111

Анонимен

преди 9 години

Анонимен 164 е прав. За нас няма защита а за тях защо е. Казаха, че почти никъде няма служба да пази тези. Като имат пари да си плащат за охраната.

110

Анонимен

преди 9 години

И на него ще му дойде времето. Това дето е сторил ще му се върне тъпкано и на него и на цялото му проклето потекло.

109

east

преди 9 години

До Шаран -БГДали ивструкциите са били отвъд окена ? Да не се окаже , че са отвъд Дунава ?

108

Анонимен

преди 9 години

Аз също извършвах "Държавна дейност" - работех и си плащах данъците на държавата. Сега съм заплашен от стотиците бандити, крадци, мутри и див съсед. Искам охрана от НСО !

107

Шаран -БГ

преди 9 години

Защо заради ДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ някой ще бъде заплашван ? През поснледните 25 години всички пишман "политици" от РБ усилено и упорито работиха против тази държава, против този народ. Не остана ни промишленост, ни земеделие! Всичко бе "приватизирано"/според инструкциите зад океана/, разграбено, унищожено, продадено за скрап и натоварено на кораби, докато ги имаше и тях. Натикаха маса народ по контейнерите за ***, а младите изтиказа извън България! Ще ги вардим златни са!

106

Читател

преди 9 години

Да се пази сам с парите от Цанков камък!

105

турчин

преди 9 години

Не става така защо изобщо трябва да се охраняват. С какво допринасят за благоденствието на страната и хората, че да се охраняват. За пример вземете президента.

104

Анонимен

преди 9 години

В скандинавските страни не само, че техните депутати нямат охрана, но и ходят с велосипеди на работа. А нашите дръвници без бронирана лимузина с ескорт от полицаи, охранители и магистралки (кифли) немогат... А всичко е за наша сметка...

103

Оня, дето помни

преди 9 години

Е хайде сега! Майката на прасчо ще плати и за него. Няма да го остави беззащитен на гладния му електорат я!

102

Коментар

преди 9 години

ЧЕ ЗАЩО ДА ГО ПАЗЯТ? ТОЙ ДА НЕ БИ ДА Е БЕЗЦЕННА АРХИОЛОГИЧЕСКА НАХОДКА СЪС СВЕТОВНО И НАЦИОНАЛНО ЗАНАЧЕНИЕ?

101

анонимен

преди 9 години

дпс има субсидия да наеме частна фирма и да пази който си исказащо държавни гардове ще пазят който и да било хем раздава порциите хем ще говардим с наши пари това не го разбирам

100

лупи

преди 9 години

Извинете,ама защо трябва да пазят тоя *** ?

99

Анонимен

преди 9 години

I OPTA DA GO UBIAT SI BE6E TEATAR

98

кафява линия отзад

преди 9 години

ДПС , ако още малко се напъне може спокойно да прескочи в Анадола барабар с електората си . Няма да ни липсват , имам предвид новия електорат , след като дори и хората мюсюлмани видяха що за стока са тия.

97

Rado

преди 9 години

Нали уж сме в криза ... да мълчи и да си плаща, ако иска охрана !!!!

96

?!?

преди 9 години

Абе Местан, от кого е заплашван ? От Емин с неработещия газов пистолет ли? То в такъв случай, не охрана Оскар трябва да му присъдят. Като се има предвид, че Турските служби ви гледат като писани яйца се чудя за какво ревете - за престиш ли е?

95

Анонимен

преди 9 години

Това на Доган държавна деиност лие или противодържавна.Разграбването и уни6тойаването на една демократична държава по наи мръсните начини,за какво го смятате за нормално не6то ли.Гн Борисов смени цялата съдебна система както в Румъня,сложи млади не подкупени никога хора.А Цацаров направо на бесилото без даго сменяте.Българя 6те цъфтне за една седмица тогава.

94

Нахалство

преди 9 години

Какво значи" държавна дейност"? Та те, ако работеха за държавата нямаха да имат нужда от охрана. Получават тлъсти партийни субсидии, от общ поръчки и еврофондове станаха милионери и имат наглостта да им плащаме и охраната. Кой да пази старците по селата ежедневно обирани , изнасилвани, пребивани и унижавани? МЕРЗАВЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

93

-10

преди 9 години

Проблемът не е в това дали трябва да бъде охраняван този или онзи, а защо въобще трябва политиците ни да си имат собствена служба за охрана! Какво толкова са свършили за България, че трябва нас да ни охраняват с 4-5 млн на година, а тях 10 човека с 40 млн на година?

92

-10

преди 9 години

"Родолюбците", които много са се загрижили за вличнието на ДПС също да си зададат въпроса "Какво точно върши НСО с бюджет 10 пъти по-голям от на звеното за борба с тероризма"!!!