175

kos

преди 9 години

И какво излиза това убийство също както убийството на Вероника е можело да бъде предотватено ако полицията и управителите на мола са си били свършили работата още при предишния побой на паркинга. Защото колкото и да е неприятно някой да върти гуми си има законни начини да се разкара, а не с побой. Онези ченгета явно са познавали охраната и не са им направили проблем, а е трябвало. И онези побойници още тогава е трябвало да бъдат най-малкото уволнени дисциплинарно от охранителната фирма и мола. О

174

офф топик

преди 9 години

Diva,това ли беше най-запомнящото се,от статията ????

173

аожо

преди 9 години

подсъдимият като го гледам си мисли, че е в компютърна игра и вече ще мине на следващото ниво

172

Анонимен

преди 9 години

Варненци, ако сте хора и имате малко съвест спрете да ходите 1 година в този МОЛ за да фалират и след това служителите да си го изкарат на охранителите както те са направили с бездомника.

171

88888888888888

преди 9 години

ГОДИНИ НА УБИЙЦИТЕ 24 22 19 -ДВОЙНО ГОДИНИ В ЗАТВОРА ЗА ВСЕКИ НЕ знам кякъв охранител е ученик на ДЕВЕТНАДЕСЕТ години

170

diva

преди 9 години

Полицая със сините очи е голям сладур...

169

Анонимен

преди 9 години

В Китай тия ги бесят без да им мигне окото и на мига, в Сингапур ги бесят без да се замислят и на мига, в Тексас ги бесят без съд и присъда!!! Само тука в тая крива нива всичко обръщаме на безкрайна говорилня и накрая ще им лепнат най-леката присъда, и така до следващия път! Докога ще търпиме така безропотно, народе клет???????????

168

анонимен

преди 9 години

да го бият трима млади мъже в служебния коридор извън обсега на камеритетова е умишлено убийство от организирана банда да се вземе лиценза на охр фирмабез това са много нали охр пребиха и въпросния дачо на жени калканджиева в баркойто не става за нищо става за охранител

167

читател

преди 9 години

Референдум за смъртното наказание.

166

г

преди 9 години

Всички охранителни фирми са на мутри-главорези.Това са *** същества, за които само парите имат значение.Какви хора очаквате да назначават на длъжност -охранител? Само ***.

165

видимо

преди 9 години

Тези гаменчета съвсем неправилно разбират ангажимента си на охранители- охрана е еквивалент на защита - на персонал , имущество и Клиенти!!!Дейност извън това трябва да се третира като криминално деяние с утежняващи обстоятелства ,защото същевременно е и злоупотреба със служебно положение .

164

Анонимен

преди 9 години

Презряни убийци на невинен човек. Каквото и наказание да получат, ще бъде малко, дори на канибалите в Нова Гвинея да ги закараме да ги ядат живи, пак е малко. Причините за появата на подобни психични отклонения трябва да се намерят и изчистят. Жалко за убития човечец, а за нас все още живите, важи с още по - голяма сила приказката, че животът в България е зоопарк без ограда - и между хората и зверовете няма преграда.

163

Анонимен

преди 9 години

Ето до какво води прекомерната употреба на стероиди.Много мускул за сметка на всичко останало включително човещина .Такива са 90 процента от охранителите.Познавам доста такива хлапета -яки и безчувстрени.Вината е и на фирмите които ги наемат .Жалко за страната ни - колко поколения са загубени.

162

аааа

преди 9 години

Ето .. имало и българи животни и убийци. Само квичим, че *** и турците са ни виновни ..

161

възмутен

преди 9 години

Чух по ТВ намерението на защитата за " Не предумишлено"не само Че е зверска постъпка ,но и има на лице Злоупотреба със служебно положение - Те Би трябвало по длъжностна характеристика да са защитаващи! Трима - могли са да обезвередят и Гризли ,без да го наранят !!!По - тежко престъпление е дори от убийството на красивата Вероника!

160

Анонимен

преди 9 години

заради една грешка трима младежи унищожиха бъдещето си , но трябваше да се случи нещо подобно но и да има наказани за да види народа че все пак има малко справедливост

159

Анонимен

преди 9 години

Дивашки варненски страсти ! Бият само по-слабите и егото им скача до небето

158

Анонимен

преди 9 години

само питам ами ако тези трима биячи убийци бяха роми със сигурност коментарите щяха да бъдат три пъти повече

157

Анонимен

преди 9 години

Абсолютни бандити. Преди години близки момчета бяха яко пребити от едни подобни "охранители" от Боду сот в София.

156

Алек

преди 9 години

Сложили са ги там да опазват реда.А те пребиват и убиха човек.Деградирало поколение расте.И сега ще ги пуснат под гаранция и ще избягат някъде.Не е ли време да се отмени мораториума над смъртната присъда.Докога ще търпим това българи.