24

бат сали

преди 9 години

будали балгари кога и вие ще гласувте 79 процента и ще си варнете балгариа

23

Анонимен

преди 9 години

Вижте заглавието, чакат работа. Ами те си чакат вече 25 години. Някой да си е мръднал пръста за тях освен да им строи джамии и да се гъзят по 5 пъти на ден? Нека сега ги оставят без държавни средства за коквото и да е и да искат от Турция, нали нейните знамена развяват. Няма по объркани и смотани нещастници от този край. Агенти на ДС от години ги правят на маймуни. Явно си го заслужават.

22

Анонимен

преди 9 години

За населението на Сърница може да се каже само - Блажени са верующите и тяхно е царството небесно. Аллах ще им намери работа...със сигурност но на онзи свят.

21

анонимен

преди 9 години

сега като почнат свлачищата ще видим дпс как ще ги подпира с броеницата ичаковника линейката да се прети на друго място дпс ще им прати по хубава и щесложи жълти плочки на площада гледайте за 6 месеца какво ще стане

20

ДАМ

преди 9 години

радвайте се , радвайте , че герб загубили изборите , скоро дпс ще са втора политическа сила , а след няколко години и първа.къде са бсп , патриоти , ала бала ... въобще са я отписали сърница , скоро ще отпишат и цяла България , а вие учете турски и търсете фесове и потури ...

19

Анонимен

преди 9 години

Мустафа Аликанов беше избран за кмет,след отделянето на общината, като представител на ГЕРБ .Значи яко се е издънил щом гласуват за ДПС. Далаверки -няма начин да не е побързал да гребне с черпака .Същото ,като *** от ГЕРБ.

18

АНОНИМЕН

преди 9 години

Да се стягат с нови шалвари и бегом по нивите защото чорбаджиите трябва си вземат субсидиите .

17

СЛАВА НА ДПС

преди 9 години

НЕ Е ВАЖНО ГЕРБ ДА ЗАГУБИ !ВАЖНО Е ДА СЕ СПЕЧЕЛИ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКОТО НАПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА!ВАЖНОТО Е --ДА НАПРАВИМ ОТ БЪЛГАРИЯ ,ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!ВАЖНОТО Е --БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ.

16

СЛАВА НА ДПС

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!Да живее новото "ляво" на България!

15

Анонимен

преди 9 години

Господа от ГЕРБ излагате се вместо за закривате/окрупняване на общини създавате нови Вие знаете ли че повече от половината общини в страната следва да се закрият поради липса на административен капацитет!!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Така е, небългаринът ще гласува на пук на българските партии. Той знае, че ДПС са ***, ама по-добре за тях отколкото за българския политически ***. Днес в Сърница, утре - в цяла България. И малко по-малко държавата отива на майната си.

13

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ се срина, въпреки, че задейства целия държавен апарат, за да смаже ДПС в Сърница. Щом не успяха в помашка община, в турските нямат шанс.

12

Анонимен

преди 9 години

сега депесарите ще броят часовете с новите си часовници, докато чакат линейка от пазарджик, или пловдив да преджвака през калта!

11

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !напротив! в тия райони никой друг не е печелил и глас! а до есента съвсем ще се сринат!

10

Анонимен

преди 9 години

"Хората в Сърница чакат работа от новия кмет" ми те вече 25 години чакат същото от дпс и още не са го дочакали! ама на депесарски кмет бойкот не са правили! явно местан пак се готви да разбърка аките, ако не спечели!

9

Анонимен

преди 9 години

pri takava visoka izbiratelna aktivnost triabva da glasuva ziala BALGARIA

8

Анонимен

преди 9 години

Политиците са една шепа на фона на народа, чудя се защо всички чакат нещо да се случи, а не се хванат да изринат тези които им съсипаха живота.

7

Анонимен

преди 9 години

При социализма и по селата и по малките градове имаше цехове, в които работеха местните. Същите такива видях на много места в Испания. Така е, когато има държава.

6

Анонимен

преди 9 години

Невероятно жалко и тъжно е за тези хора ... както и за всички обикновени хора в България.Причината за бедите не е само в политиците, но най-вече в самия народ ... Народ изроден от комунизъм и робство. Народ загиващ.

5

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с тая Сърница бе, писна ми вече. Нали още в петък Цветанов каза в Панорама, че всичко е уредил. Стига сте ни занимавали повече.