37

Анонимен

преди 9 години

!!!!!!!!!!!!!"Той недоумява защо сега различни екологични движения протестират срещу изграждането на ски писти и лифтове, а не съсредоточат усилията си срещу безразборното изсичане на гори."!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Е и какво от това,това обяснява ли защо пича кара по пистите с разкопчано яке и седи при роднините си по 3 месеца хах :)

35

Гочо

преди 9 години

Тук е местото за което са абонирани безплатно българските папагали-драскачи!Предполагам,че повечето от вас са гледали ски само по Евроспорт!Стози човек сме се засичали по пистите на курорта още преди 20 години и най-голямата атракция беше когато учеше Филип Димитров от СДС да кара ски,а той караше до него само на една ска-правеше супер слалом без грешка!

34

Анонимен

преди 9 години

тоя май ходи със ските по равното от кръчма в кръчма.

33

Питайте роднините му

преди 9 години

А и винаги разкопчаното яке не е много адекватно в планината и каране по пистите :)

32

Питайте роднините му

преди 9 години

"В Сарафово, откъдето е съпругата му, отсяда при роднини и стои по три месеца..."Жална им майка на тези роднини :) хахахах верно, малко на старческо оглупяване ми прилича

31

anonimen

преди 9 години

e tva e pokolenieto bez ximia i GMO,kogato prirodata be6e 4ista sega pove4eto kam 50 umirat ili imat po 2 infarta

30

Анонимен

преди 9 години

Затова да не се учудваме че ще се вдига пенционната възрас до 80години след като тоя живее вече 90г.

29

Сериозно ли

преди 9 години

"ЕГН-то"????!!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

и ако нещо изпадне за .... не прощава. познавам го, набори сме, ама аз седа у кръчмата от 11.00 до 19.00.

27

Анонимен

преди 9 години

"В Сарафово, откъдето е съпругата му, отсяда при роднини и стои по три месеца..."Жална им майка на тези роднини :)

26

по-млада скиорка

преди 9 години

Да си кажа честно - това ми намирисва на евтина рекламна статийка за Пампорово, поръчана от Цветелинчето Бориславова....... Не че няма такива хора, но много напудрено ми се струва всичко....чак замирисва........

25

ski pista

преди 9 години

ima i drugi skiori - na 96 i na 98 godii - ex piloti i kapitani ot ex ugoslavia . parzaliat skite ot 9 do 16 chasa vseki den:-)

24

Анонимен

преди 9 години

Влез си в профила Елемаг и не пиши, като анонимен! За кой балкан говориш не се разбра? За Врачанския със сигурност. Там и балкана ражда тикви, така, че не се коси! Може да си половин балканджия, но си оставаш 100% тиква. Разходи се малко до Родопите, поживей някой друг месец и ще разбереш, че има хора, доста по-различни от глупавите пустеняци, където всички сте баджанаци.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен17 Те, комунистите спечелиха в цялата страна.Нали начело на България са само комунисти.Държат и Прецедентството и Министерският съвет и Народното Събрание и всичко друго и ....Сега остава да ме кажеш че Тиквата, Плевнята, баба ти Цецка и цялото котило -ГЕРБ не са комунисти .Да не говорим за Кукувицата,милиционерите от СКАТ,Азбукарите . Айде ,стига дивотии.Комунистите са начело на държавата ни . Тиквата да си беше върнал Партииният билет ,поне!

22

планината ражда...

преди 9 години

абе освен кози друго май не ражда.

21

Анонимен

преди 9 години

До до: тиквеника Както казваше бай Кольо Мончев(отс.Топлеш):Момче,остави ги тези дивотии .То наште колибари и козари ,от завист ,мързели и беднотия думат тъй . Като слезат по полето за жито , карат гаванки ,дървени лъжици . Те хората се хратят в чинии с железни лъжици ,вилици : наште предлагат гаванки . Ама нали, алъш вериш да има.А за тикваите ,тиква, ама като огладнееш ще се наведеш ,изпечеш и ще се наядеш....А тука,Балкана ражда саде , КРАТУНИ . САМО ДРЪНЧАТ.

20

невярващ

преди 9 години

Забрави ли са да пишат,че го друса побертета и по два пъти н а ден си прави че=ножки тъпотии от всякъде и ски скокове тренора.Всичко е с времето си и годините си.

19

Анонимен

преди 9 години

За кой балкан говориш бе Елемаг?

18

tv

преди 9 години

turktv chanal pravi doku film za nego .