27

Някъв Прост!

преди 9 години

Поредните бакшиши!

26

Анонимен

преди 9 години

Пълна простотия, чета ви коментарите и ви се чудя.Всичко което казвате определя всъщост какви сте вие самите, защото всеки вижда през очите на собствения си интелект

25

Анонимен

преди 9 години

Поредната американска простотия!Дефакто те само те свързват с шофьори и прибират парите!А ако има проблем - оправяй се!

24

Анонимен

преди 9 години

"За нас това се оказва един от най-бързо растящите пазари в региона"---Много ясно, предвид какво е качеството на "услугата" която местните таксиметрови фирми предлагат...На практика когато се качиш в едно "нормално" вмирисано на цигари и пот такси ти правиш услуга на фирмата :)А относно този дето по-долу пита не знаем ли как да питаме шофьора да смени радиото - знаем, но не ни се яде винкел.

23

Анонимен

преди 9 години

Аз също имам нова кола и съм спретнат и каквото там, това значи ли че просто ей така се предлагам да возя хора по София? Нали ще ме натикат веднага в панделата за нелегален транспорт и куп други работи, липса на лиценз и тн. Тия дето работят за тая фирма,която изнася всички пари навън, какви са? Работници ли са? Персонал ли са? Къде са им данъците на тези хора, осигуровки..... ама нямало чалга и не знам си кво си! Вие не знаете как да попитате човек да смени радиото ли?

22

3117

преди 9 години

Законни-незаконни, на мен си ми вършат работа. На който са му незаконни да си ги узакони, моята работа е само да плащам данъци.

21

Анонимен

преди 9 години

Значи тези имат проблеми в САЩ и Западна Европа, но в БГ по точно в СФ всичко било ок , ти щели да си работят. БГ е гнусна мафиотска територия. Министерството на финансите проверява ли ги вече дали плащат данъци?! Няма по-голямо зло от световния монопол. По-добре различни фирми с нагли бакшиши отколкото чужд монопол, който бачка на сиво. Монопола е БОГ и няма оправия с него.

20

до 24

преди 9 години

Ами какво се случва - нищо. В Москва никой не ползва таксита. Там излизаш на пътя и чакаш някой да спре да те качи. Договаряте се за тарифата и потегляш.

19

Анонимен

преди 9 години

Бакшишите са най-долното и смрадлив племе в ***. Нагли прости и дребнави. Иначе като пончат да ти разказват житейската си история всичките се изкарват инженери, професори, с по 3 висши, нобелови лауреати и бивши директори на заводи. А всъщност са просто една миризлива пасмина.

18

Анонимен

преди 9 години

Ами последствията са основно за наивния превозвач, защото компанията и в момента е незаконна, та така...

17

пUBER

преди 9 години

Да, наистина, интересно е какво се случва, не дай си Боже, при последвал инцидент?! И не ми цъкайте минуси, а мислете логично! P.S. Не ползвам нито таксита, нито Uber!

16

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

С Юбер не се притеснявам, че лакомия бакшиш ще ме одере с помпата, с безсмислено дълъг маршрут, фалшива тарифа и т.н., отделно пафкането в купето, чалгата по радио Веселина и пренебрежението когато си искаш рестото.

15

Анонимен

преди 9 години

Само когато излязат от сивия сектор и се легализират няма да има проблеми, в момента се движат абсолютно незаконно, това правната страна на въпроса, по отношение на качеството не мога да кажа нищо, защото ползвам метро.

14

Анонимен

преди 9 години

F*ck gUber.

13

Анонимен

преди 9 години

Между другото в САЩ се водят няколко съдебни дела срещу убер за нелегална дейност, а в ЕС включитело Германия масово бива забранявана услугата заради данъчни измами. A ние тука говорим за разширяване на услугата...

12

знайко

преди 9 години

в райската градина ще се возите на златна карета с сребърни колела.а кучеяшат ще е скелет с наметало,и пура между двата останили зъби.ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ.

11

Dan

преди 9 години

Писнало ми е от бакшиши дето ти се пазарят дали да те вземат или не. Такива на които в колите им мерише на трушия и нещо умряло. Смрад на цигари, пот и мърсотия от 99-та голямата криза за чорапи. С Убер е чисто, бързо, евтино и приятно....а и не бичи чалгия! Така че мили шишчета! Стегайте се у кръста и се почистете!

10

Анонимен

преди 9 години

А аз не ползвам нито убер нито бакшиши, има метро и градски транспорт хихихи

9

до 10

преди 9 години

Пътувам в цяла Европа по работа и много обичам някой да се пъчи и да дава акъл- "Така е в Европа". Е да, ама не. Да кажем, че Убер е спрян в едно 20-30% от европейските държави. В останалите си работи прекрасно. Това ти го казва един редовен потребител на Убер, използвал го и в САЩ, и в Европа, та дори и у нас.

8

до 9

преди 9 години

Всезнайко, вземи се образовай мъничко, после реви и плюй. Не се плащат данъци, ама някой друг път.