20

Анонимен

преди 9 години

Тези не сa ниско тaрифнa компaния, билетите нa Бългaрия Ейр сa по евтини.

19

Сидни Ав$тралия

преди 9 години

Абе аз, че пиша имената на светци, като Левски и Ботев понякога с малка буква и че не съм много умен, не ме прави по-малко богат!!!!!!!

18

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Най съм доволен от служителките на Уиз в Чехия и Германия-една и съща уж компания,съвсем различно отношение.Което отново показва че не е виновна фирмата а манталитета на служителите й.Призовавам Уиз Еър да си направят щателна чистка на българските служители за да върнат отново симпатиите на бивши лоялни и дългогодишни клиенти като мен.

17

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

С Уиз Еър съм започнал да пътувам още от 2008 година.Тогава именно заради цената на полетите им тъй като пътувам около 12-15 пъти годишно със самолет.Моля некомпетентни по въпроса да не се опитват да ми дават уклон.Ето пример от преди минути-полетът на 10 май София-Брюксел на Уиз е 99 лева.Към тази сума добавяте обаче 27 лева голям кабинен нагаж и 49 лева чекиран багаж и о,чудо билета само досега става 176 лева.Добавете и опция за по широките места 30 лева ,и не забравяйте да се чекирате онлайн

16

анонимен

преди 9 години

кога ли ще полетят до чикаго чакам с нетърпение

15

До данъкоплатеца

преди 9 години

Приятелю, Виз еър са НИСКОТАРИФНА авиокомпания!При положение, че човек често плаща 20-30 евро за билет, няма как да му се кланят и да му сервират омари.Като искаш отношение пътувай бизнес-клас с Суис, Луфтханза.....но естествено цената ще е в пъти по-висока.Най-се нервя от "НИСКОТАРИФНИ" хора с ВИСОКИ претенции.Иначе новината е страхотна, трябва да се адмирира всякакво разширение на авиопазара, в което фигурираме, а 5 нови дестинациии си е направо удар в десетката за пътуващите.

14

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

До brosСимпатяга,тези ''ароматни сънародници'' са им клиенти.Клиентите носят пари.Парите носят печалба.Печалбата осигурява работни заплати....Дано си схванал.То е все едно да работиш на Илиенци и да се мръщиш че не ти идват на пазар Дукесата на Уелс или Принца на Монако.Нискобюджетни пък е другото заблуждание за Уиз Еър.като си платиш за чекиран багаж,като си платиш за голям кабинен багаж,за 12 и 13 редица по-широките места ,за СМС напомняне за полет и застраховка полет и ... познай.

13

SIDNITO STOLIPINOVO

преди 9 години

ISKARVAM MNOGO PARI TUK S MOQ GAZ TAKA E PRAVA SI MNOGO SELFITA eksKURziiDOBRE SAM TUK OXXXX

12

SIDNI STOLIPINOVO

преди 9 години

AZ SAM DISNITO I SAM TURSKI REZAK DOIDOH TUK CHE IMA MNOGO GEI VRAZKI I SI MAJA KAFAVATA TOCHKA S SLANINA

11

bros

преди 9 години

Данъкоплатец, действително с тях летят доста ароматни сънародници, но и не дотам. Факт е, че мнозинството са си *** от пътуващите с виц еър, затова и съответното отношение. С мен са започвали на Английски, колкото и пъти да съм пътувал. Но не е и нищо по-различно от Malev, SAS, CSA, КLМ или Lufthansa. Хората са професионалисти, видяли са какво ли не. $eляндура от $имитли - вероятно не си яхвал кангаруто и един път в тоя живот, но еднаж годишно спастряваш за Jetstar-a ;)

10

DO SIDNI EMIGRANTA

преди 9 години

KO SSE SA FALISH PROSHLQK SHTQL DA OBIKOLI LUNATA KOI ZNAE KAV SI BALAK FANI MLAKNI CHE SI SMESHEN SIDNI KROKODILA XAXAXAXA PALQCHO

9

Мен

преди 9 години

Аз ги ПОЛЗВАМ ПО Маршрута Осло Букурещ. Имало е 2 пъти опити за заяждане, като ги предупредил че ще заведеш иск срещу тях и служителя и млъкват.виждал съм държанието като цяло за полети е по южните страни, не само тяхното. Отвратително е

8

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Често летя и до Айндховен и Брюксел-Шарлероа с тях.Може би подведени от етническата принадлежност на повечето пътуващи към тези дестинации служителите на Уиз Еър се държат високомерно и надуто.При излизане от гейта и качване на автобуците се говори с груб тон на пасажерите,а злобата с която се заяждат за бройката ръчен багаж и усилията да ти вземат пари точно преди бординга за съвсем малки чанти и торби е просто унизителна.Срам и позор.

7

xas

преди 9 години

Искаме си полета до Винеция/Тревизо!

6

Пешко

преди 9 години

Дали ще пуснат до Масква и Коми?

5

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Уиз Еър имат голям проблем с българските си служители.Дано поне един от мениджмънта им прочете тази статия за която са дали не малко пари най-вероятно и коментарите под нея,защото те са фийдбека за компанията.Арогантни,незнаещи чужди езици и връзкари-това са българските им служители.Всеки път като пътувам с Уиз си купувам и екстра лег руум,и приорити бординг и застраховка на плета си правя индивидуална.Отношението им е като към ***.Три пъти съм летял до Ал Мактум -Дубай с тях,същия кyp

4

az

преди 9 години

Dojivqhme !!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Нали и до сега летяха към тия държави.

2

Анонимен

преди 9 години

Италия, Швейцария и Германия. Добре, че пускат толкова екзотични маршрути, че до сега никой не летеше там.

1

Анонимен

преди 9 години

До 1: Никой, но от тук се изнасят прошляци и готованковци като теб.