82

зсдбх

преди 9 години

Тая с руското знаме на бузките е руска гангбанг порнозвезда

81

sh

преди 9 години

И на Хитлер така са се радвали тъпите германци през 39-та година!! След само 6 години надали са били все така екзалтирани, Шутя е точно копие на Хитлер! Дори и в това, че преди да започне войната-както Хитлер-организира Олимпиада! Тотален *** и *** е тоя руски милиардер, спечелил без голям труд над 200 млрд. долара на гърба на алкохолизираните и прости руски фашисти!! Когато малоумния руски *** осъзнае измамата, ще е много късно да му търсят сметка на Шуткин!!

80

Глас Народен

преди 9 години

Така се прави. Населението е много по-важно от каквито и да е пари или сакции. Браво на Путин не предаде народа си. Сега там живеят в истинската си родината и с много по високи заплати и пенсии.

79

йов

преди 9 години

как се принуждават 3 мил/души да гласуват по определен начин не може да бъде обяснено, а и чисто технически е незипълнимо, така че това референдум по дулата, не може да бъде прието за вярно, и към днешна дата се вижда какво е настроението на тамошното население, това че волята на 3 мил.не съвпада с тази на някой друг не означава, че процесът е опорочен и неистински, 3 мил.души за изразили воля, привсе че имаше наблюдатели от целия свят

78

Анонимен

преди 9 години

Крим е толкова украински колкото Южна Добруджа е румънска!!! Айде стига с двойните стандарти!

77

до 105

преди 9 години

"Референдум" под дулата на калашници не е референдум, а пълен т а ш а к !Русия трябва да е наясно, че престъпленията й НИКОГА няма да бъдат простени!

76

Анонимен

преди 9 години

Ето сега четем какво е написал редакторът Александър:1) на 16 март миналата година 97 процента от жителите на Крим, с преобладаващо рускоезично население, подкрепиха на референдум присъединяването към Руската федерация, напомня агенция Франс прес.2) Анексията на Крим от Русия подхрани аспирациите ...1 и 2 взаимно си противоречат. Отваряме уикипедия и четем какво е анексия:Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия.

75

Наблюдаващ

преди 9 години

Такъв род облъчване ми е направо умилително. Ние сме "опънати" и отвън и отвътре, стараейки се да сме максимално либерални с *** и да пеем синхронно в евроатлантическия хор, затривайки проекти от национално значение (АЕЦ Белене, Южен поток), седим на дъното по заплати, а сме се загрижили за "цената" която плащал Крим за свободата си.Ами цената я определя Западът: за лошите с междудържавния икономически тероризъм и изолация, наречени "санкции". Ние пък, понеже сме "добри", плащаме в натура.

74

До 101

преди 9 години

Да те светна, действителния процент е 93%. Щом като даже татарите 90% са получили руски паспорти, татарите, за които говореха (лъжеха) че били против референдума. Но виждам че ти адекватно реагираш, свалам ти шапка. Да им пожелаем на кримчани успех!

73

Снимка №3

преди 9 години

*** яката мацка (дано е пълнолетна) - иначе много красиво дете

72

Анонимен

преди 9 години

Щом им е кеф и са готови да платят цената да живеят в Русия , да са живи и здарви. Нямам особено голямо доверие на руските статистики, и ми е интересно какъв е дейстивителния процент, и как се е променило мнението. Според мен е било 65-70 % За, а сега е 55-60%.

71

Анонимен

преди 9 години

Не знам,но като прочетеш заглавието "Радост и цена".... ме обхваща мирова скръб. Да измерваш радоста с нулички? Още има да се чудят философите какво определение да дадат на тези индивиди, тези чувства и това време, което противопоставя чувствата на светла радост с пари!!!! Хи, хи, вече ще казваме "Аз се радвам на 10 лева"! Боже, какво човешко падение!!!!!!!

70

Cindy ot M.

преди 9 години

amchi te i DDR predsrochno razbiha berlinskata stena prez 1989 godina na Germany i sa gushnaha pod orela...inak triabvashe da chakat malko do 2015 godina s DDR markite da si kupuvat cheshkata bira i bulgarskata luta chushka

69

Анонимен

преди 9 години

Е сега вече Кличко ще ги набие всичките.

68

До 93

преди 9 години

Първо, защото аз като "средностатистически българин" нямам и пет лева и не само до Крим и Москва не мога да отида, а и до Подуене даже. А "евра и долари" може да се спечели повече в Русия, отколкото в западналата еуропка.За миене на тоалетни не плащат в долари, а в центове.А освен това има СТРОГА СТАТИСТИКА, РУСИЯ Е ВТОРА В СВЕТА ПО ИМИГРАНТИ. Анадамо????

67

честито

преди 9 години

*** повдигна капака на кацата с л****. Сега Китай ще си вземе Сибир, Ярония няколко острова, а в гладна Русия доста републики ще се отделят.

66

Фобий

преди 9 години

Защо бе бараби, след като сте обхванати от такава всепоглъщаща любов към Русия, децата ви бягат все на запад. Защо всички са хукнали да печелят евра и долари, а никой не е взел еднопосочен билет за Крим или Москва ? Айде за тия дето ги гушат ясно, ама Ти средностатистически българино, Ти поради что !?

65

Румбо

преди 9 години

В Крим имаше един огромен надпис:"Хоть камни с небо-мы дома!" или "Камъни да падат от небето-в къщи сме си!"Какво повече!Каквото трябваше да стане-стана и колкото и да се тръшкат на Запад,връщане няма!Верно,много са обидени,че никой не ги пита,ама това е!

64

BG

преди 9 години

На кукуто 84 - най-приятелски съвет: след като се възприемаш като македонски, тракийски и прочее славянин като дедо ти Благой, вземи пример от него и престани да се наричаш БЪЛГАРИН че да срамиш това име и тази народност !!!Щото според руските ти братушки, българите са поробители и насилници на славяните !!! Това важи за всички изкукали русофили - кръщавайте се както искате: славяни, словени, сърби ... но за бога престанете да се гаврите с великата българска нация !

63

сър Пичук

преди 9 години

А къде е лилиПутин? Да се качи някъде от високо и да помаха, както бай Тошо махаше от мавзолея на манифестация...:D