9

Ала-бала

преди 9 години

Даже Хитлер. който е емлематичен като диктатор не е обединил военното разузнаване със СС. Военото разузнаване има специфични задачи. Този комплексиран и зависим човек ще затрие и ВР.

8

разочарован

преди 9 години

Докато в армията МО отколкото е малка е заложил 10 процента съкращени я то в МВР колкото е е с най голям състав и бюджет я увелчават .Преходнич МВР Йовчев беше заложил до края на 2014 да извърши 15 пвроцента от системата да съкрати но доколко е вярно успял само СОТмврНакрая него съкратиха.Бъчварова изглежда на сериозна но дали ще последва МО и приложи опита на колегата си от Румъния ,Грузия и Украйна които не се поколебаха да извършат реформа чрез прочистване на не подготвени и не лоялните.

7

Нема страшно...

преди 9 години

Чистенето от комунистическата мръсотия и руския примитивизъм е ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПРОЦЕС!Това ни е наследствения матРял.....от цел половин век!Кво сега ...да ги колиме ли....???Ще ги превъзпитаме !!!!!!!!НЕМА ДРУГ ВАРИАНТ 7!!

6

Анонимен

преди 9 години

Колко сте наивни и глупави. Прегледайте в Интернет кои са посланици на България на най-апетитните места ! Почнете от Елена Поптодорова в САЩ. Всички до един са внуци, деца и самите те бивши партийци, сътрудници на ДС, партизани и пр. *** народ, радвайте се Мунчовци !

5

НЕМА ЛАБАВО

преди 9 години

...МАЛКО ПО МАЛКО ---СИТЕ КАДРИ НА МОСКВА ОТИВАТ НТА КИНО ...ХА,ХА,ХААААААААА.../...яка метла за депедавците на Пуутинката../ТОВА Е ЦЕЛТА ...НА "РЕФОРМАТА" ,БАКЕ...!!!Руските "национал-социалишчета" яко ДГД!

4

vesko02

преди 9 години

Може и да не вярвате ,но сме член на НАТО и като такъв на работа трябва да останат хора работещи за тази кауза.Едно време имаше ВКР ,в което набутваха децата на заслужили хора от БКП ,хем службата да е лека и безметежна,хем да следят какво се случва.

3

Анонимен

преди 9 години

Бат Сали ?!

2

СЕЛЯНДУР ТЪП

преди 9 години

е тоя НЕНЧЕВ. Иначе с уважение към всички селяни. Нали всички сме оттам в крайна сметка. А за БАКАЛОВ - ТЪМНОСИН *** от жалкото ПРОДАЖНО СДС

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Перуко, бегай да си сееш нивите на село и остави военното министерство на професионалистите. Ще ни вкараш в бея с това НАТО ...