60

Анонимен

преди 9 години

На 8ма картинка вече са се къпали и ся изсъхват. ХМ, икономично.

59

Чудо

преди 9 години

София тъне в мръсотия. Много квартали нямат канализация, а са почти в центъра на София. Асфалтът изчезва от улиците като сегашния мартенски сняг, а те заприличват на танков полигон, осеяни с дупки и арматура около трамвайните линии. Каква река, какви лодки, крадци мръсни.

58

Васо

преди 9 години

И последно. Като не се сдобихме с Москва река чрез Панчаревския канал, сега се напъваме да станем балканската Венеция. Бравос.

57

Васо

преди 9 години

Първо обаче канализацията не само на Бояна, Симеоново и Драгалевци, а на цялата столица. После паркирането, пък чак тогаз такива мегаломании. Дори и да се изтърват едни пари. Ама ето защо нямало обществено обсъждане.

56

Васо

преди 9 години

престъпление е прекъсването на връзката на Орлов мост с планината Витоша след застрояването на Манастирски ливади и почти свързаните Драгалевци и Бояна. Лишиха София от една уникалност за пешеходен преход от центъра до Алеко. А можеше и да се свърже една линия на метрото с кабинковия лифт. Тия дадености ги няма нито една столица в Европа. Що не се получи? Заради лакомия. Има все още някакъв шанс да се стори това през Борисовата градина. Но ще я застроят и нея. Вервайте ми.

55

Васо

преди 9 години

Който подкрепя такъв проект да заповяда в кв. Слатина да се надиша на вонята на р. Слатинска. Ще добие по-пълна представа какво го чака Орлов мост. То там си вършат безобразия от много години. Унищожиха едно престижно и емблематично заведение за да направят една две кошари. Събориха пивоварната на Прошек вместо да направят един музей на бирата с реставрация и на пространството за някакви културни събития. Посадиха там стъкло и бетон. Съдбата на освободителя още създава противоречия. А най-голямо

54

ALIS

преди 9 години

На мене проектът много ми харесва. Така ще се види, че има РЕКА, а не някакъв мизерен канал.Същото трябва да стане и с другата река - Владайската.Там дори коритото е по-широко и реката ще изглежда по-голяма. А колкото до миризмата, все ще се построи пречиствателна станция и проблемът ще бъде решен.

53

Анонимен

преди 9 години

Па все едно сме във Венеция. И там смърди.

52

Анонимен

преди 9 години

А какво по-хубаво тази вода да се пречисти и пак да тече по перловската и да има лодки ???

51

нормален човек

преди 9 години

Не се косете-Фандъкова е спец по градиники и спортни площадки,нищо че в кв.Слатина асфалтът не се вижда от калта,като мине кола се покриваш с огромно количество прах.Но ще строим канал,ще сечем дървета,ще увеличаваме мръсния въздух и ще спортуваме за здраве.Отдавна в д-вата се усвояват пари(с огромни комисионни),строителството е калпаво и след година-две новопостроеното започва да се руши.Но нали сме си взели парите-какво като недоволстват гражданите-тях никой за нищо не ги пита.

50

до скънка

преди 9 години

Забравяш и факта, че почти всяка дясна лента на булевард в центъра е... познай... *** ПАРКИНГ!!! Няма място за коли, има задръствания, но на никого не му хрумва, че на 98% от булевардите просто няма място, заради паркирали автомобили!

49

Анонимен

преди 9 години

Важното е да се секат дървета, парковете да се правят на паркинги, а между тях игрища на които софиянски и борисов да си ритат мачле

48

Анонимен

преди 9 години

Спомням си, че миналата година имаше проект за плажове на същото място. Представяте ли си да се къпете в перловец - всички реалити предавания ще дойдат у нас да опитат от тази гнусотия. Сега пък ще вдигат нивото за да смърди по-добре - обаче спирам защото проекта е спечелил награда и обиждам и проектанта и многоужаваното жури

47

istinata

преди 9 години

Tia deto izhvurliat-globi globi i pak globi i shte si napraviat shahti.a bivshite kmetove sa iasni prevurnaha sofia v ***.ako ima jelanie shte se poluchi super lol

46

54

преди 9 години

Уважаеми г-н Софиянски, ако в колите се возеха хора, нямаше да четем всеки ден за убити в катастрофи. Автомобилите нямат място в центъра на града. Никой не е длъжен да им осигурява каквото и да е. Те сами са си избрали да се предвижват по този начин. Тук всеки тарикат, ако може ще си качи колата на балкона, щото го мързи да качи пеш 9 стъпала. Ако на някого нещо да се осигурява, това са пешеходците. Те мръзнат на студа и ги вали дъжда, докато оня с колата си гази децата ни из пешеходните пътеки.

45

Анонимен

преди 9 години

Това някаква кандидат студентска работа ли е!?! Толкова набързо нахвърляни и натрупани неща, без мисъл и концепция отдавна не бях гледал!

44

Анонимен

преди 9 години

Това с повдигането на нивото на реката не го разбирам, язовир ли ще правят, как става.

43

%vo

преди 9 години

Снимка 5 : Гимнастичка тренира в облак смог под погледите на студенти от 94 . Каква пасторална картина !

42

Анонимен

преди 9 години

Къде ще се разминават лодките, или ще пускате само салове?

41

Sgt. Pepper

преди 9 години

Вместо да пръскат луди пари за безмислени, излишни и дори вредни проекти за едно отсечка от 400 метра, която досега е преправяна вече няколко пъти и е в сравнително прилично състояние, да ги вложат за оправяне на улиците малко по-далеч от "центъра", къдате от дупки и ями не може да мине кола, а тротоари никой не помни да е имало.