28

ka pu leti

преди 9 години

ei tva e referendum i glas na lubovta na naroda:-) :-) :-) devoikata iska lubov, devoikata ne iska diktaturata na upravliavastite roditeli :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) devoikata iska nezavisimost, sama da si plasta smetkite, danacite, zdravnite osigurovki, hranata, drehite, obuvkite, kolata, benzina, telefonite, toka, vodata, shampoanite, grimovete, lakovete, damskite chantichki, naema na apartamenta:-) :-) :-) :-) :-) :-) pozdravlenie smelo devoikata! :-) :-) :-) :-) :-)

27

До АЗ (31)

преди 9 години

Грешиш.И тя,и Тони са си направили сметката. нали ти е ясно,че "жененето" им ще се изразява само в сватбено тържество, без подписване на граждански брак?Само да им се роди едно и малолетната Камелия, като момиче от малцинствата, родило без брак, ще има правото на помощи, равняващи се на минималната работна заплата. Освен това ще взима детски надбавки и за самата себе си, а те са доста по-високи от тези, които се полагат на българчетата.Така че, Тони и Камелия вече се качват на твоя и моя гръб.

26

До 21

преди 9 години

Щом приятелят й Тони е на 25 г., значи той е директно за пандела.Прокуратурата да се самосезира и да не се допуска ранен брак с разрешението на родителите на пиклата.Стига вече поощряване на безделието и вегетирането на гърба на работещите данъкоплатци!Тази 15-годишна Камелия е само една кандидатка за социални помощи и надбавки, с които да се издържа и до които ще се домогне, вършейки само едно-единствено нещо - като си дава д/пето на Тони.Тази порочна практика трябва да се прекрати!

25

Редно е да сеНаправи

преди 9 години

всичко възможно това подбуяло *** да си получи заслуженото. Родителите й да платят разноските на полицията и труда на полицаите,които,при тази ширеща се престъпност, вместо да си гледат работата, си губиха времето подир фустичката на една разпасана ***.Да се действа така, че други подобни маймунки да ги е страх дори да си помислят да постъпят така!Никъде не се споменава работи ли някъде любимият й Тони или просто една двойка млади лентяи си правят сметка да си уредят издръжка от хазната

24

Анонимен

преди 9 години

Това не е любов и медиите не трябва да го толерират, все пак е наказуемо!

23

мм

преди 9 години

Кой ще плати разходите за издирването на тази малка спермоядка. !?

22

Берлин

преди 9 години

Надявам се Тони да не е нарушил девствената ципа на Камелия!

21

Анонимен

преди 9 години

Селско кифле

20

Аз

преди 9 години

Сега ще е добре, ако любовчийката е забременяла...Тогава ще разбере, че за всяко нещо си има време. А тая пикла най-много чистачка да стане някъде с това образование...

19

кери

преди 9 години

Какво може да се коментира за едно селянче на 15 години, което си мисли, че може да провокира с непристойното си поведение, не е първата не е и последната. Това е съвсем нормално за хората от малцинствата и малките градчета, това се случва, когато си необразован и растеш без контрол от родителите.

18

Анонимен

преди 9 години

чесалото си е свършило работа и тая пикла се е прибрала при мама.сега идва ред на як лабут.

17

бай груйо

преди 9 години

ПУБЕРСКИТЕ ГОДИНИ СА НАЙ ТЕЖКИ. В ТЕЗИ ГОДИНИ ВСИЧКО КОЕТО ЛЕТИ СЕ ЯДЕ. НО ПЪК ИЗЖИВЯВАНИЯТА СА НАЙ СЛАДКИ. ХОРМОНИТЕ БУШУВАТ С ПЪЛНА СИЛА. ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е МОМИЧЕТО. НОРМАЛНО СЕ РАЗВИВА ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ. НЕЕ ОТ ТРИПОЛОВИТЕ КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВИ СА.

16

Анонимен

преди 9 години

"Приятелят"Тони е 25 годишен

15

Анонимен

преди 9 години

Браво, добре че не е станало нещо лошо...Бъдете хора ве, на тези години децата са доста "странни"!

14

MP

преди 9 години

Като се каже в медийте-,,изчезнал''-косата ми се изправя,без значение от произход.Но сега ,когато вече е намерена и историята е ясна,повече да не ни занимават.То е ясно ,че всички деца ,,откачат'' на тези години,а това повече!!

13

Борян

преди 9 години

Спукали са я от секс , поне и е било харашо :)

12

чоко

преди 9 години

Прекрасно е, че момичето е живо.Дали е здраво ще следва да го кажа психолозите, защото постъпката й не е на здравомислещо дете.Всъщност тя дали осъзнава, че все още е дете.Каква женитба на 15 г.я гони? Кой ще й разреши това? Ами Тони на ясно ли е, че вече е наказателно отговорен-тя е непълнолетна, той вероятно е пълнолетен? Дали ще е за съвъкупление с лице от женски пол ненавършило 16 г. или за отвличане на такова лице и лишаването му от свобода, все едно има текстове в закона, които ще го грабн

11

1123

преди 9 години

Вече съм мома голяма, нося гащите на мама.

10

Анонимен

преди 9 години

малката булка

9

Анонимен

преди 9 години

Ба, да се омъжва, бе! Най-късно до май месец ще моли майка си да я прибере. Ама който си няма акъл си научава урока по трудния начин!