19

читател

преди 9 години

Прилича ми на политинформация след работа.Всъщност няма разлика между комунизъм и ислямизъм.Но първият е много по-мащабен, жертвите се броят с милиони.

18

Анонимен

преди 9 години

Нищо от това което се вижда на снимката не тяхно производство - нито автомати, дрехи, часовници, хартията на корана, картофите.Това са 100% ***, които имат наглостта да ползват напредъка на цивилизацията за да наложат мракобесие за използване на същите.Пленници да не се вземат.

17

тт

преди 9 години

Хайде стига с този шопски диалект, който почнаха и медиите да налагат! Дума "картофки" няма. Казват се картофи, а не картофки. Умалителното на картофи е картофчета. Думата е от мъжки род и е доста неграмотно да се ползва умалително от женски. Зная, че грамотността в последните години не е на голяма висота, но и медиите допринасят за това. А маймуните за които се пише в статията не заслужават, никакво внимание. Това са ***, които не заслужават да живеят...

16

istinata

преди 9 години

Zemnia rai.zatvorete granicite i taka da si jiveiat.davidim do koga.bez lekarstva samo s alah i ovche meso

15

Анонимен

преди 9 години

Другари разобличители на всички конспирации,тези креатури на американците защо са въоръжени с калашници?Обама ли им ги купи от мола?

14

кръстоносец

преди 9 години

направих си труда да прочета курана та да видя за какво иде реч. ам чи то стария завет с притурки бре!:)почти няма разлика. та се питам тия джихадисти какви неверници ги гонят когато Бог е един и същ за всички и колко *** трябва да са за да не се сетят че Бог е един и само думите са различни според езика.

13

Поп Грую

преди 9 години

Ако шибекът Обонго ги удари ще се случат няколко случки:1.Петролът ще хвръкне.2.Вовка Путин ще напълни хазната със злато догоре.3.Чаршафосаните арабски дружки на Обонго ще се разсърдят и може да имат трудности с доставките на петрол. За капак Вовка може да се включи и "случайно" да удари някой петролопровод, кладенци и пристанища.4.Юропата също може да се включи, но дупенцето й е с протрити ***, че зер, трябва да се пълнят пеликанските гуши на хохлите и на византийците.

12

Поп Грую

преди 9 години

Ако тези *** бяха Пастафарианци, вместо с картофи щяха да си пият бирицата с кивтета и кибапчита, вместо автомати щяха да държат шишета и шишове! Проблемът не е в религията, проблемът е в Правилната религия, която е Единствената Пресвета и Препечена Пастафарианска Религия! Вовеки веков да ядат само американски хамбургери и загорял таратор! Да им вкисне зелето, дано!

11

Ali Kemal

преди 9 години

I ste se molia da e Putin pone chisteneto shte e do krak i kachestveno

10

Вяра

преди 9 години

Разбира се, че са щастливи, батко ви Обанго се грижи да са нахранени и въоръжени :) Да живее овчелюдието!

9

ALi Kemal

преди 9 години

Niakoi triabva da gi istrie ot zemiata tezi fanatici ybiici na deca. Sram za Isliamskia sviat

8

бг

преди 9 години

Аллах е Алах,бога на Луната.

7

Гай Баньо

преди 9 години

До юнакаМи няма той и Барак Обама кара на коран и картофки горкия сиромах.

6

Коментатор

преди 9 години

Снимките приличат все едно че са правени през 1850 г. А бе, изостанала работа. Те през края на 19 век четниците по-добре са се обличали и хранили.

5

аз

преди 9 години

горкият кон. да им се връща дано! Господ Бог-Отец е наричан и Елохим в старият завет което е същото като алах. а тия джихадисти са ненормални! елементарни неща незнаят тръгнали да четат. а какво четат и те незнаят. незнаят защото всичко което правят е на икономическа основа и няма нищо общо с каквато и да било религия. в себе си те са атеисти обърнати изцяло към материалното.

4

Анонимен

преди 9 години

Абе и ракийка пийват и суджуци нагъват, ама като няма камери и фотоапарати.

3

до 3

преди 9 години

САЩ казаха, че няма да ги бомбардират, защото свършили девиците в рая и не искали да убиват всичко детско у джихадистите.Представете си мъката на един такъв дето от малък е трепал и са му обещавали 40 девици и накрая го чака ..Хора излязаха американците, не искат да бомбардират и имат своето оправдание за това.

2

Анонимен

преди 9 години

Аз като мюсюлманин, искам Аллах да ги накара да спрат да опетняват исляма. Дано се покаят и платят греховете си за угодното им тълкуване на Корана и злоупотребяване с религията. Това не е ислям, това е шериат (начин за тълкуване на Корана - грешно тълкуване).Истинските мюсюлмани не са такива. Лошото е, че навъдиха много като, а ние истинските мюсюлмани страдаме от грешно създадения ни имидж. днес дори дадох пари за протезиране на една християнка, защото в исляма така е прието да се дава.

1

юнака

преди 9 години

няма ли някой самолет да им пусне някоя бомба и да отидат по бързата процедура в рая.