123

Анонимен

преди 9 години

Гонения ли? Май забравихте как тези *** взеха власта!? Въоражени убийци нахлуха в парламента, както и в домовете на депутатските семейства. Така убийците принудиха депутатите да узаконят преврата.

122

Анонимен

преди 9 години

АЙДЕ ,БЕ ДРУГАРИИИИИИИИИИИ.....ВИЖТЕ КВО ПРАВЯТ БРАТУШКИТЕ ВИ В УКРАЙНА...!!!!ИЗОСТАВАТА ,БЕ......ИЗОСТАВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

121

Истина

преди 9 години

Български лидери не се смоубиват, ЗАЩООООООО?

120

Истината

преди 9 години

да всеки се е самоубил като се прострелва в главата 4 пъти, 3 пъти в сърцето и между другото си прерязва вените...Само на Немцов е по показно убийство! Хайде да видим кой има полза от всичките тези убийства и лесно се стига коя агенция ги е поръчала... Иначе всеки който е бил превърженик на Москва спокойно би отишъл да си живее там и там да си харчи парите който е откраднал. Тъй като с изключения които мога да преброя на едната си ръка на всякъде лидерите са крадци: Русия, САЩ, Англия, Китай..

119

Иван

преди 9 години

До 158 Хаха, Не братчед, не се самоуби Немцов(3-4% рейтинг), убиха го показно. И ако си достатъчно Глупав, да не си се сетил на кой може да послужи това Показно убийство, на такова Емблематично место(пред Кремъл) , в този удобен момент(преди митинга) да взема да те светна. Само на вашингтонските "демократи" може да послужи. Ама теб сигурно това не те притеснява. Сигурно не те притеснява, фашистката хунта новите служители на ЦРУ в украйна, "самоубива" и тия хора. И зверствата там не те интересува

118

майорски

преди 9 години

След като прочетох всички коментари в този форум ....искам да обобщя постовете :"Убиват ги не се самоубиват" --90%"Украинската хунта разрушава Украина" 5%"Русия прави провокация в Украина " 2%"Америка прави пропаганда в Украина"2%"Други" 1

117

Ха-ха

преди 9 години

Вълна от самоубити опозиционери :))) То и Немцов се самоуби с изстрел в гърба, нали? :)))

116

Боби

преди 9 години

До Анонимен 155Да в Украйна почнаха да залагат бомби на Бандеровци. Да ги хващат в тъмните улички и великите терористи да остват в калта вечно предани на своята анти човешка идея. Превърнаха нормални украинци в Убийци за да се отърват от тях(бандеровците).

115

Анонимен

преди 9 години

Както става ясно всеки си получава заслуженото

114

Анонимен

преди 9 години

Някой нископоставен еврогей или афропрезидент с банан сега да се разпищи и да поиска независимо разследване? А? Ама няма, уродливите и долни западняци са царе на двойния морал. За техния *** син Немцов - рев до Бога, демократ бил, реформатор и т.н. А тия "ги гризела съвестта" и "се самоубили".

113

Edna Bylgarka

преди 9 години

Волене пак си лайкваш дебилните нацистки коментари. Ти си навсекъде бре . не чувак а ***.

112

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 150 продза 20 години 40 закона за изхвърляне на руския език от училища и университети. Всички държавни учреждения са длъжни да говорят на синтетичния Украински(смесица от руски,румънски и полски). Документацията да е на Украински. А дори в парламента шпрехат на руски.Подменя се историята. Бандера - който е такъв ТЕРОРИСТ, че чак немците са принудени да го затворят е ГЕРОЙ на нацията.Да националистите и неонацистите разцепват Украйна не рускоезичните живеещи там.

111

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 150Украйна в този си вид е измислица от времето на Комунизма- Както и Македония. След това САЩ наливат Милярди за да се разиграе националистическата карта която прераства в НЕОНАЦИСКА. Ако се направи ДНК изследване ще видим Поляци, Румънци, Руснаци, Българи, Татари, Евреи и други и няма ДНК за Украинци. Айде разбери го и спри да плямпаш. По соц проучване преди майдана 2 - 75% украинци 20% други 5% Руснаци(КРИМ основно) - 75% от гражданите говорят в къщи на руски език.

110

Анонимен

преди 9 години

Проруските лидери в Украйна се самоубиват. Защо?Предишните управляващи знаят, че вече са силно застрашени--Поредната "дребна" неточност в америанканската пропаганда, с която пак ни облъчват тук от Днес БГ.... Не СЕ самоубиват, а ГИ самоубиват!Защо ли? В СБУ (служба безопасности Украины) има цял етаж със служители на ЦРУ, които я управляват. Наливайченко е шефът и. Преди е бил съден като агент на ЦРУ. Какво чудно тогава?!? Точно така ЦРУ ликвидира стотици свои противници навсякъде по света.

109

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 146По същата логика умнико всички които са против Путин са изменници на неговата политика и той може и според теб трябва да заповяда да ги "ТРЯБВА ДА ГИ АРЕСТУВАТ " НЕЛЕГАЛНО " БЕЗ ДА СЪОБЩАВАТ ЗА ТОВА И ДА ИЗМЪЧВАТ ИЗМЕННИЦИТЕ НА РОДИНАТА СИ !!! ИЗМЕННИЦИТЕ НА РОДИНАТА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛЕКА СМЪРТ ,А ЗАСЛУЖАВАТ МЪЧЕНИЯ !"

108

нонимен

преди 9 години

До Анонимен142Партията на регионите с лидер Янукович е про-руска.

107

Анонимен

преди 9 години

Сидерастите като не могат да съставят две смислени изречения и го удрят на цитати от листчето на руското посолство!"А в Америка Абрахам Линкълн..." Напишете и за БРИКС нещо, за тополите и за най-новите самолети :)

106

Разни мисли

преди 9 години

Самоубил се като скочил от 17 етаж, с ведрата помощ на ЦРУ.

105

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПърво се говори за проруски лидери, а в нея става въпрос за хора от партията на регионите.и кое не е вярно?

104

Az

преди 9 години

В статията сте пропуснали да споменете украинската национална особеност "самоубийство" с два изстрела в главата. Украински патент, регистриран черно на бяло от украинската прокуратура и узаконен от украинския съд. След най-голямото постижение на украинците, аварията в Чернобил, и след придобиването на световна слава чрез сънародника им, масовият убиец, *** Чикатило, сега се прибавя и уникалното и неповторимо самоубийство с два изстрела по украински ! Слава Украине, слава самоубийцам !