53

Ванко 2

преди 9 години

до 68 Не брадчед, от САЩ нищо хубаво не видяхме за тия 25 години, няма и да видим. За техен кеф си ус.ахме всякакви взаимоотношения с Русия. Само и само да пречим нещо там на руснаците самоубивахме България. Вече като ми каже някой политик, че има евроатлантическа ориентация и ще ходя да го замерям с развалени яйца.

52

Иван

преди 9 години

Ами нали ги обявихме за враг N:1, а и така се държим с Русия от 25 години, за да покажем на Америка, колко верни приятели може да им бъдем. Така че тези "врагове" да отиват в Гърция, Анталия, и Египет. Ние тук си държим на "Евроатлантическите Ценности". Ще бъдем докрай Бедни но Горди верни приятели на братска Америка. Тя ще ни помогне(някога)

51

Марин

преди 9 години

Не само войната, но по-скоро оср*ното черноморие и скапаното обслужване води до тук.

50

dp

преди 9 години

Е къде е изненадата - Путин вкара Русия и Украйна във война, какви туристи.

49

Шаран -БГ

преди 9 години

Ама то нищо в природата не се губело, нали? Помалко руски туристи повече американски военни!!!

48

Анонимен

преди 9 години

В каква жалка страна сме се превърнали. Да се надяваме на румънци и македонци да ни идват. Богатите туристи търсят нови неща. С какво ще ги впечатлим? С тези *** грозни хотели строени нелегално с мафиотски пари? Направо сме за съжаление във абсолютно всяко нещо

47

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са просто разорени от санкции, затова няма да дойдат.

46

Анонимен

преди 9 години

Така и така курортите ни са претоварени 4-5 пъти. Като спаднат с 80% турситити ще стане супер.

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48Ами чакат бедните руснаци защото харчат 150-200 евра дневно за стоки и услуги 10-то качество, а социялно слабите европейци с големите помощи не оставят и евро извън олинклузива.

44

Анонимен

преди 9 години

Skrijte se ve, rusofili lajnjani! Mahajte se, otivajte v Rasija da jadete mirizlivija ruski botush!

43

Анонимен

преди 9 години

От години не бях ходил на нашето море. Миналата година се излъгах - от мръсната вода цялото семейство имахме обриви, персонала по морето - рядка селяния и простотия. Всичко дето живее там се овълчило - ден година храни! Цени като за средиземноморието, качество като за катун! Не благодаря - за същите пари в Гърция или Турция в пъти по-добра почивка!

42

Анонимен

преди 9 години

супер, не мога да гледам гадните руски физиономии по морето

41

Да ,бе..ха,ха,хаааа

преди 9 години

Ще пада голема печалба това лято ...от "бедните руски туристи с великата инфлация"---вместо да се търсят "богатите чичко-паричко" от Запада и Израел.После питайте ...защо са ви малко приходите от "курортното дело"!Това е:...като да си настъпиш хея ---и да ревеш ,колко много те боли...!

40

Анонимен

преди 9 години

Е ЗАЩО ЧАКАТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТУРИСТИ БЕ КАПИТАЛИСТИТЕ? НАЛИ СТЕ В ЕВРОГЕЯ!!! ЗАЩО ЕВРОГЕЙЦИТЕ НЕ СА 40 % АМИ СА САМО 5 %? ХЕМ СЪРБИ ХЕМ БОЛИ. ХЕМ Х.Я В СЛИВАТА ХЕМ ДУШАТА В РАЯ. ДА. ОБАЧЕ НЕ!!

39

Анонимен

преди 9 години

Много благодаря на България от Гърция, Турция, Египет и Испания! Ние сме в очакване на руски туристи- найдобрия туристи в света, ние обичаме тези хората. Не притеснявайте! Ако искате - ние ще ви ви дадем германците- напълно безплатно!

38

Анонимен

преди 9 години

Тогава да идват само рускините

37

а , стига ,тъпизми..

преди 9 години

ДРЕМЕ МИ ЗА РУСНАЦИТЕ .....ДА МУ МИСЛЯТ МУТРИТЕ С ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТО -МЕНЕ НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА ЗА РУСНАЦИТЕ!

36

Анонимен

преди 9 години

То при такива цени и обслужване изобщо как някой се лъже да почива в България?На юг всичко е в услуга на клиента и наплива е там.То и по джоба на българите не е.Всеки десети е беден,а колко могат да си позволят почивка?Не са за съжаление.Нито по морете,нито в планината.Всички за пари реват.А днес протестират да запазим природата.Защо не излязоха заради бедстващите хора?21 век без ток,път и хляб.А искат увеличение на тока.Но българинът е бил роб и такъв ще си остане...

35

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТОЙ ПРЕЗИДЕНТА НЕКА ДА ПЛЕЩИ КЪДЕ ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА ПРОСТОТИИ ПО АДРЕС НА РУСИЯ А ПЪК ВИЕ ЧАКАЙТЕ РУСНАЦИ ДА ДОЙДАТ. Е ТОВА СА СААНКЦИИТЕ НА РУСИЯ СРЕЩУ ЕС В Т.Ч. БЪЛГАРИЯ. НАСТАНА ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ ГОСПОДА.

34

А.Добринов

преди 9 години

От една страна ще пращаме войска в Копъркраина, ще подкрепяме санкции срещу Русия на ниво ЕС, после няма руски туристи, управниците да не хленчат, моля!