16

Анонимен

преди 9 години

за толкова пари толкова

15

анонимен

преди 9 години

от както показаха по тв кашоните с 20 годишното ирландско месо аз вече 25 годинипочти не консумирам месо много рядко пиле и риба за мене месото в търг веригие от европа дълго време стояло по хладилници и накрая се отзовало в българия

14

Анонимен

преди 9 години

АМИ СЛЕД КАТО УНИЩОЖИХА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ТАКА НАРЕЧЕНОТО ТКЗС ОТ КЪДЕ ДА ИМА ИСТИНСКО МЕСО? НАЛИ ЗА ДА ИМА МЕСО ТРЯБВА ДА ИМА ЖИВОТНИ. НЯКОЙ ДА ВИЖДА НЯКЪДЕ ЖИВОТНИ? АКО ВИДИТЕ ПИШЕТЕ ГИ В КНИГАТА НА ГИНЕС КАТО ИЗЧЕЗВАЩ ЕКЗЕМПЛЯР. А ТОВА МЕСО КОЕТО ПОНЯКОГА ГО ИМА В МАГАЗИНИТЕ Е ПЪЛНО С НАЙ РАЗЛИЧНИ ХИМИЧЕСКИ СЪЕДИНЕНИЯ КОИТО ЩЕ ВИ ДОКАРАТ ХИЛЯДИ БОЛЕСТИ. СТАНЕТЕ ВЕГЕТАРИАНЦИ И ЩЕ ДОЖИВЕЕТЕ ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ МАКАР ЧЕ И ТОВА НЕЕ СИГУРНО ЗАЩОТО ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И ПЛОДОВЕТЕ СА ПЛАСТМАСОВИ..

13

Анонимен

преди 9 години

"...а страната ни не е приела национални правила за представяне на задължителната информация на етикетиране."... Mi 6toto stranata ni e edno zjala mafiotska struktura... zatowa ne e priela prawilata

12

до 4

преди 9 години

Колбаси и такива неща не купуваме от мноого години. Само месо, макар че и него го тъпчат с какви ли не хормони и т.н. Направо им се чудя на хората, които дават пари за така наречените кренвирши, салами и производните им. А бирата... ах бирата - обикновено карам на вносна, но там цената е от 2лв. нагоре за 330/500мл. или много често craft бира, но тя пък е 3-4лв. и нагоре за 330мл и е скъпа за повечето хора, но поне е ръчно бъркана от истински култури, а не химия

11

Анонимен

преди 9 години

Едно време имаше грижа за хората, не се гонеше печалбата. Капиталистът го интересува само печалбата. Например четох хем в немски сайт, че в света почти няма истински зехтин. Даже химиците понякога трудно ги различават.

10

Анонимен

преди 9 години

Младежи, гледайте "Крилце или кълка" с Луи дьо Фюнес и ще разберете какво ядем. Тогава си мислех, че това е само комедия. Преди 40 години.

9

Анонимен

преди 9 години

абе остави водата в кебапчето.тя се изпарява на скарата.важното е че месо не остава.

8

до 8

преди 9 години

Ами на 2-ри и 3-ти март работихме, и после отработвахме в съботата. Та някой е пуснал сигнал и дойде проверка, но въпреки, е са виждали графиците, които поименно са показвали как се работи са питали пред шефовете някои работници, които са били избрани ор шефовете, и работниците са лъгали. Но нали има напечатан график на работниците, които работят. И какво? Никакви последици за фирмата.

7

Ноа

преди 9 години

Достатъчно е да знаем поне държавата според мен. Ако пише примерно , че кравата е отгледана във ферма "Бенгтън Брадърс" Англия - то аз мога да добия представа как горе-долу се отглеждат животни там, но как да знам баш в тая ферма как ги отглеждат... Щом са стигнали до магазина трябва да имаш някакво доверие за качеството на месото в институциите следящи това. Иначе обикновеният потребител , трябва да консумира от магазина . Т'ва е няма начин.

6

Анонимен

преди 9 години

Идиотска работа.Няма закои, и тези, които има не се спазват.

5

Анонимен

преди 9 години

Тайната на всеки колбасар е да задържи водата в месото. Виждал съм как една кафяна лъжичка от нещо, прави на желе половин литър вода, после месиш с рога и копита и получаваш топки за ръгби,след месец ползване може да се правят кюфтета от гняста.

4

А

преди 9 години

Е затова няма да ви купувам. Една стотинка няма да ви дам за скапаното "месо". Нормалните хора, добрия производител се стреми да повишава качеството а НЕ обратното за да ви вземе парите. Да фалирате дано !

3

партиен член

преди 9 години

Корупция.Това е причината.Имаме какви ли не агенции за контрол на какво ли не.Погледнете служителите на тези агенции какъв стандарт имат.Не става въпрос само за храните.Във всичко което ни заобикаля корупцията се е впила дълбоко.

2

Всякакви трикове, ..

преди 9 години

... Само и само да ни извличат парите.

1

:)

преди 9 години

произход за прясно, охладено и Ъ от ***, овце и кози и домашни птици.