14

Шоп

преди 9 години

Пак ли оплаквате нероден Петко, русофилчета? А изчакайте първо да го построят тоя Турски поток, па тогава блейте. Ако Русия не построи ЮП.ще трябва да ги съдим да ни платят неустойки. А ако направят тая глупост през Македония, най-лесно е да се пусне една пряка тръба през България.

13

Анонимен

преди 9 години

Би било интересно да се знае русофобите как мислят по въпроса за загубата на България на проекта Южен поток

12

Анонимен

преди 9 години

Докато не излезем от ЕС и НАТО ще сме винаги прецакани!

11

Анонимен

преди 9 години

Разбира се! Македонците не са *** да избират Росковци за президенти и пожарникари за премиери! Там, където има държавност и държавно управление такъв проект не се изпуска! А нашия Роско Плевнята спечели много милиони от продажбата на Южен поток на Турция. Турция добре плаща за такива далавери.Сега вече ще направят диверсификационната връзка между Турция и България, а балъците българи ще плащат, ще плащат, ще плащат, защото са балъци!

10

до 13

преди 9 години

То понеже краварите са "най-честните"...

9

Анонимен

преди 9 години

Света не вярва на "сълзите на Москва"!Рашките са такива долни измамници, по-добре да си нямаш взимане-даване с тях!Казали са го преди стотици години нашите предци!Мита за Ю.Паток беше ШАНТАЖ както към Украйна, така и към България и всички страни, през които УЖ щеше да мине.

8

Анонимен

преди 9 години

Даже и макетата ще изкярат повече от нас! Мдаа, хванали сме се за палците в стойка "Г", и както винаги ще сме най-прееб***ни заради интересите на кравари, еврогеюве и пр. Сега хубаво ще ни заобиколи тръбата и от транзитьор и разпределител, ще го издухаме качествено. Важното е да сме Ястреби (ха ха ха) и да налагаме санкции на Русия. Определено станахме за смях на всички - европейци, руснаци, сърби, румънци и т.н. *** народ - жалка държава!

7

Анонимен

преди 9 години

Турция е сериозна държава, все по-високо технологична.Не е като средновековната монархия ПУТИНСТАН!

6

Анонимен

преди 9 години

Македонците излезнаха по Българи от Нас ... !

5

Някой

преди 9 години

Ние се направихме на големите европейци със спазванията на законодателствата и пак сме губещи. Пак нашите продажници изневериха на интересите на България и я предадоха както винаги..... а

4

Алекс

преди 9 години

До n 4Единственото, което е ясно е, че:- за момента ЮП няма да има;- друг поток може и да имаДали Путин ще си ходи или Турция извива ръце е точно толкова сигурно колкото това, че Обама има хемароиди. Аз не съм му доктор, нито особено близък приятел, ткак, че тези неща няма как да ги знам, още по-малко да твърдя, че са ми ясни.

3

n

преди 9 години

Все по-ясно става че турски паток няма да има.Нито през България, нито през Гърция може да мине без разрешение на ЕС, а румънците не искат и да знаят.Явно ще лети по въздуха.Да не говорим, че турците така извиват ръцете на путин с цената, че вече е и икономически необоснован. Скоро путин ще си отиде от властта и този ,който дойде след него ще има тежката задача,да възстанови отношенията с Украйна.А през Украйна има съществуващи газопроводи с капацитет 4 пъти повече от глупавите потоци на путин.

2

СРАМ

преди 9 години

Македонците се оказаха по-умни от нас .....Лапнахме за пореден път американския .....Няма да се оправим ......

1

Анонимен

преди 9 години

Еми вие се дадохте гъ*за на сърбите, сега да видим газа на кого? :D