25

Анонимен

преди 9 години

Крепостните имат нужда от феодали с камшик,а императора има нужда от наместници :),въпроса е кога неместникът на императора ще поиска повече територия и пари и дали императора ще му ги осигори

24

Анонимен

преди 9 години

Какво ще стане с новорусия, когато Северен Кавказ и Украйна станат съюзници?

23

Анонимен

преди 9 години

Всичко написано за чеченците е вярно. Това е само част от истината за съжаление. В москва ежедневно изчезват момичета и се знае кой е виновен, но никой нищо не може да направи.На практика Путин е заложник на Кадиров.

22

Забелезал

преди 9 години

Забелезвам, че червените звезди си стоят по минаретата на Кремъл от време оно. Абе тея няма ли да се откачат от цоциализъма най-сетне. То и Питин си иска СССР-2 и това е. Зависи кой му се връзва.

21

Алекс

преди 9 години

До zeusЛесно е - НЕ е... Путин е с по висок рейтинг от Обама едиствено според РТ или *** от Фокс. :)(което между другото незнам какво значение има)До защоСтатии има за всички и всичко. Само дето на тролетата ви плащат само за тези отнасящи се до Русия. Защо примерно не защитаваш Кардашиянките и Свинчо от КНДР и те творят глупости бетер Путин само с по-малък размер.На всичко отгоре ако *** като вас не го защитаваха никой нямаше да му пука за него. Все пак съспва Русия не БГ.

20

Алекс Алексиев

преди 9 години

Кавказкия стълб ще изиграе скоро ролята на Брут..за това Путин се е скрил от няколко дни..

19

Бан Янука

преди 9 години

неУважаеми болшевики драскащи тук,Признавам прави бяхте, като обвинихте ЦРУ за Немцов. Типично в техен стил е картинката - и ръцете им чисти и враговете им се хванали за гушите. Това се казва изпълнение ! Сега Вовачка е наред, като уж е поръчан от Кадиров и затова малко не се появява по обществени места. Ще видим как ще свърши, нали не мислите че янките ще се откажат лесно :)

18

Алекс

преди 9 години

Няма покой или угодия за западната пропаганда:"... искаме безпристрастно разследване и виновния да е ***!...""... и за това убийство няма да има наказани, защото е поръчано от Путин!...""... чеченците извършители са невинни, освен ако не са пратени от Путин!...""... Путин може и да не е поръчал убийството, но чеченците ще му създадат проблем!..."Чудя се тия хорица, писачите, как издържат всеки ден Путин да ги прави на маймуни. те друг живот нямат ли си?

17

Анонимен

преди 9 години

Рейтингът на Владимир Путин достигна 88%.

16

zeus

преди 9 години

До АлексИнтересно как тогава Путин има по-високо одобрение от Обама в САЩ?

15

Алекс

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВКак ди пляскаш тия фермани през 20 секунди, ще те уволнят за издаване на прикритието.*** вие тролчетата сте си *** иначе нямаше да работите подобно нещо. :)

14

zeus

преди 9 години

До архитектХубаво цитираш Наполеон, ама нали знаеш края на историята: руснаците са прескочили за едно кафе до Париж ;)

13

Алекс

преди 9 години

Незнам дали някой ви се връзва на путиновите хвалебствия, само по факта че никаде по света няма обичан политик, хеле пък така ревностно защитаван от редовите граждани, ме навежда на мисълта че сте или платени или тотално изперкали. Общо взето единствено там кадето политиците имат нужда от подобна глупост е гарантирано че няма свобода. И имате безочието да се наричате българи, че дори и "истински". :)

12

Анонимен

преди 9 години

Чечня по принцип е кланово общество по подобие на тези в анадола, това което направи Путин е да толерира един клан този на Кадиров за сметка на останалите, като осигури ресурс на Кадиров да се разправи и подчини остналите кланове, на пръв поглед задачата е постигната клана на Кадиров управляав Чечня, проблема е, че след като се наложи в Чечня, Кадиров започва да си мечтае за цялостен контрол в Северен Кавказ, всъщност създаването на Северокавказкия федерален окръг стана по предложение на Кадиров

11

Членска карта №7

преди 9 години

до 5...откакто Таймс се занимава с медицински диагнози!

10

Анонимен

преди 9 години

"Икономист" - "Криминалист", пък ние си приказваме, че само в България всеки се занимавал с това за което не е учил, то и в Англия било така."Убийците на Кадиров", "Кадиров направил ислямска държава" - глупости на търкалета.Що се отнася до версията, че са гръмнали Немцов заради позицията му относно Шарли - западняците не им се вярва защото са безбожници и не помнят какво може да направи някой за религията си.

9

Членска карта №7

преди 9 години

Икономист освен холивудски филми друго не признава. Непременно трябвало да се изгори колата!?!?!? Иначе е не се брои!

8

Анонимен

преди 9 години

Дежурните в защита на ***, веднага се хвърлиха в контраатака!Хахахах, смешници!

7

Анонимен

преди 9 години

Едвам дочаках,даже се чудех толкова време мина от обяд,а още няма статия за Русия и Путин.Не прочетох статията,но сега съм спокоен,че будните журналисти бдят за нашата безпристрастна информираност.Скоро не са пускали статия от "Псковская губерня" за руските войничета от 56 десантно-охранителна-скачаща на батут дивизия в Украйна.

6

Анонимен

преди 9 години

В България и на запад няма свободна и независима журналистика,тази статия го доказва.В България и на запад журналистиката не е нищо друго ,освен поръчки на господстващия ционистки елит срещу неудобни управници и страни ,какъвто е случая с Путин и Русия.