15

майка

преди 9 години

Чакайте малко бе хора, как така детето се родило и паднало на земята, ама това не е нормално бе. Нямала е контракции, нямала е нищо, тона не може, просто не може да е истина, хора. Децата не излизат толкова лесно, повярвайте! Когато раждах сина ми точно по същия начин водите ми изтекоха в къщи, веднага отидохме в болницата, роди се след 10 часа и страхотни контракции. Не знаех на кой свят се намирам, камо ли да ставам да ходя до чешма. Тук има нещо което не е така както се представя.

14

доц. д-р дмн

преди 9 години

не е виновен екипа, майката е била дефектна

13

ля ля

преди 9 години

няма човечност в тия хора на тази служба по малките населени места! не е 1вия случай който аз чувам за умряло детенце в провинциалните малки градове .... хайде Видин трябва да е много по-развит и по-голям от тези малките ....!!!

12

до 15 онбашията

преди 9 години

И на твоята майка да се беше случило: нямаше сега да *** сайтовете с мозъчната си диария.

11

до 6, 8, 12 и 13

преди 9 години

Щеше да бъде добре това да се беше случило на вашите майки - така нямаше да ви има и сега да пишете тези изродщини !!! А за родилните отделения в България думата е само една - геноцид. Това са убийци, а не лекари. На практика се получава, че българското здравеопазване е най-доброто в света: няма нито един осъден лекар досега !

10

онбашията

преди 9 години

мисля да се захвана с благотворителност, ще плащам самолетния билет към "нормалните" държави на мрънкащите *** дето се подвизават в тоя сайт.

9

wtf

преди 9 години

До До 5Хахаха, много добре казано. Естествено по-лесно е първо да нахейтим гадните докторя в "***", вместо да вложим малко мисъл, в краен случай да прочетем нещо или поне да се поинтересуваме.

8

Анонимен

преди 9 години

"Извинете, къде мога да намеря дежурния лекар?""Върху дежурната сестра."______Моите съболезнование на майката. Дори не мога да си представя какво е да родиш дългоочаквано дете и изведнъж да се окаже ... мъртво.

7

Анонимен

преди 9 години

В тая държава виновен доктор няма....

6

До 5

преди 9 години

Има си определено място с едно специално столче, където се преглеждат. Обикновено жените сядат на него, след като са били повикани да го сторят, а докторите не го мъкнат на гръб ни на Изток, ни на Запад, специалисте по к*нефите.

5

До 6

преди 9 години

Зависи от кой етнос е родилката. Не знам защо, но дори когато раждат за първи път, при едни точно определени жени това става по-лесно. И преди да станат пълнолетни, тези жени вече имат по няколко деца.Помня как няколко родилки спазваха стриктно каквото им казва докторът, а една от онзи етнос щъкаше насам натам из помещението, все едно не я интересува какво има да се случва. По едно време се хвана за радиатора и, леко приклякайки, каза едно продължително "Ъъъъъх" - и детето вече беше излязло!

4

Анонимен

преди 9 години

"Доктор Горанов твърди, че минути преди жената да роди, я е повикал отново за преглед"Това изречение казва всичко. Жената ражда, но ТЯ трябва да ходи при доктора а не ТОЙ да дойде при нея. И после ги били ***... бе мизерна държавица. К****.

3

Анонимен

преди 9 години

към N 1 по света не раждат в общи предродилни зали. Тази простотия я има само в държави, като милата ни родина. Жените раждат в самостоятелни стаи и освен персонала, около тях са хората с които искат да споделят този момент, но не са и сами. Добре, че на второто повикване някой е дошъл и защо доктора я вика да я прегледа, а не е отишъл той, както е практиката по света. Ако сте гледали поредицата за родилно отделение в една англ. болница ще видите колко естествено, простичко и спокойно е.

2

кали

преди 9 години

Случаят е много тежък от морална гледна точка , но трябва да се разследва от прокуратурата !!! Дали е умишлено или не тепърва ще се види !!! Прави ми впечатление че има и други такива случаи във Видин . Поне така пишат медиите !!!

1

Анонимен

преди 9 години

Горкото детенце, горката му майка... С изтекли води би трябвало да е под наблюдение в предродилна зала, а не сама в някоя от стаите, или в предродилното е било пълно с мургавелки... Ей, едно българче да се роди в Северозапада и да го изтървете, бе.