19

Анонимен

преди 9 години

Няма труп-няма убийство.Оня психясъл рейнджър толкоз се отвратил,че хвърлил трупът на рибите.Те го търсеха толкова време и накрая няма труп.Това само хора дето пушат трева с медицинска цел могат да го вярват.Като 11 септ.като репортажите на СНН от войната в залива,като кацането на луната като атентатът в Сарафово,като Шарли Ебдо като ...абе американска му работа.

18

Анонимен

преди 9 години

незнам аз ли си внушавам но бен ладен е направо двоиник на обама , загледаите се добре във снимката , на обама му липсва само брадата и малко по големи вежди , но не е проблем и да ги поускубе малко

17

gdfgfd

преди 9 години

Дохахахх незнам дали той е направил атентатите, ама да казваш, че му преписвали солидни фифансови средства е супер смешно. Айде заинтересовай се малко повече за семейството и баща му и стига си говорил наизуст , че има хора който ще ти повярват в този сайт

16

Тъп

преди 9 години

Същото като кацането ви на луната господа кравари от Холивуд?

15

Анонимен

преди 9 години

до 20РАЗБИРАМ ТЕ на къде биеш, но хората вече са прекалено информирани :)))Не е важен паспорта, а за кого работиш :)КОЛКОТО И ДА ТИ Е СТРАННО, това е война между Англия(ИД) и САЩ (Турция и коалиционните сили), това е война за контрол на региона :)

14

до 19

преди 9 години

А преди седмица иракските сили за сигурност заловиха четирима чуждестранни военни съветници на ИД, след като са изтласкали джихадистите от квартал под тяхно владение. Трима от тях са с американски и израелски паспорти, а четвъртия е камилар от региона.

13

Анонимен

преди 9 години

до 18ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ ВЧЕРА ТУРЦИЯ е заловила организатори на Ислямска Държава,оказало се, че са ТАЙНИ АГЕНТИ НА АНГЛИЯ И КАНАДА :)))ЗА ТОВА Е ВСИЧКО :)))ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА :)))

12

прозрачни сте

преди 9 години

Минете по същество, коя държава смятате да унищожите заради ресурсите й, щом пак почнахте да ни навирате пред очите тоя актьор с брадата?

11

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

И трябва да повярваме че един брадат чичко живеещ в тази бърлога без елементарни комуникации,интернет,течаща вода и комунални и битови условия е ръководил терористични актове в най-отдалечени точки на света?????Представям си какво е бил способен ако е имал всичко от гореизброените ,солидните парични възможности които му приписват и достъп поне до гугъл мапс.Смях ,смях,смяяях.....

10

911

преди 9 години

В Пентагона сътвориха една от на долните и гнусни лъжи в човешката история. После тая лъжа беше използвана като предпоставка за убийството на поне няколко милиона невинни хора(точната бройка не се знае), както и тоталното съсипване и ограбване на цели държави. Истината е че в момента има само една терористична организация и това е САЩ. Всички останали "терористи" са просто хора който се опитват да защитят народите си и държавите си противопоставяйки се на набезите на световния терорист.

9

Анонимен

преди 9 години

Хехе, като ги гледа човек тия кадри и се чуди как, човек, който живее в къща от кал би могъл да бъде най-голямият враг на човечеството. Театър е всичко, ясно е

8

Анонимен

преди 9 години

А детското колелце в свободното си време ли го е карал ?!

7

нз

преди 9 години

Само като му видиш лицето и усмивката и ти става ясно що за човек е... определено поредната пропаганда и измама от сащ

6

BrainwashStudio

преди 9 години

Някой вярва ли, че хора на магарета с автомати са организирали 11 септември, преодоляли norad, въпреки, че САЩ имат повече от 10 разузнавателни агенции? Има и други примери в историята, например немският райхстаг..

5

Анонимен

преди 9 години

До некой сиУтепаха го ама друг път.Колкото той взриви кулите, толкова го и утепаха.Пие си рикията някъде на припек и тва си е.

4

kkk

преди 9 години

тези снимки само ме убеждават допълнително, че тези хора няма как да са организирали какъвто и да било атентат, да не говорим за атентата на века - 11 септември... Те още яздят коне и живеят между стени от кал и слама... сериозно ли един от най-богатите араби ще захвърли луксозния живот и всичко покрай него и ще тръгне да събаря САЩ с 2 самолета и 5 гранатомета ?! Ресурсите привършват - трябва ни война, но ни трябва и грандиозен повод...

3

Анонимен

преди 9 години

Да, те от кирпичените имения взривяват абсолютно необезпокоявано Световния търговски център, разбира се преди работно време, защото целта на терористите е да има колкото се може по-малко жертви. И после къде е петрола ...

2

Анонимен

преди 9 години

Да, то така става - от невижданите кирпичени имения се разрушават небостъргачи! После се скриват в пещерите и никой не може да ги намери!

1

Анонимен

преди 9 години

хубаво местенце са му избрали ЦРУ...