45

Един

преди 9 години

А ДПС ще им пусне ли ток??

44

Анонимен

преди 9 години

Спокйно дпс ги подкрепиха за милиардите сега герб ще им връща.

43

избирател

преди 9 години

Утре в Сърница ГЕРБ щял да предостави линейка На кого , защо сега, това е купуване на електорат. Балканджи не се лъжете ако мислеха ГЕРБ за Вас в Сърница и селата в миналия мандат щяха да ви възстановят инфраструктурата. Сега обещават както и в други райони и накрая нищо.

42

НИЕ СМЕ ЗА ДПС!

преди 9 години

ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА И РУСКАТА ДУПЕДАВЩИНА ---НЕ ПОМАГАТ НА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ .КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗЦЕПВАТЕ И ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ НАРОДА ----БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ Е ЕДИННА И ПРОТИВ ,НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА НА АТАКА И БКП!ПРОРУСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ+БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИЗЪМ------ТОВА СИ Е ЧИСТ--"ФАШИЗЪМ"!НЯМА ДА МИНЕ , ДРУГАРИИИИИИИИИИИИИ......НЯМА!!!!!!!

41

Арахангелчо...

преди 9 години

можеш само да имитираш баба си ...за да прави такива нощни грешки ,като тебе.ДПС ше ви изтупа на изборите , като чували с брашно.Има да ривети после ....като Кюстендилската слива--гнила и червива и да търсите ---под вола теле ,зада касирате изборите.Ще падне майтап , ама нейсе .....има време за всичко!

40

бай Петко

преди 9 години

До Архангел до бай Петко Аха, ами сложи някоя " де, белким и баба Куцка се сети. БЛГ.

39

Архангел до бай Петк

преди 9 години

До бай Петко - е - не усещате ли, че съвсем сардонично имитирам агент Павел Зидаров, наречен още лютфи местан :)

38

бай Петко

преди 9 години

До Arhangel 17Бреййй, къде си учил тези извънземни думи бе ? То голям келепир да те разбере и баба Куцка. Брех, брех !!!

37

!

преди 9 години

Абе вярно, къде е Станишката? Ми Барека? Местане, кукло на конци, ти си следващия.....лошото аз ДПС-то е, че няма кой да ги поведе.....Доган освен, че беше много мръсен и подкупен, имаше и акъл...Местанчо е лаладжия от класа.....Доган го нямаше 300 дни в година в НС и се справяше.....Местанчо всеки ден е по телевизията и медиите и резултата е виден - балотажче в един от бастионите на ДПС. Интересни избори се задават.....

36

!

преди 9 години

Другото е, че като сте в опасност и започвате да говорите за етническия мир....да, ама ти живееш в палат, а хората за които говориш всеки ден са стена до стена и си помагат....надали ти вярва Иван или Осман на простотиите, след като си знаят, че техните къщи заедно са ги правили. Нали видя какво стана в онова село, къде група *** искали такса спокойствие. На площада излязоха българи и....*** за да искат справедливост от тая *** държава. Няма значение етноса, хората са достойни и жалки....

35

!

преди 9 години

Значи Местанчо, за пореден път се показваш като *** човек. Просто като говориш използваш изречения по пет реда и думи, които и на теб не са ти много ясни. Затова някои си мислят, че си интелигент. Не мога да отрека, че говориш добре български, ама то това не е критерии за интелект. Защо споменаваш 5 къщи в една махала от Сърница? Самият факт, че в тази местност ВАШИТЕ кадри вече отиват на балотаж, не те ли притеснява?! Защо не спомена след изборите Кърджали, дали защото там вота бе много нисък

34

Анти

преди 9 години

Змията Местан знаете ли кога най-много хапе?Отговор: Когато умира.ДПС-то виждат че им идва края на келепира и започнаха да плашат - всички на Дуру беееее!

33

Anti

преди 9 години

Ами като не си плащат тока - ще им го спрат, разбира се!

32

Гого

преди 9 години

Смях в залата. Крадеца вика дръжте крадеца. Това от една страна. От друга страна подготовка за евентуална загуба на ДПС. Стари и изтъркани похвати на великия ДЕМАГОГ МЕСТАН.

31

Бай Цало

преди 9 години

Ми той безплатния ток, безплатната вода и даването на пари за мързел, отдавна трябваше да са спряни.

30

vesko02

преди 9 години

Липса на ток ,в съчетание с липса на газ в лампата,тези хора не знаят че на този свят има и светлина,на тъмно обае по лесно се управлява

29

Анонимен

преди 9 години

голяма рана зараства, но голяма обида не се забравя и за това винаги ще има хора които ще гласуват за ДПС

28

бай Петко

преди 9 години

Ами като знаете колко неуки са вашите избиратели, а как ги определихте кои са, задействайте се пред EVN и ги свържете към компанията за ток и... никой няма да ги "плаши", ама се иска да се поразтъпчете малко повече, а не само да ги натискате да гласуват за вас. Утре като се изтощят батерийките на подарените часовници на кой ГОСПОД да се молят, а ? !!!

27

Анонимен

преди 9 години

Минута мъчание и продължаваме!

26

БАБА ВИ ДЖУНА...

преди 9 години

ЩЕ ГЛЕДАТЕ СЕИР, КАК В СЪРНИЦА , ДПС ЩЕ СПЕЧЕЛИ "ПОКАЗНО" ИЗБОРИТЕ!ДА ВИ КАЗВАМ ЛИ , КОЯ ЩЕ Е "ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА" В БЪЛГАРИЯ.....???МАЛЦИНСТВА И ЕТНОСИ , МАСОВО МИНАВАТ КЪМ ДПС!ВИДЯХА ЧУДЕСНО КОЙ ГИ МРАЗИ И ЛЪЖЕ ....!