40

и още

преди 9 години

Социално "слаби" по липса на собственост и безработни, но с цигара -филтър и CSM- и ??Тая работа е твърде разтегливо понятие ....и пак ще има " болен здрав носи"

39

много чудно

преди 9 години

Социално "слабият" BMW X5 ли кара или аз имам някаква грешка?Щото във Видин има едни такива дето са "болни" с по 12 инсулта,"психичноболни" или с други "болести" -"епилептици","астматици" и все такива БМВ-та карат.Направо да се зачуди човек дали пък тези коли не ги дават от НЗОК на пенсионери по болест.Хора на по 30-40 години супер изглеждат,ама много"болни".Май има нещо гнило във Видин......Или пък 13-ят инсулт за тях е фатален.Здесь что то не так!

38

Анонимен

преди 9 години

Всички от тази фамилия "Москов" са луди, но някои се и дрогират!

37

Анонимен

преди 9 години

bez voina s upistema niama da stane ! -edinstvenata alternativa

36

Анонимен

преди 9 години

Ураааа! Да живее комунизма! Всички трябва да сме еднакво бедни ако искаме държавата да се грижи за нас! Да ни прави здравни осигуровки, да ни дава надбавки и т.н. Казаха си го най-сетне.Бай Тошо не дочака неговия комунизъм, обаче пазача му ще ни го докара щем не щем.Още един два мандата и сме готови! Урааааа!!!

35

Анонимен

преди 9 години

Банките и кредити им дадоха и ци$га$ни $те и тях няма да върнат ! Българите са осъдени на смърт ! В Индия, Пакистан и Бангладеш етноса е 2 млрд - господарския етнос ци/га/ни. У нас 2 млн.

34

до г-н Реформатора

преди 9 години

- Ромите трябва да работят ! - картофи,лук,домати,хляб,мляко да произвеждат, иначе каквото и да измислите няма да стане. Младите българи емигрират и постъпления в нои - нанай.- Вдигнете мин заплата на 500евро-хранителните вериги и всякакви монополи с милионни печалби,а плащат 500лв заплата, е пак бегат младите,а нои празен.80% по улиците са над 50 годишни и по-зле ще става,Реформи трябва !

33

Анонимен

преди 9 години

Toва, ако са реформи? Единственото смислено, което е казал досега е по отношение на ромските издевателства над екипите на Спешна помощ...

32

Иво

преди 9 години

Пак от нас ще събират тези ***,тази Пръмова един път ни закопа сега,ще довърши да ни погребе.

31

Анонимен

преди 9 години

Пусни ривотрла *** хората измират.

30

Анонимен

преди 9 години

Близко до абсурд е петърчо москов да бъде интегриран в каквато и да е нормалност. Същинскка баба яга е отвсякъде. Откакто е в политиката, нито една човешка мисъл не го споходи. Петре, петре, кой те петре преплете и тебе барабар петко с мъжете в политиката?

29

Гюро Михайлов

преди 9 години

Истината е, че парите на здравно осигуреите Москов иска да прелее към измислените от него спешни центрове в ромските махали. Кой българин няма имот и трябва ли да го продаде за да си плати здравните вноски, при условие, че цели общности от *** не ги плащат и никога няма да ги платят.

28

Анонимен

преди 9 години

Ще направим бедните клошари и само като клошари те ще могат да КАНДИДАТСТВАТ за по-евтино лечение. Процедурата за лечение ще е дълга, ъв корс, а ние с всички демократични сили ще се постараем да я удължаваме, да я удължаваме и затормозяваме. Ако,1 ъв корс, НОВОклошарите не умрат предварително от недоимък, напрежение, данъчни тгормози и т.н. И все пак, господа демократи, да си беден, не значи че си беден, защото беден ли си, щом ядеш макар и само попара, но ядеш всеки ден и дори се къпеш?

27

WTF

преди 9 години

Мале какви *** има в тоя форум. Мале, мале... *** народ, слаба държава... Москов дръж се, не се поддавай на ***, ами действай до край. Имащите мозък в главите си сме с теб.

26

Анонимен

преди 9 години

Изоглавеното Петре пак са го пуснали от 4-ти километър.

25

абе днес

преди 9 години

вие пак ли почнахте да триете,да не сте единствени ,айде чаооооооооооооо

24

здравно осигурен

преди 9 години

е добре когато се случи нещо гадно и внезапно -така както бе открито онкологичното заболяване на дъщеря ми,ноооооооооооооо да си поговорим за допълнителните изследвания ,за портаката който се плаща,да поговорим за мизерните условия,че често вливките ,а и не само на нея ги правят в коридора,защото няма места,включително и консултациите с лекарите пак в коридора,за това,че много неща научаваме чрез интернет ,а не от лекарите защото те са малко и не могат ,а не ,че не искат на всички да обърнат вни

23

Гюро Михайлов

преди 9 години

На какви войници ще плаща осигуровките като социално слаби? този незнае ли, че те са платена армия и не са в групата на социално слабите.

22

Анонимен

преди 9 години

Осем години съм плащала здр. осиг., в последните три съм без работа и не плащам,не мога да кажа, че съм социално слаба, не вземам помощи, нито ТЕЛК (въпреки, че имам право), но не мога да плащам в момента понеже сме трима с ипотечен кредит и с един доход.За тези 8 години винаги съм ходила на частни лекари и съм си плащала за всичко,просто защото това ми спестяваше време и нерви. Сега излиза, че като съм имала съм давала без да ползвам, а когато нямам и не ползвам съм престъпник и крадец!

21

Анонимен

преди 9 години

Mафията в България освен,че е алчна е и проста.