10

133

преди 9 години

А видеото къде е ? защо не сте го качили . Пак правите копи пейс сороси мръсни.

9

до ген. гад.

преди 9 години

Стига внушава глупости на хората. Никой не е вечен на този свят. Непокаялият се грешник да му мисли. Непроверени факти не подлежат на раздуване-то не помага на никого.Не виждаш ли, че в този дж.. ад се включват хора от целия свят. Става дума за криза на личността, породен от безверие и развити технологии.А знаеш ли какво има под чаршафите.. може и да не са хора, а роботи.

8

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Боко Харам и Аш Шабаб са по опасни от ИДИЛ. Все пак са ***, да не забравяме. Суданските ислямисти са също изверги. Няма и ден без да качат поне три статии за джихадистите, а това е само началото. Ще става все по зле!

7

Берлин

преди 9 години

Ужас! Тъпите американци пак са продали на тези терористи калашници... хахаха. :)))

6

Льольо

преди 9 години

"ИД вече контролира значителни територии в Ирак и Сирия"Аз не мога да разбера едно нещо..... защо не минат бомбардировачите от там и да ги приключат??? Знаят кои са, знаят къде са и нищо не правят. Само говорят за борба с тях. Каква борба бе, аз не виждам един бомбардировач да е минал от там и да ги изравнил със земята. Как се борят срещу тях, с приказки ли? "Ама недейта така, не убивайте хора, не ги горете в клетки, не ги обезглавявайте...." Така ли се борят срещу тероризма???

5

Ф.С.В

преди 9 години

Какви 20 000 бойци бре ?? !!- ИД се сражават на няколко фронта срещу цели армии от танкове и самолети - срещу сирийската армия срещу Иракската армия срещу кюрди срещу доста племена - срещу Йордански Египетски Американски сирийски ОАЕ Европейски самолети - срещу либийската армия - ИД има над 400 000 бойци според мен - Злото е много силно и голямо - обучено тактически от Израел и получило преди време оръжие от САЩ -

4

Анонимен

преди 9 години

S BOKO SAS 100 KM.V CAS KAM DANOTO NA BEDNOSTTA I SMARTA.

3

Само ГЕРБ, оле!

преди 9 години

И ние сме приели клетва към Вожда. Нашият Боко харам ни води през огън и вода, за да ни изведе на добър път. Е, много изгоряха и/или се издавиха, но оцелелите ще живеем райски с Боко харам, с неговата неземна мъдрост.

2

ха-ха-ха

преди 9 години

САЩ,а!?Как ли пък не,номера от селски вечеринки!

1

Тъп

преди 9 години

Псакизъм и Нуладизъм в дейстие .