23

orc

преди 8 години

до коментар 13 - има неща които са по-евтини в емаг от ebay.co.uk/ebay.de като вкл. и цената за доставка от чужбина до входната ти врата, но това е рядкодо коментар 22 - абсолютно вярно, проверено и от мен до коментар 29 - хард дисковете са доста чуплива стока, моят опит показва, че емаг са коректна фирма по отношение на възникнали нередности, проблеми, гаранции (обаче се чака яко) - струва си да дадеш 5лв. повече (но не повече) за хард диск от емаг.

22

Стопанин

преди 9 години

До Анонимен 27Има, имааа и по евтино но те мързи да търсиш.

21

Валентин

преди 9 години

Преди време от тях си взех твърд диск и разбрах изпратили друг модел опитах се да се обадя на телефона им ама все ми даваше заето. След няколко дни мъки изпратиха куриер да вземе диска е дама той не ми върна ПАРИТЕ и каза да се обърна към еМаг. И от тука се почнаха мъките, след многократни обаждания и даване на заето се обърнах към КЗП след повече от месец мъдрене ми се обадиха да ми кажат:"За жалост ние нищо не можем да направим тъй като фирмата е Румъска обърнете се към румъското КЗП" хааа

20

До Софиянец

преди 9 години

Хранителните вериги правят томболи за автомобили, но преди това са прочели закона, който е пряко подчинен от вече 7-8 години на Евро законодателство.Не може никой търговец, който претендира да е голям, да прави подобни схеми за стимулиране на продажбите, без капка да се заинтересова за правилата, без да се консултира с адвокат. В крайна сметка тези правила са ЗАКОНИ и в неговата държава. Така излиза, че той нарочно е действал противозаконно и умишлено е прескочил ЗАКОНИТЕ!!!Май е нечестно?!

19

pepe

преди 9 години

Понеже разказаха играта на всичките български сайтчета, сега се опитват да ги цакат с топла бира! Що не ги преборите с цени и оферти?Давайте EMAG, железни сте!

18

Анонимен

преди 9 години

Аз и съпругата ми су купихме два смартфона от emag.bg и сме много доволни. Няма на българския пазар такива цени, всичко тук е по-скъпо. Какво повече да коментираме...

17

kalala

преди 9 години

Емаг са супер , изгодни промоции , ама нали сега бъркат в кесията на нашите големи вериги , взеха да им дърпат въжето , ами и другите да дават такива награди , но те предпочитат само да лапат без да дават на клиентите, за това си пазарувам редовно от Емаг И Ензо ( тия чехи пък предлагат оригинални парфюми на супер цени не като в Мола )

16

Bubbles

преди 9 години

Emag са няма такива кожодери - преди време търсих преходник от DVI към HDMI и при тях струваше 20лв., е аз пък си го купих от Китай за 1 долар абослютно същия като техния и марка и качество и т.н.Това е десет пъти по ниска цена от тяхната, ДЕСЕТ ПЪТИ!!!Къде го има това?

15

Анонимен

преди 9 години

Този с фалшивата бургия просто иска да направи някой лев на гърба на фирмата, била тя и румънска. На хляба мекото търси.

14

джурджу

преди 9 години

Скапани румънци, заливат с *** пазара и смятат, че с пари и реклама, и драскачи по форумите ще направят бизнес. Ами НЕ, аз лично НЯМА да си купя от тях! Лоша обратна връзка с клиента, лоша поддръжка, забавени и отказани поръчки, измислени черни петъци с единични бройки. Гаранция?? - плащаш, за транспорта до Румъния, а там те мотаят с месеци. Не благодаря.

13

4i4i

преди 9 години

Само така! Измекярите от Емаг не правят нищо друго освен да разбиват пазара с разни промоции, но генерално не са по-ефтини от останалия бранш.

12

Анонимен

преди 9 години

Е точно заради това, само от еМаг ще пазарувам...!!! Защото в КЗК освен да симулират дейност и да изпълняват поръчки друго не могат!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Глобили ги че наградата била висока? *** смотаната държава. Такива грозни поръчкови глоби само ме карат да им симпатизирам и да си купувам от там.

10

Луд си

преди 9 години

До Djigit AirhHAHAHAHAHхАХАХАХХАХА оправи ми деня :D

9

Анонимен

преди 9 години

*** бизнесмян църуля много мрази да работи в конкурентна среда. Той е свикнал,като бивш дсмилиционер всичко да му е уредено от другарите, а той да плаща три заплати от двеста евро и рушвети.

8

Анонимен

преди 9 години

Пазарувайте от ebay, не пълнете гушите на наглите мамалигари! По-добре дайте пари на работливите и коректни китайци!

7

:)

преди 9 години

Търсят под вола теле, защото emag много натиснаха веригите за техника с цените си... и не само тях, де. Разни едри тарикати "вносители" гледат тъпо, когато в emag крайните цени са по-ниски от техните "дилърски". Не, че съм фен на emag, но отдалеко си личи, че се действа "поръчково".

6

vesko02

преди 9 години

От неизпълнени предизборни обещания къде да се оплаче човек или направо да хваща дървото

5

Поп Грую

преди 9 години

А кога КЗП ще подгони измамниците с Fuel Shark и разните уредчета за "пестене" на електроенергия, съдържащи един кондензатор и едно светодиодче?И кога простаците ще се научат, че "бургия" има в Турция, а в България има СВРЕДЛО???Само една думичка е достатъчна да издаде простака с беден запас от думички!Драскачи...

4

Софиянец

преди 9 години

Хранителните вериги редовно предлагат томболи за спечелване на автомобили, без значение от сумата похарчена в магазина. Как това не е забранено?!