16

не разбрах

преди 9 години

Как ще проверят качеството на горивото документално?!?

15

Анонимен

преди 9 години

Цените на горивата са такива защото Държавата печели от Акциза който им Налага Следователно Петролът падаНо Акциза върху него може да нарасне но никога не пада както е в момента Акцизът е почти половината от крайната цена за литър гориво в момента и повече Колкото до Италия вярно е че горивата там са много скъпи но за сметка на това с едно зареждане на резервоара там Можете Да направите рекорд в нисък разход и Изминали Километри

14

До 15

преди 9 години

Значи прав си! Но има едно Но когато доларът беше 1,4лв. перола беше към 150$ сега петролат е 42$ а доларът е 1,85 лв. значи както и да го смятам сметката пак не излиза, щото идва, че 0,45 лв. се равняват на към 100$ Не, че не го искам да е така, *** некак си, чувствам, че има нещо нередно тука!

13

До 9

преди 9 години

Петролът беше 140 долара преди 4-5 години, а доларът се търгуваше на цени от 1.4. Последно най-високите нива бяха 93 долара при цена на долара от 1.5- 1.6. Разликата в цената идва от цената на долара, като той в момента 1.85, а от там и покачващите се цени на петрола. Направи сметките и ще видиш. Независимо че петролът се добива в Русия, то той се търгува в долари.Виж петролните компании умело ти съдират кожата, така че винаги всичко да е в тяхна полза.

12

Hitar Petar

преди 9 години

Качеството - едно на ръка, ама да следят и количеството !!!

11

...

преди 9 години

Абре що като цената на перола пада, то цената на бензина не пада! Верно лукойла е Руски, пък те сега горките са в криза, *** пак, поне малко да го намалят бре, щото той петрола постояно пада от година насам пък цените са над 2,15 лв за литър, че и повече! Що така бре?

10

Анонимен

преди 9 години

Тази сутрин един изпечен лъжец когото ако срещна някъде ще ме избия зъбите ни убеждаваше, че цените у нас са нормални. За качеството на горивата нито дума. Заредете дизел в Сърбия, Италия, Германия и после у нас да видите разликата. Проверки щало да има..глупости!! Докато не направим революция и В.Златев не бъде обисен заедно със свитата му резултата ще е плачевен. Лакомията на тези хора е безгранична!!

9

Анонимен

преди 9 години

Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд.

8

tno upr

преди 9 години

e, sega, kat e padnal pokriva na nekoia i druga benzinostanciika, moje i da kapne nekoia i druga dajdovna voda ili snejinka:-) :-) :-) ili kosimche ot uho :-) :-) :-) :-) :-) :-)

7

до 8

преди 9 години

Петрола се срина от 140$ на 55$..а доларът скочи от 1.40 на 1.85....дизелът поевтиня от 2.60 на 2.30......НЕ излизат оправданията на краддците Лукойл ама ти им вярвай.

6

Отговор към N=1

преди 9 години

Петролът се търгува в Щатски долари и тъй като в момента той се покачва това се използва като повод за вдигане на цените. И въпреки че цената на петрола се понижава, то долърът се покачва значително по-бързо.

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМажоритарният собственик на "Лукойл" , не е нито руснак , нито българин - а е .....провери сам !!!!!!

4

666

преди 9 години

А ще проверяват ли и точността на измервателните им уреди?Зареждам на една и съща бензиностанция, на една и съща колонка, за една и съща сума. Не е нормално при изцяло градски условия да изкарам веднъж 131 и веднъж 84 километра! Разстоянието и трафика на път за работа и обратно си е все едно. Как става тая работа?

3

Анонимен

преди 9 години

Следят на баба си... Дизела в Австрия е по-евтин от тука. К'во да говорим!

2

alster

преди 9 години

откакто паднаха цените на горивата, качеството на бензина рязко спадна. справка от бензиностанции шел.

1

Анонимен

преди 9 години

Освен качеството да следят и цените защото петрола поевтинява а Лукоил вдига цените.Ще им се не види и свините руски.