41

Не мама, а бабущер

преди 9 години

Нито е мама, нито става за баба, а е един дърт бабущер и не ми се слуша за нея.Имали били самочувствие - как не, след като под различни форми усвояват европейските средства.

40

Анонимен

преди 9 години

Stiga s merkel veee

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Абе я сравнете пенсията и стандарта на живот на един Германец и един Руски или Български пенсионер -па тогава си помислете каде искате да сте пенсионер..."Първата работа по овладяването на една държава е завладяване/купуване на медиите.Втората задача е да изсмучат всички "мозъци" ;Третата е да почнат да "възпитават" останалия мат'рял в любов към материалните , а не духовните ценности. Така една кола става по-голяма ценност от духа.

38

Бънди

преди 9 години

Кога ли ще видим такава статия за Владимир Путин? Никога, защото ви плащат да целувате дъртото дупе на меркел. Хайде махнете ми коментара еничари.

37

Анонимен

преди 9 години

Едно нещо им е хубаво-жените, и те го използват да правят дъмпинг на проститутките по света.

36

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото ще да разправя, в Европа поне, няма по-големи зверове от украинците.И мафията им е най-гнусната и всичко за което се сети човек, свързано с престъпността.

35

Анонимен

преди 9 години

Писна ми всеки ден за тия германци... Нацисти скапани

34

Анонимен

преди 9 години

До 45_веднага са ви сложили /-/.злобата и политическата линия е далеч над здравия разум.Ми приятни моменти да им пожелаем и да обикалят света и курорти. /по географската карта/ а не като немски пенсионер :-) :-)

33

асд

преди 9 години

До БАРБА СТАВРОСКомандва, коЙто дава парите. Дали ще ви ги дава Германия, Русия или Китай няма значение. Вие все ще сте командвани, щото мразите да работите.

32

Анонимен

преди 9 години

Абе я сравнете пенсията и стандарта на живот на един Германец и един Руски или Български пенсионер -па тогава си помислете каде искате да сте пенсионер/в личен план-изключвайки пропагандата и опорните точки/:-) :-) :-) :-)

31

фдс

преди 9 години

До бъчвовВие русофилите така и не разбрахте, че освент това което ти е дава земята не е достатъчно за благоденствие. Трябва и работа. Мноого и здрава работа, а не само водка и кисели краставички.

30

Анонимен

преди 9 години

До 28_ми разбира се -приличала ви на лелка-ми няма да е чалгаджиика -интелектуалка:-) :-) :-)

29

Така

преди 9 години

До Анонимен30 от които е избил Сталин

28

Анонимен

преди 9 години

До 43Трезвомислещ-Емигрантите не са само гастербайтери.-А между другото 2/3от емигриралите лекари от България са в Германия.Това важи и за инж.,компютърни спец и.д.р

27

Анонимен

преди 9 години

До 72 Трезвомислещ-как не е направила:-) :-) :-) --ми направи Германия най силната иконномика в Европа с най добрия стандарт и социална политика.За 1014г-в Германия са емигрирали 1200 000 млади/т.е.не пенсионери/хора-като не всички но по голямата част от тях се включват в Немската машина -наречена Икономика

26

петков

преди 9 години

много трябва да внимават дойчетата защото ще им бъде последната война, този път прошка няма да има и за България също

25

Анонимен

преди 9 години

Нека Германия първо да изплативсички репарации на държавитепобедили я през Втората световнавойна,пък тогава да се докаже католидер в Европа!А това са стотици трильони долара!Въпреки че няма как да върне всвета на живите 60млн души!

24

Анонимен

преди 9 години

Абе въртят се германците за сега с Русия, но ще видим. И Русия има много големи позиции в Германия чрез Шрьодер и Газпром.

23

гост

преди 9 години

Богатите страни в ЕС, стават още по богати, бедните още по бедни...и който не го вижда, си е за негова сметка.Целта не е да се подобри жизненото равнище на всички страни в ЕС, а глобалистите - сатанисти да си правят техните планове - Нов световен ред. Нима не го виждате, който има очи го вижда, но има и които още спят много, много дълбоко, а те глобалистите не спят, но ви приспиват по всевъзможни начини-преса, тв, и др. и др.....

22

Анонимен

преди 9 години

Задачата е да се плюе нон стоп по ЕС и НАТО и да се създава впечатление, че мнозинството от българите мисли така. Откачена работа и кухи мечти.