25

Анонимен

преди 9 години

Само *** с мътен поглед от ракията , гледа празната си паница и псува орисията на ум.

24

Комунизъм

преди 9 години

Германия финансира и подготви Ленин, за да вкара царска Русия в безредици. После комуистите създадоха коминтерна и почти направиха Германия комунистическа. Трябваше да заложат на фашистите, които с кръв и разстрели да ликвидират комунистите на запад. После знаем......Сега запада финансира майданизма.......и си мисли, че е далече.....

23

Анонимен

преди 9 години

BRAVO BRAVO.

22

bg smeshki

преди 9 години

tva e prostrst sreshtu Novia Svetoven Red i evreiskite banskteri koito kontrlirat vsichki banki ! vkluchitelno i ECB !

21

Berlin

преди 9 години

От едно евентуално разпадане на ЕС, на най-голяма далавера ще са Германия и Франиця. А най-здраво ще го издухат бедняците като *** и Румунещи. :))) Аз съм "ЗА"! :)))

20

Анонимен

преди 9 години

Така, така. Това е само началото на края.

19

Анонимен

преди 9 години

До Времето свършваSyriza, Podemos ... Venceremos !! tik, tak

18

Анонимен

преди 9 години

До 17Твоят коментар е класика в жанра "радостта на ***", та нали без Южен, или без Турски поток, не някой друг, а ние ще останем без газ.

17

Сър Пичук

преди 9 години

Антиглобалисти? Разглезени дечурлига, на които благините в живота им са дошли именно от глобализацията /и от сметките на тате, естествено/

16

Анонимен

преди 9 години

Турция спря турски поток. Джуджето в кремъл ще се спука от яд- кеф кеф кеф рашките сега сами ще си пият газта.

15

Анонимен

преди 9 години

Фобия, означава страх. А народа е казал:"На страха очите са големи!" Ето защо русофобите, путинофобите са агресивни. Защото се страхуват. А страха е ирационално, неинтелигентно изживяване, което ако стигне до паника, може да извърши куп безумия, каквито се очертават май...като чета новините...Бог да ги озаптиса, зада не ядем дървото всички!

14

Анонимен

преди 9 години

У нас, протестиращите преди една година срещу заема от 1 млрд. бяха "умни и красиви"Днес протестиращите срещу 16 млрд. заем, са "***", "комунисти", "фашисти", хора на "оня лудия"Според журналята, тия от движение Blockupy, протестират защото Европа щяла да пребори кризата, демек - те искали да си седим в криза.Дами и господа управляващи и пропагандиращи, няма да мине, в Европа все още има огромен брой нормални и мислещи хора!

13

Анонимен

преди 9 години

САЩ умират със всеки изминат ден , Ротшилд се премести в Хонг Конг , а Франкфурт е мястото от където е тръгнала фамилията Ротшилд.

12

Анонимен

преди 9 години

"критичното спрямо капитализма движение Blockupy, насочено и срещу европейската политика за противопоставяне на икономическата криза"Журналистическия професионализъм в свободния демократичен свят се свежда до това, да се представят едни и същи събития, като положителни, или отрицателни в зависимост от това къде се случват.Вижте горния цитат само - протестирали срещу политиката на ЕС която овладява икономическата криза:) *** някакви протестиратВ Украйна, *** обаче са борци за свобода

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи виждал ли си американски "конслагер".В четвърто районно бият по-лошо.

10

Анонимен

преди 9 години

Платени руски нпоистиЩе се пробват от тук от там да клатят ЕС.

9

mrawka

преди 9 години

НЕ ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА СА *** ДА НЕ ВИЖДАТ ГОСПОДСТВОТО НА БАНКИТЕ НАД ЦЯЛ СВЯТ.ПРОКЛЕТИТЕ БАНКИ ,А СПОРЕД МЕН НАИ-ЗЛОКАЧЕСТВЕНИЯТ ТУМОР В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДЕТРОНИРАНИ И ДА СЕ ВЪВЕДЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА СИСТЕМА КОЯТО ДА ГИ ЗАМЕНИ.

8

Времето свършва

преди 9 години

Е.С.----Тик Так....Тик Так....

7

Анонимен

преди 9 години

Провал на цветна революция в Киншаса (Конго) , арестуван е сътрудника на USAID Кевин Стер както и активисти от съседни страни.За горния веднага се е застъпила Джен Псаки в обръщение към пресата.

6

Икономиста

преди 9 години

Не, не са рубладжии. Евроджии са.