19

romantico

преди 9 години

Приживе Майкъл Джаксън не изнесе концерт в България, все ни прескачаше и предпочиташе или Румъния или Турция. И с пълно право. Никой не може да ми компенсира негов жив концерт - такова шоу като турнетата Dangerous и History никога няма да се покрити!!! Но през ноември ще ходя в София да видя една бъдеща голяма световна звезда - победителят от JESC в Малта ВИНЧЕНЦО КАНТИЕЛО, в когото виждам нещо като преродения дух на Майкъл , пък и е роден почти на същата дата - 25 август!!

18

Добрин Балчев

преди 9 години

и аз така, даже мисля направо да се преместя да живея някъде на морето, Бургас или Варна...писна ми от мръсотията и мизерията тук.

17

паун

преди 9 години

бургаския фестивал е може би най-якият фестивал в БГ (то всъщност има ли други?). Един път съм ходил, тази година ще ида пак 100%

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Напълно подкрепям! Пълна дивотия е да ни завират по зали през лятото. Дано се осъзнаят и променят мястото

15

футуролог

преди 9 години

Урбанизация братоци... в бъдеще ще има само София и Крайбрежието (научна прогноза). Друго не е нужно - за земеделието в централна България ще стига 1% от населението.А Софийското поле е големо - 20 млн мегаполис може да побере - нема проблем.

14

Пацо до 10

преди 9 години

Вярно е, че който реши да си оправи живота тръгва или за София, или извън страната. Но София не е мандра. Не може този град да се препълва, а другите да опустяват и да се превземат от м***нгутите (особено малките градчета и села). Не е редно....

13

фен

преди 9 години

Най-яките концерти на които съм бил в бг са Пловдив-Металика и София АС-ДС ! Над 70 000 души. Уникално изживяване !

12

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва . Красиви и невероятно богати сме с Българския фолклор и няма защо да се правим на скромни от деликатност да не се засегнат другите нации.

11

Анонимен

преди 9 години

Всички концерти ми харесват, но заплатата ми отговаря максимум за 1-2:(.Може би - OneRepublic. Иначе Роби Уилямс ми е любимец, а Бруно Марс е голямата звезда в момента.

10

Анонимен

преди 9 години

До ПацоА така, Паце! Кажи им го на хората от другите градове! Стига са идва ли в тая пуста София, да си оправят живота в техните градове и села и да си живеят там, че и на нас софиянци ни писна от тях! И айде сега убеждавайте ме какъв несофиянец съм, понеже прабабите и дядовците ми не са родени в София!

9

Анонимен

преди 9 години

До tcКаква акустика бе човек :) Аз по гаден звук от на Метал Алл Старс и Мейдън не съм чувал. Само "Универсиада" може да и съперничи по трагичност на озвучаване.И според мен концертите трябва да са на открито.

8

tc

преди 9 години

До SandmanАрена Армеец има отлична акустика. останалите зали в София обаче са трагични

7

до 4

преди 9 години

Съгласен съм с теб, но просто всяка 2-ра дума в новините е София и как ще живеят софиянци. И вече ми дойде в повече :) Нищо против, но има и други хора ;)

6

Sandman

преди 9 години

Просто тези концерти не са за изпълнение в зала. В затворено помещение се получава кънтене и това разваля ефекта.

5

Sandman

преди 9 години

Хора, гледайте си "планетата" и не пишете глупави коментари. В статията достатъчно ясно е споменато, че нямаме кой знае какви условия за провеждане на големи концерти.Ходих на Bon Jovi на националния стадион. Организацията беше перфектна. Не мога обаче да кажа същото и за концерта на Aerosmith. Стадион Локомотив беше в окаяно състояние и според мен развали цялата атмосфера на концерта.За концерта на Scorpions в Арена Армеец ще спомена, че озвучаването беше отвратително.

4

Анонимен

преди 9 години

Пацо, никой не ти говори за това. Но е нормално, повечето големи концерти да стават в най-големият град. Навсякъде е така!

3

Анонимен

преди 9 години

България се превърна в помийната яма на световните залязващи звезди. След последния им концерт тук, директно заминават в Небесното царство.

2

Пацо

преди 9 години

Абе стига с тая София бе, главочи. София, София, та пак София. Голямата работа. В другите градове хората не са хора. Нямат право да гледат хубави концерти, да получават добри заплати и да имат самочувствие, защото не са от София.

1

в крак сме

преди 9 години

...и когато целия свят ги е забравил, то , те , идват у НАС...