 години

До Сидни АвстралиятаАбе на вас в психиатричното кой ви дава достъп до интернет. Още вчера ти казах бъди примерен психопат, зарежи го този форум и отивай да си пишеш мемоарите с кръв и фекалии по стените!

56

Julis

преди 9 години

Само аз ли смятам, че преминаването на границата с труп в багажника е почти абсурдна хипотеза ?!

55

Анонимен

преди 9 години

Чрез ДНК проба може да се установи от какъв етнос е детето. Може да са влезли с него в страната за алиби, но после вече е било неудобно. Само хипотеза....

54

Julis

преди 9 години

до ОнбашиятаЗначи си се метнал на баща си, очевидно и той не е бил от онези "мъжаги" и е решил да отгледа дебилното си дете.

53

онбашията

преди 9 години

в закона убийството на новородено с "чудовищен вид" се наказва с девет месеца условна, понеже е писан преди времената на кончита вурст. с дебилчетата обаче е по-сложно, човек се привързва преди да разбере че детето не е в ред и само най-коравите мъжаги са способни да постъпят както трябва. аз не съм от тях, ако имам *** ще го гледам, но знам че това е перверзията на днешното време. и понеже не харесвам хората дето си мислят че знаят кое е правилно, пожелавам им на всички тях едно такова дете

52

Анонимен

преди 9 години

Щом имам някаква кола и съм използвал "луксозен" куфар, съм заможен!!! Супер *** умозаключения.

51

Анонимен

преди 9 години

До сега в цялата история на мвр няма убиец или издирван да е намерен с помоща на фото робот.Като гледам картинката и чета какви глупости са писали ми става ясно защо...

50

Анонимен

преди 9 години

Ako roditelite sa se razveli, vazmojno e ba6tata da e vzel deteto v Egiped, no to e nastoqvalo da se varne pri maika si v BG, zatova toi go e ubil i izpratil kufara po nqkoi kamion patuva6t do BG, kato e zapla6il maikata da ne razkriva slu4aq.Tova 5 godi6no dete moje da e brat4e na 8-godi6nata iz4eznalo mom4ence