12

Анонимен

преди 9 години

ОТ 30 ГОДИНИ НЕ СЪМ ХОДИЛ НА ТОВА НАИСТИНА ЧЕРНО МОРЕ. А В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ Е СТАНАЛО И БЕЖАВО НА МУТРИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ И ИЗПРАЖНЕНИЯТА.

11

Анонимен

преди 9 години

"Родното Черноморие ще посрещне туристите с 4 нови пречиствателни станции - във Варна, Несебър, Поморие и Созопол. ..."Само за сведение, за Южното Черноморие нова ще е само пречиствателна станция в Созопол, останалите са съществуващи още от Соц-а, предмет на реконструкция, модернизация и разширение, вкл. с дълбоководно заустване.Относно Бургас - там градските пречиствателни са 4, вкл. 1 за Ветрен, Банево и Мин.бани, и още 1 за Горно Езерово, и без Сарафово което се пречиства в Поморие.

10

Анонимен

преди 9 години

Аз съм отвратен от нашето море и смятам пак да помагам на византийците за дълга.Шанс имат нашите хотелиери, ако пуснат русалки по крайбрежието.

9

NOI

преди 9 години

ЪЪЪ...ЛАЙНЯРКИ ЩЕ ИМА НО ТУРИСТИ - НЕ Е МНОГО СИГУРНО !

8

бивш турист

преди 9 години

В Бургас ла*на плуват във водата на северния плаж .Забравете да отида повече на плаж там .

7

Анонимен

преди 9 години

Пак Бутафорни новини. Нищо не се строй никакви станции, просто вече няма да уведомяват когато морето е мръсно и не годно за къпане. Нали така разправяше оная дебелана че от морска гара (Варна) на вътре в морето са заустени отпадните води, да ама няма нищо такова, нищо не е правено. На вълнолома на 5 метра от брега има един преливник и лятото си прелива доволно .

6

Льольо

преди 9 години

Тва код "кафяво" да не би да е заради силно замърсените плажове с л*на бе бате? :D

5

ХаХАХА

преди 9 години

Вярвате ли си, че проблемът ще се реши като удължите тръбата за л..та на 2.5 Км??Имитатори... При налични пречиствателни мощности за 50 х човека в сектора Несебър - Елените, лятото стигат до 550 х. - да не би да казвате, че сте добавили мощности за 500 х.... Защото е пълна лъжа..

4

Men

преди 9 години

До АнонименКоето означава разкопаване на тротоари, улици и градинки и на места дворовете на хотелите, за да се свържат. Докато не видя не вярвам. То ще си проличи по водата в морето лятото....

3

Анонимен

преди 9 години

До 2Това си е стандартна процедура по присъединяване. На много места у нас, а и по света се прави така. Не е сложно, само тръби за връзка трябват. Все пак не откриваме топлата вода.

2

Men

преди 9 години

Един въпрос, след като вече ще има построени нови пречиствателни станции хотелите, който сега изхвърлят отпадните си води в морето как ще бъдат задължени да си преправят съоръженията и да си свържат инсталациите за отпадни води към пречиствателната?

1

asd

преди 9 години

пфф хахах, това добре, ама КУРортите са много повече от 4, трябва на всеки град да има по 2 станции. аз подледните няколко години колкото пъти отида на родното море, толкова пъти се разболявам на втория ден.