46

ставри

преди 9 години

До потомствен софиянецПрез почивните дни на кое село ходиш?

45

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС И АЗ ПАДНАХ ЖЕРТВА НА ДУПКА ,но се въздържах и не псувах много дълго време. Данче кво става с асфалта чупи се като вафла?

44

Анонимен

преди 9 години

То само в Шопландия да беше, с мед да ги намажем.Цялата държава е една дупка.Селата и малките градове, млади няма, всичко е в града.А градовете са един голям *** вече.Сиво,грозно, надупкано и пълна беднотия.А *** се роят ли роят.Нищо не остана от китните села и хубавите градове в които живееха българи.Сега са на мода *** и политиците на прехода

43

Niki13

преди 9 години

До bobyкаква тежка техника видя, нали всичко което докосва асфалта е меко (гума) не може да е извинение за лошите ремонти , които не могат една зима да изкаратСофия пак прилича на сирийски град

42

Пешо

преди 9 години

bezhaberie

41

Пешо

преди 9 години

На кой му пука от това? Преди седем години беше създаден сайта ***.bezhaberie точно за тези проблеми и какво от това? Няма никаква реакция от никой, както и никаква промяна!

40

Анонимен

преди 9 години

правителството можели да каже за какво се плащат венетки и колко пари годишно се събират от венетки

39

Анонимен

преди 9 години

До timeХаха какъв gps ти трябва на тебе я се огледай или ти караш само неделя по жълтите павета.ОТ 100 години:- да се оправи Околовръстно шосе (за да поеме по-голям трафик)- да се разкара КАТ щото 2 квартала стават на ТАПИ заради (глоби и нарушения) идиотизъм на квадрат- подръжката на вътрешно кварталните улици - МЕСТНО задължение (на малки фирми и само за дадена улица)- ПАРКИНГИ е застроихме градинките , а многоетажни паркинги йок (мерси на Соф.община)- и накрая корупция на куб + КАТ:(

38

time

преди 9 години

ot koga sa tea snimki? aktualni li sa ili sa ot minalia vek? sto nemat data, chas, gps?

37

Анонимен

преди 9 години

Лиляно моме,моиш си сложиш аеърбеците у някоя дупка на пътя да мина

36

Фандупка

преди 9 години

Почти 2 милиарда лева е годишният бюджет на София. За тези пари би трябвало столицата да свети! На фона на един вече рушащ се булевард-стъргало, няма как да се скрие ***, в която живеем. Когато вървите по улиците, гледайте в краката си. В противен случай има голяма опасност да останете без зъбна фасада.

35

1212

преди 9 години

До яврфдда ги кажем два милиона,но ако не идват повече, може да почнат и за други места да пишат.

34

потомствен софиянец

преди 9 години

В София хората работят и плащат данъци. В провинцията чакате на помощи и някойй нещо да ви даде, основно пари за да гласувате като *** като Волен, Бареков, НФСБ, БСП, ДПС, ГЕРБ, РБ. Вие си избирате и кметовете и съветниците, те да ви оправят ***!!!

33

яврфд

преди 9 години

Абе да ви *** майката на всички медии и репортери.... Всеки път пишете само за дупките в столицата там живеят около 1 милион човека, а останалите 5 кучета ги яли.... Мама ви ***...

32

Веско

преди 9 години

Аз смятам че това е поредния опит на *** да дестабилизрат властта преди местните избори.

31

Дупчо

преди 9 години

А къде е Фандъкова с лупата ???? Да не би да се мота по подлезите ?

30

...

преди 9 години

зимата свърши, а асфалта се стопи преди снега.. както казва един приятел.

29

Анонимен

преди 9 години

Bсичко е част от пъкления план на Иван Костов да наложи световно господство наречено накратко - "КОСТОВСТВО"

28

Анонимен

преди 9 години

Много важна новина!Но България не се състои само от София,защото Софиятнци,когато се завръщат по родните си места също си чупят колите.Но както винаги щом еСофия е проблем,на останалите места си е ИДЕАЛНО. ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ!

27

Чиновник

преди 9 години

Никъде, в никой закон не пише, че не трябва да има дупки по пътищата. Също, както никъде не пише, че през зимата трябва да се кара със зимни гуми.