10

Анонимен

преди 9 години

Въпреки неясната статия, доколкото схващам са го хванали да краде ток и са му начислили наказателна лихва за 6 месеца назад. А от колко време краде, може и да е от 10 години - само той си знае. Този електромер, за който пише че е не съществува в информационната система, явно е закрит и свален от мрежата. Въпросният господин си го е сложил за пред инкасаторите, а си е ползвал ток от паралелен електромер. Не мисля, че трябва да поощряваме крадците. Те са в ущърб на всички нас, както и ***.

9

Анонимен

преди 9 години

ВЪВ ГАРАЖ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ЛВ , НЕМОЖЕ ДА ИМАШ , АБЕ ЗАЩО НИКОЙ ТЕХНИК ОТ ЕНЕРГОТО НЕСЕ ОПЛАЧИ ОТ ВИСОКА СМЕТКА ,А КАЖЕТЕ , КАК СТАВА ВСЕ НЕВИНИТЕ ВИНОВНИ

8

Анонимен

преди 9 години

Хванали го били и щял да плати 300лв - голям праз.Кой знае колко е откраднал докато го хванат - можа да са и 3000.

7

Анонимен

преди 9 години

КАК ИСЧЕЗНАЛ ЕЛЕКТРОМЕР , АПЪК МОНТИРАН И РАБОТИ , ДЯДОТО ЛИ ГО ОТКРАДНА ОТ СКЛАДА НА ЧЕЗ , ХЕМ ЧЕЗ СИГО ПРИБРАЛИ ,ХЕМ МОНТИРАН

6

до 4

преди 9 години

Служителите не измерват енергията, а я отчитат. Измерва я уредът, в случая елекромера.Явно чичото се е опитал да го манипулира, но не е знаел точно как се прави и са го хванали по бели ***.

5

Анонимен

преди 9 години

Явно много му е мъчно на тоя пич, че на новите електромери не могат да се слагат магнити и да си краде то. Като са го хванали - да си плаща. Няма ние да му плащаме.

4

абонат12345

преди 9 години

"...е установено, че консумираните количества електроенергия не се измерват"От кого не се измерват? От електомера или от служителите наети да отчитат тези уреди?А жалба до самите ЧЕЗ е като жалба до Арменския поп.

3

Анонимен

преди 9 години

Това според мен е класически случай на кражба на ел.енергия. Два електромера на единият е вързано подовото отопление, а другият е за пред Енергото. Познавам доста такива хитреци. По селата е масова практика.

2

Анонимен

преди 9 години

Врачански тарикат. Тия в тоя край се мислят за много хитри, ама са си пълни селяци.Тия номера минава по бай Тошово време, но сега контролът е електронен, така че номерата от селски вечеринки вече не минават.

1

ехЧЕЗ

преди 9 години

".....и се води изчезнал в информационната система на дружеството"Какви са тези дивотии? Хем изчезнал пък го намерили?Пък и електромера "обслужвал друго място"..... сигурно хотел някъде по морето?