19

Лешников

преди 9 години

Айде Данче, направо министър на Мвр-то требваше да те направят . Много добре изчисляваш.А ако оправите дупките можеш ли да изчислиш с колко ще се повиши одобрението към мафията

18

жител на София

преди 9 години

Няма да е зле кметицата да се загрижи и за пътната настилка на улиците в града. А има и тротоари , които просто плачат за ремонт. Метрото също започна видимо да остарява като градеж. Живущите в комплексите имат "свободата" да паркират абсолютно навсякъде (върху това, което е останало от тротоарите, в калта на "зелените" площи, на платната на улиците непосредствено след знаците за забранено паркиране) , а пешеходците се промъкват между тях търсейки сух път. Градът май хвърчи на "автопилот"?

17

Анонимен

преди 9 години

Колко станаха имотите на самоковската учителка. Някой води ли статистика. Тя дойде преди 10 години от Самоков с едно сакче, а сега е сред най-имотните българи. Как се купуват 12 апартамента (поне толкова са известни) със заплатата на кмет от 1750 лв ?

16

Лилит

преди 9 години

Браво на Фъндъкова! Всъщност- браво на всички жени! :)

15

Анонимен

преди 9 години

ЧЕТИРИ МИЛИОНА ХА ХА ХА !! ДРУГАРКО УЧИТЕЛКЕ И 40 МИЛИОНА ДА ПРИБЕРЕШ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕСТЪПНОСТА ПАК ЩЕ Е НА ВЪРХА. НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЗА ДА НАМАЛЕЕ ПРЕСТЪПНОСТА НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ОТВОРЯТ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ДА НЯМА ГЛАДНИ? А ДОКАТО ИМА ГЛАДНИ ЩЕ ИМА И ПРЕСТЪПНОСТ. САМО ЧЕ КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ И УМНИ ХОРА СИТ НА ГЛАДЕН ВЯРА НЯМА. ДА НЕ БИ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ДА ИМАШЕ КАМЕРИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ? НЕ НЯМАШЕ А СЪЩО ТАКА И ПРЕСТЪПНОСТ НЯМАШЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ РАБОТЕШЕ И ИМАШЕ ПАРИ ДА ИЗДЪРЖА СЕМЕЙСТВОТО СИ.

14

Анонимен

преди 9 години

Чета и се смея. Системи за наблюдение в Банкя. Пита се защо. Ясно е едно, че Будата съвсем се е побъркал от страх защото много гадости извърши. А руснаците са го предупредили, че ако ве върне 500 те милиона откраднати от Южен Поток ще има наказание. Ако ще и дронове да виснат над Банкя решат ли руснаците и всички прекарани от Рапона да си го накажат и Дедо Господ не може да му помогне. Въпроса е, кой ще му харчи откраднатото щото е дълбоко скрито по офшорките. Ще отиде бадева.

13

Lili

преди 9 години

Fandakova Kolko si slaga v djoba ot tesi 4 mil.lv sa Tova pischite Kakto se vsimat nai mnogo pari v djobovite ot stroejite na Altobani i patischta a i ot Sportni sali i detski Gradini fandakova reji lenti s boi4o sladura

12

Анонимен

преди 9 години

Спонсорът на Съюза на съдиите и министъра на правосъдието фондация Америка за България, пое разноските на половината Висш съдебен съвет за разходка до Щатите. В друга страна това би предизвикало скандал, защото не е редно висши сановници да приемат подкупи, особено пък от чужди държави. Не и у нас. Информацията най-нагло е публикувана на сайта на ВСС, където всеки може да я види и е цитирана от Гласове. Както личи от протокола от заседанието на ВСС българското съдебно правителство от 5 март.

11

77

преди 9 години

Наливайте,наливайте само в София!А хората измират от студ и глад в България!

10

Анонимен

преди 9 години

Болниците и здравеопазването са на първо място ! Как не ви е срам ? Какво ще наблюдавате ? Вие очи и уши нямате ли? Болните български деца мрът в мизерия, а родителите им просят пари за лечение по телевизиите.

9

Анонимен

преди 9 години

Май пак забравихте че България не е само София

8

нашенец

преди 9 години

*** това видео наблюдение, оправете съдебната с-***! Пак ще чакаме да лапнем някой лев от обш поръчка.

7

Анонимен

преди 9 години

Камерите ще бачкат известно време и след това общината ще спре да плаща на поддръжката и ще спрат да снимат, но ще стоят да "респектират" и да симулират дейност с присъствието си.

6

Анонимен

преди 9 години

... а пък Фандъкова ще си купи още 2 мезонета в Манастирски ливади ... да й е честито

5

Идиоти ли сме

преди 9 години

Ромската престъпност е гола вода, сравнена с овластената престъпност! Когато престъпниците с власт са в затвора, тогава ще настъпи мир и благоденствие на тази изтерзана територия.

4

Анонимен

преди 9 години

Какво ли ще стане, когато камерите заснемат *** престъпност, или каруците, които свободно се движат по забранените за тях улици?

3

Аь

преди 9 години

Абсолютно съм "ЗА" това да се поставят масово навсякъде камери + осветление! Не трябва да има едно местенце, през което докато минава човек, вечер най-вече, да трябва да ходи със свито сърце да не би нещо.....

2

Анонимен

преди 9 години

И 200 милиона да налеят все тая.*** пак ще се правят на животни всяка вечер пак ще уринират и *** по улицата също така и ще повръщат като се наливат със къркоч и всичко ще си е по старому.Дивият селянин обожава да смуче бира и после да пикае навсякъде където му се приходи.Добре че няма ебола все още щото с тази нулева хигиена на бг мажовете велики пък и не само те ще минем като смъртност Африка.Ама какво пък и да почнат да се тръшкат отрепките може и за добро да е.

1

Анонимен

преди 9 години

И как го изчисли даскалицата ?