40

Николай Минков

преди 9 години

Силно смятам, че ДПС ще помогне на най-новата Община в страната....

39

baloteliss

преди 9 години

Хората гласуват за една или друга политическа партия... Има хора избрали ДПС, това лошо ли е... Говорите за часовници, но имало е и чанти, но от друга политическа сила... Но ДПС е удобния враг...

38

Анонимен

преди 9 години

До neikoSSще я оправи, ама отзад! толкова години нищо не направиха, та сега ли? освен това нали ви дадоха по един китайски часовник от по два лева килото, какво още искате? това е! повече няма да видите!

37

neikoSS

преди 9 години

Вярвам, че ДПС ще успее да подобри най-новата община!

36

baloteliss

преди 9 години

Когато ДПС защити някой етнос, се приема като етническо противопоставяне, когато *** реват вън, или ***, това се приема за патриотизъм...

35

rokoss

преди 9 години

ДПС е партията която ще се справи с проблемите на сърница.

34

Анонимен

преди 9 години

A BCP ZASHTO NE UCASTVA?ZASHTOTO PIANOTO MISHE NE E IZTREZNIALO

33

Анонимен

преди 9 години

Само на мен ли ми се струва, че посланието на тези часовници и броеници е 100% сепаратистко - един вед чакайте и вярвайте, един ден тази земя пак ще е османска? Дано не съм прав и искам да помоля да не се бърка тук чувството за самосъхранение на българина с омраза .

32

ДАНС

преди 9 години

Да-а-а-а, лицата, които източват милиони от ДДС са турците, а тези, които източват НЗОК. Българите са светена вода, те могат ли да правят подобни неща!

31

SHIBELEMETIN

преди 9 години

DOGAN FAFLESHT URUNGEL,MESTAN SLADKODUMEN KOZEL EDNO SHTE IM KAJA QJTE SLANINA I SE MAJETE S NEQ

30

до БГ

преди 9 години

Да ще си останем турци,няма какво да показвате в Европа.В Германия са само 3 000 000 турците.Това,че сме турци не значи,че не си обичаме родината,не обичаме тези,които ни плюят.Ние сме интегрирани в обществото,но такива като теб не могат да проумеят,че имат и различни съграждани от тях.За нас няма специално писани закони,спазваме законите на Република България,като граждани на България.

29

до 30 BG

преди 9 години

Смях в залата! ДПС и ислям - са като черното и бялото, а за турските интереси - мисля, че повече са близки до интересите на Русия, отколкото до интересите на Турция! И спрете с този манталитет, вижте примера с Турция - Русия и Турския поток! Ако турците бяха казали те са руснаци, победили са ни в Руско- турската война, както и всички останали страни, те нямаше изобщо да мръднат дори с милиметър от гледна точка на икономически растеж!

28

ДАНС

преди 9 години

Докато се делим на турци, помаци, ***, арменци и т.н., те си делят пачките помежду си без изобщо да мислят за народа, независимо от етноса - всички сме БЪЛГАРСКИ граждани!

27

BG

преди 9 години

В Европа трябва да прочетат изказването на Местан и част от коментарите и да разберат,че те са "ТУРЦИ И ЩЕ ОСТАНАТ ТАКИВА"! Това означава,че независимо къде са ,за тях интересите на Турция и исляма ,са над всичко и никога няма да се интегрират в чуждата за тях държава!

26

csskplayer

преди 9 години

Специални благодарности на ДПС и Местан благодарение на тях се сбъдва една мечта,се откриват нови работни места нови възможностти и много много положителни неща чака Сърничаните и то само благодарение с упоритата и решителна работа на ДПС де всички други партийци се грижеха така сърдечно и решително за добротата на техните избиратели и народ,тогава къде къде България щеше да е много по-развита страна...

25

Бивш член на БСП

преди 9 години

Вижте колко ниско е паднал червения ***. Сега агитира за ДПС , защото БСП се провали тотално , има само 20 гласа получени. Вижте само как се прави на ДПСар т.н. В.Узунов , срамна и позорна работа . С тази агитация червения *** вече стигна дъното , но продължава да копае от простотия . Ако ми паднеш др. Узунов с желязо ще те пуам в шопската глава докато мърдаш .

24

До 25

преди 9 години

Не се отлъчихте, защото това е единствената партия, която е създадена на етническа основа. А не защото видяхте голям келипир от нея. А В.Узунов не знам защо се самонаказва, като подхранва мащехата си, отивай при майка си !

23

mi

преди 9 години

turskite komunisti - dps - se reformirat i adaptirat po-lesno i po-barso kam sveta, blagodarenie na Korana, ot bulgarskite komunisti - bsp (ne iskat da uchat Korana). turskite komunisti nadskochiha i nadminaha bulgarskite komunisti za evroto - hubava parichka e.

22

В.Узунов

преди 9 години

Слава на ДПС ! По добре майка Турция да се грижи за нас вместо крадливите кавурски партии. Вън от парламента на фашистите от ПФ .Симеонов ако ми падне с едно дърво ще го пуам като чердже.

21

до 20

преди 9 години

Това се отнася за вас.Питайте себе си за 25 години какво направиха вашите политици за вас,вие явно много забогатяхте,а вашите лидери са бедни,хайде моля ви се.Кажете сега кой е неграмотния.Ние за 25 години не се отлъчихме от ДПС,вие за тези 25 години какви не станахте.Хамелеон ряпа да яде пред вас.Бяхте червени,после изведнъж посиняхте,после пожълтяхте...все още се лутате бедни наляво и надясно.Е ''умни'' ми съгражданино българин,кой е неграмотния