16

Анонимен

преди 9 години

Системата е имала поле за титла със стойности Mr, Miss, Mrs, Dr, но не е имала поле за пол. Грешката е че са решили че от тилтлата може еднозначно да се определи пола, което е вярно за 3/4 от стойностите.

15

Анонимен

преди 9 години

Просто е търила поле за изява. Прощавам и.

14

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Това не е сексизъм, а манипулацията. На една изцъклена шматка.

13

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Тогава, да види мен. Истински натурален сексист, и в червата!

12

КуРти

преди 9 години

Поредния тъпомеротрошач, ама от Марчето толкова...............

11

Пацо

преди 9 години

До ГацоИ аз като тебе редовно зобя с мръвка, по поне веднъж седмично чистя с "Фасулгин". Верно след тва жената ме гони да спя на дивана, ама няма как...

10

Гацо

преди 9 години

До спортистЯзе си зобим само "Пържолин" и "Кюфтакс". Вечер релаксирам с "Ракиджос". До сега Баце никой не ми е сбъркал пола.

9

спортист

преди 9 години

Ами то и аз да си кажа честно, във фитнеса тези които употребяват хормонални препарати се затруднявам да определя какъв пол са.

8

ффф

преди 9 години

Котки и кучета може, а прасета не може.

7

Анти

преди 9 години

Напълно нормално е програмиста да пропусне някой детайл (това е точно такъв тип грешка). Просто е въвеждал контроли по пол, професия и т.н. Не може да се прави проблем от това. Аз ако знаете колко бъгчета съм си оправял ... бедна ви е фантазията. Добре че са колегите/колежките да ми ги казват. Така е и редно, когато нещо се разработва - трябва и да се тества качествено. Програмиста трябва да изпипва детайла, но тестера или клиента му трябва да си проверят софтуера/приложението.

6

Анонимен

преди 9 години

Щото докторите, подобно на инженерите, много държат навсякъде да се изписват препратки към образованието им. Комплекси и превземки. Пък на мен съответно голям кеф ми прави да премахвам инж. и д-р от всички документи, които изработвам и да наблюдавам как се гърчат и пенявят в отчаяни и естествено безуспешни опити да им добавя така скъпоценните буквички. Това ми е второто любимо удоволствие в работата, след вземането на пари.

5

Сексист, но и расист

преди 9 години

Тая като иска equality, да иде да бутне 100 кила от лежанката.

4

Коментатор

преди 9 години

Аз като наемам работници ги питам колко пломби имат.

3

Нищо ново

преди 9 години

За какво им е във фитнес залата да знаят кво работи, простотия

2

Анонимен

преди 9 години

Ех, някой заспал програмист си е оставил ръцете и веднага шум до небето, шок, ужас, сензация, армагедон! Че сексизъм има по принцип - така е, но това изобщо не прилича на такъв случай. Но нали Нестерова трябва да се разпише и днес с поредната порция пълнеж от глупости, та преписва, каквото й падне от нета...

1

Женките изкрейзват

преди 9 години

Под вола теле... отново.