20

Буаааахахахааха

преди 9 години

Истинската гавра с хората ще дойде, когато започнат да получават сметките си за ток с такса за включване, ... на мен преди 2 години ми бяха шибнали ДВЕ по 40 лв. и смешното беше,че даже не си бяха направили труда да ми го спрат, защото трябва да го режат от стълба ,тъй като не живея в България и не могат да влязат в имота

19

Юлия

преди 9 години

Аве нали след десет дни днеска Буда Мутрата се запъти да помага на бедстващите хора.Позор за ГЕРБ.

18

Тихомир Томов

преди 9 години

А в България продължава 26 -та година !

17

али

преди 9 години

НАРОДЕ ??????????????? О С Т А В К И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

ss

преди 9 години

Zaradi bezhaberieto....ostavki vednaga..che ni pisna da obasnavate kak pravite vsichko...narode stiga spa

15

Анонимен

преди 9 години

беднотия,беднотия

14

Tom Brady

преди 9 години

Уважаеми депутати,стига говорихте глупости в кулоарите!Помогне на бедстващите в снега,а имeнно:направете си един поход пеша през преспите и колко сте многобройни ще направите идеална пътека!Успех!

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкаде е тиква с плювенлиев?

12

Анонимен

преди 9 години

KADE E MIGLENA KUNEVA DA DAVA OBYASNENIA

11

do 7

преди 9 години

mi za ko ne si kupvate tehnika, am si davate parata na sofiata, ve? za barove na belite brezi i da pianstvate imate bol para, a za tehnika kat ne mislite da si kupvate ili da si proizvejdate sami - mnogo ste budala. za kvo gi imate glavite si sa chudia mnogu. samu da sa napivate li?

10

Анонимен

преди 9 години

Това е долна медийна инсинуация! Правителството каза, че са се справили и всичко е наред, а вие тук да обяснявате, че имало още хора без ток, това не е истина, колко ви платиха от Кремъл?

9

Анонимен

преди 9 години

Едно време хората са викали за такъв сняг "берекет", а сега "бедствие".

8

Анонимен

преди 9 години

След падналата вода от небето ,, време е стените на язовирите да бъдат взривени и да издави скапаната БЪЛГАРСКА НАЦИЯ АМИН ....АЛАХ Е ВЕЛИК

7

Анонимен

преди 9 години

До БългаринKOGATO IMA EBOLA V DOMOVETE NA SASEDITE,IMA OPASNOST DA SE ZARAZI I TVOIATA KASHTA, A VIE STE ZARAZENI VECE.

6

Анонимен

преди 9 години

няма значение вярата, има значение, че през последните години, една капка вода да падне и една снежинка да падне, предизвиква потоп. явно се налага да зимисляме колелото... тъпащината на управляващите няма граници. само се чудят как да откраднат парите на хората и да седят в офисите и да плюскат! мръсни долни изедници, барабар мутрата! кой краде от хората, обикновено откраднатото за свещички дава! помнете го!

5

Българин

преди 9 години

И аз съм българин ,но за разлика от теб пиша правилно. В Хасково населението е 80% Православни Християни, в Кърджали обратното ,но това не значи ,че тази статистика неможе да се промени с помощта на държата. Турците не са проблема, проблема са политиците и ***! Така ,че моля те не коментирай къде какви са хората ,след като не си наясно.

4

Анонимен

преди 9 години

DA VALI,KOLKOTO SI ISKA AZ SAM BALGARIN I NIAMAM NISHTO S TOVA NASELENIE.

3

dk

преди 9 години

като че ли за първи път пада такъв сняг в родопитепреди години около нова година падна такъв голям с9няг но нямаше тези проблемизащоами снегорините непрекъснато сновяха и не дадоха възможност на снега да затрупа пътищата,а сега дзали на частни фирми да разчистват с по едно тракторче и те за да спечелят прословутите пари чакат снега да спре за да излезнат и да намалят разходите си и друго аварийните екипи на чез са много намалението ви истинатадругото е празна приказка за получаване на

2

pat

преди 9 години

otvoriha li tunela na selo Varlino i na selo Sivino?ami na selo Gradsko i selo Balgarovo ?

1

Кирил Софийски

преди 9 години

Тя зимата си продължава и тук, но не и викаме бедствено положение !