29

Прабаба

преди 9 години

Тези прошташки излобни коментари неподхождат на интелигентни и хора които имат елиментарна култура . Като ти е неприятен и не го понасяш дистанционното е в ръцете ти . Не може толкова злоба в един нормален човек.

28

Анонимен

преди 9 години

Преди да се публикува една новина, не е лошо да се проверява за грешки- "написа щастливияТ татко във Facebook."

27

Анонимен

преди 9 години

Що за хора сте? Написал таткото, че му се родила дъщеря, щастлив и радостен, че всичко е минало добре, благодари като възпитан човек на лекарите, а тук какво? Злоба и простотия, вместо сърдечни поздрави! Ето затова никога няма да бъдем истински европейци. Поне пред малкото чудо: нов живот и невинно детенце, бъдете, макар и за кратко, човеци!

26

Анонимен

преди 9 години

Да им е жива и здрава дъщеричката!

25

LUCKY

преди 9 години

***ѝката бива,но баща и баба-отврат

24

Айдън

преди 9 години

Няма ли кой да му счупи цайса на тоз очиларко?

23

Марто

преди 9 години

Кога е родил Сашко?

22

Анонимен

преди 9 години

От тази Катерина Евро човек не смее да си пусне чешмата, да не потече и оттам. Истината е, че е известна с една-единствена роля отпреди 30+ години, а към днешна дата е креслива антипатична женица. Не искам да слушам/чета повече за нея, синО й, снахата, кучетата, доматите, заплатата от ТВ7 и тн простотии

21

Комуняга

преди 9 години

Хайде да е жива и здрава.Като порасне ще стане актриса като баба си и татко си.Имала е късмета да се роди в комунистическа България.

20

Мимоза

преди 9 години

Гледам, и не вярвам на очите си! Какви коментари под новина, че се е родило още едно българче! Да е живо и здраво! Какво ви става бе хора?!

19

баш майстора

преди 9 години

Сега трябва да съобщите кой е истинския баща.Ако иск мъжко отроче нека ми се обади за да му обесня как става

18

Анонимен

преди 9 години

До flamerЕ как ве .... нали бабата е Катерина Евро ... как да не е важно?!?! O_o

17

flamer

преди 9 години

Местя го в другия крачол ...Сериозно, хора, честито на родителите, да са живи и здрави всички, ама откога такива новини са толкова значими, че да са в новинарски сайт.

16

до ЕДИН

преди 9 години

Ако баща ти е художник не е "нормално" и ти да си художник , вероятно е да имаш и ти талант, а още по-вероятно е да си помислиш, че имаш даже и да си бездарник... В случая имаме втората от вероятностите

15

ДВАМА

преди 9 години

До ЕДИНЩото момчето е готино, ама не става. особено като му гледам мутрата от минимум 6 предавания и 5 риалити формата. И щото заради тоя некадърник съм сигурен, че поне 5 млади хора са без работа, въпреки, че са в пъти по-кадърни и готини от него. И не КРЕЩИ, ако обичаш.

14

Анонимен

преди 9 години

В този сайт 50% от новините са кой какво родил и за кой път...хайде малко по сериозно!

13

ЕДИН

преди 9 години

МОМЧЕТО Е МНОГО ДОБРОНАМЕРЕНО И ГОТИНО. АБЕ КАКВО ВИ СТАВА БЕ ХОРА ?! БАЩА МИ АКО Е ХУДОЖНИК, НАЙ-НОРМАЛНО И АЗ ДА СТАНА ХУДОЖНИК... ТОВА Е ГЕН !!! КАКЪВ ДА СТАНА ???ЩО СЕ НАМИРАТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ...

12

bio

преди 9 години

rajdane s hirurg li?che to ne e op? ili hirurga raboti i kato akusherka?

11

честит

преди 9 години

за детето - нищо. За таткото - рядко срещано бездарнно, ялово и посредствено същество - бутано напред благодарение на напоритостта на майка си и връзките на баща си.

10

Гейко

преди 9 години

"Наше момче!"...