24

Анонимен

преди 9 години

Всичко свърши добре. Радвам се за детето и неговите родители, които за съжаление преживяха такава тревога. Браво на лекарите, които бързо се включиха в акцията за помощ и доставяне на животоспасяващото лекарство. За примитивния крадец просто не ми се говори! Хубавото е, че толкова много българи взеха присърце призива на родителите и търсиха начин да помогнат. Доброто у българина не е загинало, има надежда!

23

шшш

преди 9 години

Една чудесна новина.Благодаря на екипа на д-р Денка Стоянова и на сама нея от детска онкохематология, УМБАЛ "Царица Йоанна ИСУЛ"

22

леко обиден германец

преди 9 години

"лекуващите лекари са успели да убедят германските си колеги да доставят навреме лекарството"Ама тежка битка е било тва....бълг.лекар - Ало, откраднаха лекарството на детето.герм.лекар - Ай ай ай, сериозно ли? Ами трудно ще доставим ерзац преди сряда.бълг.лекар - Няма проблем, данке.герм.лекар - Битте.7 пъти в текста се споменава за "българската солидарност", изразяваща се в една кръгла 0, а германската солидарност, кято е 2 пъти по 100% не се споменава и веднъж...

21

Прасето Гошо

преди 9 години

*** защитаващи тезата че башата не бил виновен че заебал лекарствата на детето си в колата та да може цяла бълагрия да е стресирана в продължение на няколко дни са *** КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА В ТАЗИ ТЪПАШКА ДЪРЖАВА... Заради вас и вашето овчедушие всеки си мисли че може да прави каквото си иска на каквото и да е ниво без да му се случи нищо е ако закъса ще пусне една лицемерна сълза и вие ще забравитече ви е цакал здраво в задния ви двор хлипайки от съчувствие . Ха трийте пак...

20

Na koi da viarvam ??

преди 9 години

V standartnews pishe " Neizvestni lica varnaha otkradnatite lekarstva" a tuk pishe che Germania izprashta novi lekarstva 1. Slava na Boga i v dvata sluchai2. Na koi da viarvame ?

19

Анонимен

преди 9 години

Най-накрая една добра новина! Дано всичко с детенцето е наред!

18

do Bai Ivan

преди 9 години

Ivane, tuka komentirame edin sluchai, koito zavurshva s hubav krai. Tova che bluskash za 300lv nas tova ne ni interesuva, taka che ako obichash ne ni zanimavai s tvoite problemi.

17

Веско до четец

преди 9 години

Ти до кой клас си ходил на училище?!

16

ИСАЯ 53

преди 9 години

Бог се проявява, най-съвършено. В критичните моменти!

15

Льольо

преди 9 години

До Прасето ГошоПрасчо аз къща не заключвам и кола не заключвам. Колата си седи пред нас отключена и никой досега не ми е пипнал нищо от нея. Тук въпроса е къде живееш? Аз живея на село (смей ми се ама съм по добре от теб) а ти като си се набутал в софия ще се заключваш не ами и с електрожен си заварявай вратата :D А ся ми отговори къде е по голямата селяния. В моето село в провинцията или при теб в софия? После ми се биеш в гърдите че си нещо повече от мен. В голяма грешка си.

14

dd

преди 9 години

Bravo, mnogo hubava novina, da sa jivi i zdravi doctorite

13

.

преди 9 години

Трябва да си рядко *** да търсиш вина в родителите на детето. Ми те утре могат от дома им да го откраднат и тогава какво - бащата ще е виновен, че не е седял на пост пред вратата ли? Само те си знаят какво им е да се грижат за детето.

12

кака Пена

преди 9 години

Какъв *** трябва да си, за да откраднеш лекарство?

11

Бай Иван

преди 9 години

"Ние българите много се сплотяваме в такива ситуации, когато някой изпитва нужда."Да права е жената, но за съжаление в това число не влизат всички българи, а само обикновенните хора който се бъхтят по цял ден за мизерна заплата. Когато и политиците ни станат поне малко състраделни (без от това да изкаварват поличиески дивиденти) може и да се оправим.

10

Анонимен

преди 9 години

Страхотна Новина. Браво!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Добра новина! Бащата го съветвам другия път да не оставя такива важни лекарсва в кола без надзор, дори и за две минути. А урода, който открадна хладилната чанта, бял ден да не види!

8

Анонимен

преди 9 години

Браво! Жалко обаче че българите се обединяваме в такива моменти, а нямаме държава. Този парадокс не мога да си обясня.

7

Аз

преди 9 години

...А ръцете посегнали на лекарствата да бъдат изсушени навеки !!! Амин !

6

Анонимен

преди 9 години

Пожелавам на детето бързо да оздравее,а на крадците да имат нужда и те от такива лекарства...но да не ги намират.

5

Анонимен

преди 9 години

Супер.