54

Бай Спас

преди 9 години

Просто ценностите са различни, те съвсем искрено сигурно смятат, че няма нищо лошо в това, а могат да се възмущават на неща, които за нас са абсолютно нормални.

53

Дръндер

преди 9 години

Това е изродщина, нали има риби роботи да си направят ключодържатели с такива! Това си е направо престъпление!

52

ончо

преди 9 години

Подкрепям 58. И аз ги познавам. Няма такива варвари. А най-смешното е че те наричат нас така. Егати извратените са някои от тях. С кеф да го гръмнеш.

51

Я

преди 9 години

До 8като си учил там кажи как е на немски "Готвенето забранено"

50

8

преди 9 години

Обърнете внимание, ако пътувате по света и отсядате в хостели, на много места има табела на вратата на тоалетната, че не е разрешено да се готви там. Съвсем резонно е, докато учих в Германия, често ставах свидетел на подобни изродщини.

49

8

преди 9 години

Като четете за поредните изстъпления на жълтурите, пак си помислете дали един мустакат чичко е бил чак толкова лош. Ако имате съмнения, разходете се на Илиянци, вижте как *** кокали в мръсотията и хвърлят по земята, а после се качват в лъскави немски автомобила с 3 букви.Помислете си го докато пътувате за работа (ако имате такава), недоспали от поредната ромска веселба, платена с парите от Вашите данъци. Само докато си мислите, си пазете и чантата (ако сте с градския транспорт)...

48

ети

преди 9 години

До 50 човече вгледай се в снимка 7 животничето в ляво очевидно вече е умряло в какъв аквариум ще го пускаш. А замисляш ли се за това че за рибките не знам но за костенурките колко въздух има в това пликче??? Просто ужасно!

47

Вие

преди 9 години

какво искате бе, хем да пазарувате тънко (какво ли не) хем китайците да не се забавляват. Това е цената, която се плаща за напредъка. Динозаврите не са ги затваряли в торбички и пак са измрели. И само за инфо, това не е проблем в сравнение с търговията с човешки органи, която процъфтява - не само в Китай (главно там), но и в околните азиатски страни

46

партиен член

преди 9 години

Човека е най големия Гад създаван от природата.

45

Отврат

преди 9 години

Тия китайци съвсем изперкаха! Какво ли не правят за пари!

44

Мад

преди 9 години

Китайците дерат кучета за кожи, така че това е най-малкото.

43

муспи

преди 9 години

С китайската опасност може да се разминем само ако избием евреите! Те са ни обявили война, а ние не воюваме!

42

Анонимен

преди 9 години

Тия кротки хора? Ти съвсем ли си се побъркал? Няма на света по-извратени, двулични, долни, подмолни и жестоки хора от китайците!!!Изобретатели са на най-големите мъчения!А ако искаш, поразтърси се из нета и ще намериш видео как готвят в ресторант жива риба в тиган, като са й омотали главата с мокра кърпа, за да я сервират със сготвено тяло, но жива глава с отваряща се уста!Подобна нечувана изродщина никой не е измислил някога!Имал съм 11 колеги китайци и сума ти състуденти, та ги познавам.

41

414

преди 9 години

Искам ключодържател с китаец вътре.

40

Анонимен

преди 9 години

***!!!! Нямат жал тия жълтури прости и гнусни.Да вземат да ги застрелят тия.

39

Коментатор

преди 9 години

Цял китаец няма да се събере, но един китайски * - 100% сигурно.

38

Не съм китаец

преди 9 години

Просто не разбирам тази поредна простотия на китайците.Това не граничи а, направо е повече от жестоко.

37

Анонимен

преди 9 години

Абе вие акъл имате ли? Вземаш рибката или костенурката, режеш найлончето и ги пускаш в аквариума да си живуркат. Вие ги изкарахте тези кротки хора, че са изверги, но не са. Просто го набиха до муфата на чичко Сам и сега почва ръкоч и бълвоч като по Русия. Анадънмо?

36

муспи

преди 9 години

Не може ли да слагат в тези пликчета по един китаец?

35

Анонимен

преди 9 години

до 45Бъркаш Португалия и Испания с Англия, ама за лаиците по история на такива като теб им е простено