29

Анонимен

преди 9 години

Режете и продавайте. Даже според мен продавайте и държавата, яко вече не е продадена.

28

до 30

преди 9 години

"отлично работещи" !?????Че те не отговаряха на най-основни точки от изискванията за ядрена безопасност на ЕС !Които изисквания бяха в сила много преди България да стане член - не е да кажеш, че са ги нагласили специално за нас, щото не ни обичали...

27

Шоп

преди 9 години

Много правилно ги обезопасяват, защото предстои война с Фашистка Русия, може да искат да ни думнат АЕЦ-а да се изтровим.

26

ss

преди 9 години

Kuneva placha se placha.....

25

Пич

преди 9 години

Кривата джука ще съхне след време на стълб на цариградско !!!

24

Анонимен

преди 9 години

Сега обаче работата тече с пълна сила.--------Как няма да тече?!? Нали Боцко и Цоцко стояха три месеца в САЩ да целуват ръка (а може би и другаде са целували?) та да получат благословия да завземат властта в България.Помогнаха им, финансираха ги, платиха на сумати червеи и ранобудни червейчета и сега вече са на власт.Трябва да върнат жеста на USA менторите си и да разрушат малкото останало богатство на България.Ще чистят терена от годните спрени реактори, за да купят прескъпи опасни от USA

23

що бе

преди 9 години

Ми далавера си е от всякъде,европата даде бая милиони за тая работа!Е,някои намазаха,а повечето-не,ама за всички няма как!Утре ще спрат и другите реактори,пак някои ще намажат,нали това е целта!?Важното е да сме демократи с високо вдигнати чела!

22

Анонимен

преди 9 години

Браво. Отървахме се от едно непечелившо и екологично вредно предприятие-АЕЦ Козлодуй. Сега под благодарните европогледи започваме строителството на няколко комбината с техника на световно ниво за производството на ***, борина за осветление и магарешки самари. Да живей прогреса под надзора на Брюксел и НАТО. В Казанлък се трои свъръх модерна линия за производство на боздугани за нашата армия-оръжие без аналог в света. Такова нямат дори САЩ.

21

Анонимен

преди 9 години

После ще почнат панелките, знаете ли колко желязо има в тях ама първо санирането та келепира да е по голям.

20

Анчо Шукри

преди 9 години

кат гледам и българете берете жилязу

19

Полковник от ДС

преди 9 години

За 25 години дори най- *** разбраха, че демократите умеят ЕДНО- ЕДИНСТВЕНО НЕЩО- да рушат.

18

СС

преди 9 години

Моля говорете с имената на виновните за това- 1.костов 2. кунева 3.............241.......... на съд

17

FUCK tHE EU

преди 9 години

Предлагам да се нарежат и останалите 2 реактора. Да нарежем и малкото останали заводи. Всички релси на БДЖ да нарежем плюс кабелите. Далекопроводите също на скраб - вижда се в Родопите, че и без ток се издържа. Всичката земеделска земя да се пусне на максимална цена 100 евро на декар за продажба. Продажна нацийка сме - всичко що е кадърно замина за чужбина. Тук останаха баш профани.

16

ЯВОРЧО

преди 9 години

ВСИЧКИ НИСКО ОБРАЗОВАНИ *** , СЪОТВЕТНО НИЩО НЕ РАЗБИРАЩИ ОТ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ ПО ДОБРЕ ДА НЕ ПИШАТ ЗА АВАРИИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ.ТОВА ДЕТО ТАТО ГО ОСТАВИ В МОМЕНТА НЕ МОЖЕМ САМО ДА ГО БОЯДИСАМЕ.ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ЩО НЕ СПРАТ ТЯХНАТА ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА ???????????

15

QWERTY

преди 9 години

По-голяма тъпотия от това да спираш ядрената енергетика НЯМА !!!!!!!САМО НЕВЕЖИ *** И ПРОДАЖНИ (ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ) ПОЛИТИЦИ БИХА ГО НАПРАВИЛИ.

14

Анонимен

преди 9 години

Не плачете, паметникът на съвецката армия остава...за сега !

13

уеуе

преди 9 години

До zeusТова е нормална практика навсякъде по планетата, да не искаш да авария като в Чернобил..колко простотия царува в тая държава...какво бленувате по оня скапан строй дето сам фалира и се сгромоляса от некадърност ..и същите престъпници оттогава сега грабят държавата 25 години..

12

Георги

преди 9 години

До антикомуняга.Г-не нали в момента имаме американски иинвестиции . Каква е цената на тока от Мариците? Каква е цената и на тока от панели и ветрогенератори? Не е ли по-скоро въпрос политици от всякакви бои да мислят за доброто на народа а не за личното си обогатяване???

11

Стар комунист

преди 9 години

Рушенето е единствената способност на седераста!

10

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

"Сбогом на реакторите".. Още една стъпка към голямото Сбогом на България...