13

ochi chornie

преди 9 години

malii, razbihte gi tea rusnaci ot sankcii :))

12

Анонимен

преди 9 години

Бандитите братя Велчеви, които гледаха да откраднат, каквото могат в настъпилата след убийството на КТБ суматоха. Но ако фондът LIC33 действително влезе във Виваком, това поне ще пресече апетитите за грабеж на Велчеви през руснаците.

11

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

10

Буаааахахахааха

преди 9 години

БТК трябваше да се приватизира , просто в ЕС не се допуска държавата да е монополист в този отрасъл. ... А като цяло тези компании в БГ ще фалират скоро след премахването на роуминга в ЕС , в момента от испанския номер ми струва 0,40лв минута разговор в бг отчитан по секунда , и с тукашните ви оператори толкова, но ме шляпат поминутно .

9

Анонимен

преди 9 години

Ушанките продължават да крадат от България. Да не говорим за рафинерията с началник, оня правешки ***,от 40 милиарда оборот,нито един лев печалба и данъци.

8

Анонимен

преди 9 години

До Сандо 9Питай костов .

7

Niki13

преди 9 години

от цялата глупост разбрах следното:"Предишният собственик окончателно е продал активите""В момента мажоритарен собственик на БТК е банкерът Цветан Василев""Групата LIC33,.... ще придобие мажоритарния дял на българския Виваком"

6

Сандо

преди 9 години

Как на загуба ?!? БТК имаше из цялата страна централи в центъра на всички градове - едни такива огромни сгради обикновенно до съвета и площада. С дигитализацията необходимото пространство за техниката се сведе до стая. Та тия огромни сгради се разпродадоха за милиони. Къде ли са парите ...

5

Анонимен

преди 9 години

У нас мафията си има държава!

4

me

преди 9 години

Мда, още една жертва падна в битката между Делян Пеевски и Цветан Василев. А на държавата разбира се не й пука, нали ние затова съществуваме, за да плащаме за техните разправии. Само не знам как компания, която притежава и дава под наем огромен процент от комуникационната преносна мрежа, може да се окаже на 900млн. загуба, но сигурно има как. Сега ще я "преструктурират", демек ще изпоуволнят сумати му хора, ще я продадат на части и ще си разделят парите. А България кучета я яли.

3

Анонимен

преди 9 години

Разкарах си стац. телефона и вече нямам нищо общо с тези мошенгари.Бай бай бай.Приятен фалит.

2

Анонимен

преди 9 години

До Истината1. Завършил ли си 4 клас и ако да, кой те е учил на правопис?! Сигурно и така говориш.2. Твърдението ти не е релевантно - изтърси мнение, без доказателства. Другият мобилен оператор не е по-добър от вече споментатите.

1

Истината

преди 9 години

Тез и Мтел са най-крадливите компаний ! Надписват сметки кат' за световно.