24

bros

преди 9 години

Възстановявай се бързо, мило дете!

23

Случаен

преди 9 години

Представете си, щом е имало стол на терасата. Отворена врата към терасата, детето се засилва и се качва на стола,политва напред, майката посяга да задържи детето. В зависимост от височината на парапета, телата натежават и падат. Не е ли възможно нещастен случай. Бог да я прости младата жена. Дано да има късмет малката душичка да оздравее. Майката е станала жертва искайки да спаси детето си. Коя майка не би постъпила така. Децата са непредсказуеми, винаги може да се случи, никой не е застахован.

22

Петър

преди 9 години

Ама ви е лесно на всички да си слагате компетентното мнение... Българина разбира от всичко и всеки. Само не знам защо сме на този хал като сме все разбирачи. Под подобни новини в чужди сайтове стоят само съжалителни коментари и желаещи да помогнат с нещо а тук се лее акъл.

21

Анонимен

преди 9 години

...детето е било на няколко крачки от майката

20

Анонимен

преди 9 години

Вижте сега КГБ от край време така самоубива своите ненужни вече агенти, а теорията за следродилната депресия е смешна, да не е родила вчера или преди месец, отделно непълнолетно дете неможе да напусне страната си без писменното съгласие и на двамата родители, та ако е имала някакви психически проблеми възниква въпроса защо бащата е дал права на майката да го изведе от Русия

19

Анонимен

преди 9 години

Според мен, трябва да се работи и върху друга версия - детето пада и майката полита след него.Самата майка е писала във фейса, че детето и е малък акробат, намерен е и стол на терасата, от който вероятно детето скача. Майката е ужасена от гледката и инстинктивно скача след рожбата си.

18

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯИ тук ли се отбеляза? Жената е починал, детето и много зле, а ти пак своите ненормални идеи пробутваш. Тя Мимоза ти го каза вече....

17

Анонимен

преди 9 години

Сама в чужда държава ,без да си обърне внимание.Това състояние с всеки изминал ден се е ставала по зле.Сама с детето, без близки.Пет години, пак се е задържала жива.Ако имало някого при нея, да му направ впечатление,че има проблем.И,че се влошава с всеки изминал ден.

16

Анонимен

преди 9 години

Следродовата психоза настъпва месеци,след раждането.Незабавно се търси лекар.Това е тежко заболяване.Придружено със промяна в настроенията,а именно:Докато е щастлива в следващия момент е нещастна и самотна.Докато се интересува от бебето в следващия момент въобще не я е грижа за него.Превиждат и се хора и прочие и причуват и се гласове.Често и се плаче,става нервна избухлива.Както може да нарани себе си,така е опасна и за околните.

15

Иванчо

преди 9 години

Ама не говорете за следродилан депресия!!! Това е състояние в първите месеци след раждането, до година...... а не цели 5 години==== просто е страдала от шизофрения и тези псевдо-психолизи дето я лекували по скайп са и видели сметката

14

Анонимен

преди 9 години

Следродова психоза.

13

Анонимен

преди 9 години

Слеродова психоза.Тогава майката желае да нарани себе си и бебето си.

12

Анонимен

преди 9 години

Отново в про-руския к**** се намериха хора които защитават постъпката й, все пак е била рускиня. После защо сме били последната дупка в Европа...

11

Анонимен

преди 9 години

До МимозаСледродилна депресия не е извинение за нищо. Голям процент от новите майки пострадат от същата диагноза, но долкото знам не хвърлят деца през балкони.

10

Иванчо

преди 9 години

Каква е тази следоридлна депресиа.. 5 години да продължава= кажете си направо че е била луда

9

Анонимен

преди 9 години

Много хора изпадат в депресия, НО НЕ ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕЗ ТЕРАСАТА. Никакво извинение няма за постъпката й, ама никакво.

8

Анонимен

преди 9 години

Следродилна депресия? Детето е на 3-4 години.

7

Анонимен

преди 9 години

И все пак само м*рша ще посяга на собственото си дете!

6

Мимоза

преди 9 години

ДО ГУРБЕТЧИЯГосподине, коментарът Ви не е по темата.Не бива да слагате всички руснаци под общ знаменател, както и всички българи и когото и да било...Такива обобщения не са приемливи за по-интелигентната аудитория.Желая Ви спокоен ден!

5

Мимоза

преди 9 години

Ако наистина жената е страдала от следродилна депресия, това е много страшно и много тъжно. Преди години моя близка позната премина през такава депресия със страшно много усилия на психиатър, много грижа и много разбиране и подкрепа от семейството.Но наистина беше трудно и много мъчително. Ако си сам в такъв момент, едва ли може да се справиш. Жалко за младия живот. Бог да я прости.