23

бомбаджия

преди 9 години

Г-н Велков,не сте слушал внимателно думите на Георги Костов.Взрив с един тон тротилов еквивалент,а не един тон тротил.Има голяма разлика.

22

баба

преди 9 години

Абе деца, що си играете с кибрита? Малки сте още!Знам, че за големи се имате, ама той Оня все обратното ви показва! Кьорави ли сте, та не виждате истината?

21

Хм..

преди 9 години

Пак ли? Наказани пак нема да има!

20

Анонимен

преди 9 години

Боеприпасите да се съхраняват в подземието на парламента. Така ще е сигурно че няма да се допуснат подобни взривове.

19

Анонимен

преди 9 години

Преди време по телевизията се въртеше пиеска със заглавие "Когато гръм удари-как ехото кънти"...Тези дни се върти пиеската "Когато метеор удари -как военните складове кънтят"... Какво ли ще ни удари следващия път и кое ли ще кънти ?

18

Анонимен

преди 9 години

И кога ще им уврат главите на управляващите, че всяка година гърмят боеприпаси и че сме неспособно племе да ги произвеждаме, складираме или утилизираме и да забранят всякакви такива дейности?

17

Анонимен

преди 9 години

Нарочно обезоръжават държавата това ще го прозре и най тъпия. Първо ни нарязаха междуконтиненталните ракети после подводницата ни я продадоха други УЖ да я режели за скрап подариха ни танковете а сега боеприпасите ако стане нещо да няма с какво да се защитаваме споко бе нашите приятели от Америка и Нато ще ни вардят не бойте се пфффф

16

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Разследването за тези складове ще се...засекрети.Журналистите достъп няма да имат,както няма да дават изявления и разследващите органи.Моето мнение е,като на повечето преди мен;не е случайно,или човешка...грешка.Това е причинено умишлено събитие.Кой има интерес;този които са ни...приятели;ние врагове нямаме.Ще ми се да вярвам,че не са онези аматьори,взривили влака на гара Буново преди 30 години,но знае ли човек.Призовавам органите да доведат работата до край и да се каже...истината.

15

Анонимен

преди 9 години

Не е ли странно обстоятелството, че наскоро взеха лиценза на печелившия военен завод "Дунарит", а вчера се взриви друг военен завод ВМЗ-Сопот. Идват и местни избори. Картинката се сглоби - политическата мафия рекетира, а конкуренцията се цака.

14

Анонимен

преди 9 години

В такива случаи трябва да зададем въпроса "Кои има полза от такива взривове?" Последните 5-6 взривове изобщо не са случаини, директен саботаж или коствен, съботаж вчера, съботаж днес,...слаба армия, никаква авиация, размирици/воини близко до БГ, чужди военни бази на територията България, как очаквате избранниците да взимат СУВЕРЕННИ РЕШЕНИЯ?! Кои има полза от това? ако нямаме врагове то тогава приятелите ни!

13

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ действа , взривява , военната промишленост трябва да се унищожи , плацдарма трябва да бъде чист..

12

Анонимен

преди 9 години

Ех да беше гръмнал в НС когато целото правителство е там. Щеше да има радост и веселие за дълго време.

11

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!НАТО- ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

ИДИЛ

преди 9 години

ИДИЛ са , видели са ги комшиите от съседната къща

9

Пиар агент

преди 9 години

Според червения *** Цветанов е запалил фитила на бомбата . Другарю , колко си зле и ти не знаеш. Ако смяташ, че правиш някаква пропаганда против ГЕРБ много се лъжеш . Толкова си елементарен , че не заслужаваш никакво внимание .

8

Анонимен

преди 9 години

един тон, 25 кг и 300 г

7

до СИД

преди 9 години

Хайде СИД обясни защо е така

6

Анонимен

преди 9 години

До 9И това колега но по скоро е да се прикрият кражби! . Как бягаха като само... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D тия снаряди са С-8 НУР от типа неуправляеми ракети... И са за самолети СУ-25 и вертолети Ми-24... А кой сега ползва подобни оръжия??? Сещайте се сами!;-);-);-)

5

...

преди 9 години

Все повече тези "злополуки" и "инциденти" ме кара да мисля че, това са целенасочени действия към унищожаване на бойния арсенал на страната... ??!!

4

Анонимен

преди 9 години

Ох отначало прочетох че един *** е гръмнал в Иганово...И точно да кажа Бог да го прости колегата а то се оказа че тротил било...