7

neron

преди 9 години

Edva li durjavata na Bace ste i xaresa stoto e edno goliamo geto. Kvo da gi pravish zapadniacite dryga kultura omat. Drygo si e Ceca ili Vesna da zagrachat na stadiona i da obiaviat edin *** pretencii i kaprizi .

6

до 1

преди 9 години

ти си болен бе ,неграмотникоооооооооооооооооооооо

5

!!!

преди 9 години

И нека, като изгният до край душите им да се изправят на онзи свят или още по-добре, тук, в този, нека се изправят пред виметата на майките си и да си мислят как да се изпразнят там! И да гледат майките си в очите! Там да искат прошка! Там да я искат гнидите.

4

!!!

преди 9 години

И после същите тези нещастници ще изговарят думички като: "прости ми", "извинявай", "голям съм ***", "обидих те" и с едно жалко прозиращо с жлъчността и неистинността си разкаяние ще си изпросят ..опрощението. О, нима! Опрощението на женската с виметата, която са нацвъкали! Тези ниски твари не могат да обичат, не могат да уважават, не могат да летят. Те лазят. Как да не ги риташ? Как?! Ще ги стъпча без грам мисъл. Без жал. Никаква.

3

!!!

преди 9 години

И тези отдолу в коментарите ще се появят пред някоя жена и ще се опитат да я убедят какви прекрасни, интелигентни и умни мъже са? А докато им шепнат фалшиви думички за любов ще си мислят в бруталните просташки тикви как "ще искат да и свършат на виметата", онези същите, които са били болни от рак. Ето тези ще бъдат с някакви жени и ще се опитат да обяснят на целия свят какви добри хора са, какви невероятни мъже и колко са възвисшено забавни? Гнилото не може да го скриеш. Мирише. Винаги.

2

Анонимен

преди 9 години

За този концерт по едно време ме заливаха с раклами постоянно от Фейсбук.

1

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

До Нерез-Просто свинчо! Тя все пак, е дама!