11

Георги

преди 9 години

Докато не започнем да блокираме пътища няма да оправят нищо. Толкова много пътища са с кратери,че им трябва половин година да ги оправят. И аз съм за АК-47

10

Аман!!!!!!

преди 9 години

Познавате ли поне едно софийско семейство, в което поне един човек да не е пострадал от дупки по уличните платна ли от тротоарни плочки, които хлътват, щом стъпиш върху тяхНавехнати, изкълчени или счупени крайници, потрошени коли и т.н.За ситуацията извън София нека да напишат хората от страната - предполагам, че и там дереджето не е по-различно

9

Димитър

преди 9 години

тази година дупките са наистина много след като ми става лошо като знам, че ще излизам с колата.

8

!

преди 9 години

Мисля да дам на Фандъкова фактурата ми от последния ремонт, като мога да и дам и заключението ми за състоянитето на колата ми 2 пъти годишно за последните 3 години. Не може да си плащам като поп и данъци, и ремонтите на колата заради дупките по пътищата. Писна ми от некадърни ръководители които само вземат пари за заплати, а не върщат нищо!

7

Анонимен

преди 9 години

До общинарТи ми дай заплата като на Виенчанин и тогава ми говори за милиарди!Само търкате панталоните в столовете там по цял ден!Тунеядци!Заслужавате да комадироват някой от ИД,да влезе с АК-47 а някой СОС и да ви направи на пихтии!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Пълно е с Фандъци!Е сега скочих в един и ми скъса носача,шарнира и накрайника.Яд ме хвана,че си платих съвестно данъка.

5

общинар

преди 9 години

Всички пожелания са хубави , но другарите още не могат да свикнат , че всичко е с пари , а за София с много пари . Само за инфо , Виена има 11 милиарда евро годишен бюджет , а София 1 милиард .

4

Анонимен

преди 9 години

С кърпене на дупки положението няма да се оправи. Трябват цялостни, но качествени ремонти на улици. Иначе се повтаря едно и също. Замазват се дупките, а след 2 месеца същите дупки вече са двойно по-големи.

3

Анонимен

преди 9 години

Ще помоля кметицата да не оправя дупките в Борисовата градина тъй като само те спасяват децата от джугитите които се състезават по алеите.

2

Анонимен

преди 9 години

Обещанията важат само предизборно!

1

Анонимен

преди 9 години

Е дъжда спря. Не виждам машини и работници.