34

Всичко е ...

преди 9 години

... пределно ясно - сега да дадем на нашите хора да ги утилизират, на нашата олигархия, която ще направи фирма за утилизация, чрез която да източва държавния бюджет. Трябва да е ясно, че това е функция на държавата. В САЩ, които копираме за всичко, тази функция се извършва само от една държавна фирма - т.е. От държавен монопол. И това е най-доброто.

33

333

преди 9 години

Аз съм притеснен, че този "симпатяга" е министър. Няма такава държава, в която управляващите се държат като опозиция и само констатират проблемите, а не ги решават. Минаха близо 4 месеца, в които държавата се движи по инерция и се говори за реформи, но същите не се правят. Управляващи, които се снишават, когато се издънят с приказките си и изпълзяват на припек да се похвалят с някоя свършена работа,

32

Анонимен

преди 9 години

GOSPODIN MINISTRE DA TE UTILIZIRAT PO NAI-BARZIAT NACIN

31

ШибиРиби

преди 9 години

Трябвало да утилизира в обозримо бъдеще - Ненчев - оставка ***, веднага, не в обозримо бъдеще. Оставки до откат докато се намери оня да спре взривовете.

30

Шоп

преди 9 години

И нека ви напомня още нещо... Далече преди бай Тошо да остави говедата и да стане руска ***, България е имала военни заводи и арсенали.

29

Шоп

преди 9 години

550 тонн боеприпасов, предназначенных для ВСУ------------- Силно се надявам информацията да е вярна. Украйна заслужава да и се помогне да избива руските фашисти.

28

me

преди 9 години

Ми естествено че само държавни фирми трябва да имат право да утилизират толкова опасни неща. Иначе какво, всяка фирмичка може да наеме 30 бедни човека от селата и след 1 час инструктаж да им връчи мини за утилизация. Другият вариант е да се дават лицензи след драконовски проверки и държавна агенция да отговаря за инструктажа на кадрите. Но като знаем каква е корупцията, едва ли може да се разчита на това. Те и ДАИ са държавна агенция, пък на пътищата е пълно с *** с книжки.

27

така е, когато ...

преди 9 години

... след 25 години дяснолиберален, либертарен англосаксонски Капитализъм по американски образец, познат днес като Неолиберализъм и Либертарианство, всичко е (из)оставено от Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила.

26

Поредното ...

преди 9 години

... доказателство за катастрофалното еднолично "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-март 2013 година, през което той окончателно разсипа Държавата преди да бъде изгонен като единственият с Жан Виденов.

25

до 33

преди 9 години

*** скоро ще му диша кон във врата, подал съм жалба в СЕМ и скоро ще реве на умряло.....

24

Анонимен

преди 9 години

Те вече са утелизирани - в Украйна ! Както стана и в Челопеч. Българско оръжие, което трябваше вече да е взривено ,беше заловено в Грузия. В Украйна ще ги утелизират.

23

Anti

преди 9 години

Откъде, накъде 7 млн. лева от бюджета за мините от Горни Лом. Онзи там - масонът с големите пачки, професор ли беше, той вече взе май парите и сега държавата ще плаща. Тези 16 милиарда май, май бързо ще изчезнат и ще плеснат с ръце управляващите.

22

Цецо

преди 9 години

Ами да плащат собствениците не държавата. Просто бърза промяна на законите какво се мотат политиците. Само с приказки не става. Предложения чакаме. Нали затова ги избрахме!!

21

Анонимен

преди 9 години

Започва голямото лапане.

20

Анонимен

преди 9 години

а также по 5000 снарядов для 52-мм и 152-мм артиллерийский орудий. Получателем указанного груза значится Укрспецэкспорт, а отправитель компания Steaven Trading LTD

19

Анонимен

преди 9 години

"4 февраля в порской порт Октябрьск (Николаевская область) из порта Бургас (Болгария) прибыло турецкое морское судно Yasar Abi, плавающее под флагом Панамы (идентификационный номер 8922395, собственник турецкая компания Derin Shipping&Trading). С его борта разгружено около 550 тонн боеприпасов, предназначенных для ВСУ. В том числе, 60000 выстрелов к зенитным пушечно-ракетным комплексам Тунгуска, 40000 выстрелов ВОГ-45 и 20000 выстрелов ВОГ-25 к гранатометам, а также по 5000 снарядов дл

18

Свилен

преди 9 години

Абе що не искарате армията да тренира с тия беоприпаси, хем ще се утилизират по естествен начин, хем войниците ще знаят от къде се зарежда гаубица или таново оръдие. Лесно е!!!

17

БГ

преди 9 години

Само една фраза ще ви кажа на великия Тодор Живков безспорно велик политик и стратег навремето 90 те години една журналистка му зададе въпроса "Господин Живков какво ще кажете на хората които ви свалиха от власт на днешните демократи така да се каже -.... Какво да им кажа госпожице ...?Искам да им кажа само че това което ние сме построили в дъжавата през времето когато съм бил аз начело, те не могат да го боядишат..... ха аха ха ....Е ТОВА Е САМАТА ИСТИНА

16

АМИ ТАКА ЩЕ Е

преди 9 години

като ги намират министрите по бензининостанциите. Тоя НЕНЧЕВ е поредната КАКИНКА-наше момче

15

ИСТ

преди 9 години

Намерен е най евтиния начин за утилизация на соц бомбите. Взривяваш склада , три дена медиен шум и подготвяш нова " утилизация ".