125

Боби

преди 9 години

До Очевидец 193Умнико Русия до сега не нападнала първа поне след разпздането на СССР - винаги преди да се включат рашките е имало някакъв ОЧЕВАДЕН ПОВОД. Дори и при Пияндето Елцин.САЩ за същото вереме обаче колко народи е нападнала нямам думи. Руснаците бяха слаби и отчаяни 1990 година 1994 вече бяха и отвратени от Елцин и сие, 2008 бяха смутени и лего горди, а от миналата година вече са и със самочувствие. За това САЩ много трудно ще ги пречупи.

124

Очевидец

преди 9 години

За всички е вече видно колко слаби и отчаяни са руснаците.Само с приказки не става, трябва и покритие, а те горките, никога не са го имали.Претенциите им големи, ама възможностите мижави.Нищо, сега ще поскачат, па ще си платят всички репарации по СВОЯТА тарифа.За справка колко е струвала окупацията на б-я от германия и колко от святата роSSия..Путин излезе вместо голям стратег голям слабак.

123

hello moto

преди 9 години

Честита първа пролет и последна за Киев. Още една военна кампания като зимната и котлето ще заври , както вря в Иловайск, както вря в Дебелцово. Само седа и чакам да видя 3та серия -Мариопол. Путин *** на вратата.....чук,чук Киев...

122

Ъц

преди 9 години

Абе, пролетно-лятната военна кампания в източна Ук предстои, в това съмнение няма!Както няма съмнение, че ще е решаваща за една от двете страни.Залога е висок - всичко или нищо!Много невинна кръв ще се пролее.Поросенко го разбира и знае какви ще са последствията лично за него ако отново загуби. Щатите няма да се церемонят с такъв лузер и единственният му път за спасение може да се окаже... Русия!Та затова не бърза, иска да е сигурен, че този път късмета ще е на негова страна.

121

Анонимен

преди 9 години

Ако потече оръжие към Киев, то той ще престане да съществува

120

ааа

преди 9 години

пропагандата продължава

119

до 185

преди 9 години

А, за Руснаците сме братя докато ни доят с най-скъпия газ, но тръгнем ли да защитаваме собствените си интереси, вече не сме. И не знам какво е казала някаква рускиня, но Паисий е написал нещо много добро за *** като теб, започва ето така: "О, неразумни и юроде..."

118

Анонимен

преди 9 години

Ченгетата забъкаха кашата, а сега като трябва да я сърбат - реват!

117

Нацистите от...

преди 9 години

... Десен Сектор и Свобода и киевската хунта точно това искат.

116

арт

преди 9 години

Търся подходящи тапети за дома си но изчакам , докато долара се обезцени напълно.

115

Анонимен

преди 9 години

Ako ima mesta na "4etvurti kilometur " , Sideroglu I vsi4ki pisheshti tuk tupanari da budat nastaneni nezabavno .Da jivee Bulgaria !!!

114

Анонимен

преди 9 години

Лавров, защо мразите Русия ?

113

ooo

преди 9 години

да му е честит последния рожден ден на другаря Лавров мрьсни ***

112

Анонимен

преди 9 години

RUSIA NIAMA DA POZVOLI NA ZAPADA DA SI RAZIGRAVA KONIA.

111

Анонимен

преди 9 години

Ni luk yal , ni luk mirisal .Tova sa liderite na stranata "lokomotiv v razvitieto na 4oveshkata civilizacia" . Prodavam Lada "Samara -zapazena'.

110

Анонимен

преди 9 години

Озверяването на Кремъл към Украйна граничи с параноя.

109

иде иде

преди 9 години

Часът на възмездието идееее !Бой по всички *** , неидентифицирани полови субекти и ***. Но този път пощадени няма да има.

108

Анонимен

преди 9 години

Лавров, предейте се !

107

АЗ

преди 9 години

Ей тоз *** най-накрая нещо читаво да направи.Ако беше отишъл щеше само да ни излага.Президент Болгарии отказался ехать в Москву на 70-летие Победыlenta.ru/news/2015/03/21/bulgaria/

106

разград

преди 9 години

До фактХахахахахаха,ама верно ли бе.......? Баси ***!